Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Rätt stil för gaming i hemmet

  • Uppdaterad: 18 november 2019
NetOnNet Gaming

Oavsett om du vill att din gamingsetup ska vara stilren för att passa in i hemmets inredningsstil eller om du gillar att gå all-in i spelhörnan med RGB-belysning, coola gamingstolar och extra allt - så har vi prylarna för dig.

Taggar:


Till produkterna med Clean Design

Clean Design

Vi fattar, alla uppskattar inte 16 miljoners blinkade färger som lyser upp vardagsrummet när du spelar Counter-Strike medan dina familjemedlemmar sitter bredvid i soffan och försöker kolla på någon dramaserie.

Så istället är du nu på jakt efter att din gamingsetup ska följa den minimalistiska inredningen i ditt hem med ljusa färger och clean design men som ändå ger dig en gamingupplevelse av rang. Grattis, då har du hamnat rätt. Vi har nämligen bunkrat upp med ett helt nytt sortiment i den inriktningen.

Till produkterna med Casual Design

Casual Design

Det sägs att man inte kan äta kakan och samtidigt ha den kvar. Fel tycker vi. Casual Design är för dig som tilltalas av både Clean och Extreme-stilarna men som inte vill löpa hela linan ut i någon av riktningarna. Lagom är bäst skulle man kunna säga, eller varför inte tänka på det som det bästa av två världar?

Casual Design är fylld av gamingprodukter med nedtonad och smakfull design. Visst kommer du finna tangentbord med RGB-belysning och annat även inom denna kategori men det blir aldrig såpass extremt som i... Extreme Design. 

Till produkterna med Extreme Design

Extreme Design

Vem tusan myntade uttrycket "less is more", det borde snarare kallas "less is boring" om du fick bestämma. Och det får du! Nu kan du bygga upp dina drömmars gamingrum med vårt nya sortiment. Gamingbord? Vi har det. Gamingstolar? Vi har det. Racingrattar och pedaler? Jajjamen. RGB-belysning? You got it!

Precis som det låter så finner du här gamingprodukter i en mer extrem design än de andra två kategorierna. Kolla in vårt nya sortiment och klicka hem dina favoritprylar. Game on!


Var den här sidan intressant för dig?

Ja
Nej