Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vilket mobilskal eller plånboksfodral passar din stil?

  • Uppdaterad: 1 juni 2020
Vilken mobilskal eller plånboksfodral passar din stil?

Hela världen ryms idag i din hand med endast ett par svepningar eller skärmtryck. Nu har vi lanserat ett helt nytt sortiment med både skärmskydd, mobilskal och plånboksfodral.

Taggar:

En helt ny kollektion av mobilskal och plånboksfodral

Var du än befinner dig i livet tycker vi att det ska vara lätt att skräddarsy utseendet på din mobil för att passa just din livsstil. Som en del i vår stora satsning kring mobiltillbehör för olika livsstilar har vi tillsammans med det Boråsbördiga premiumdesignvarumärket Minna Heino arbetat fram en ny kollektion av skal och mobilväskor för dig som följer de senaste trenderna.

Genom att äga produktionskedjan från början till slut kan vi prisätta produkterna till ett riktigt bra lagerpris. Och detta utan att tumma på kvaliteten, samarbetet med Minna Heino säljs under vårt premiumvarumärke PureSense.


Nya kollektionen av mobilskal från PureSense

Nya kollektionen av mobilskal från PureSense

Se den nya kollektionen av mobilskal från PureSense. Skalen är magnetiska vilket gör att du kan använda dem i plånboksfodralen i samma kollektion om du så önskar. Samtliga skal går utmärkt att använda tillsammans med trådlös laddning.

Till mobilskalen
Nya kollektionen av plånboksfodral från PureSense

Nya kollektionen av plånboksfodral från PureSense

Se den nya kollektionen av plånboksfodral i Saffiano-läder från PureSense. Plånboksfodralen har två kort för betalkort, ett fack för kvitton samt ett smidigt magnetlås på sidan av fodralen. Skalen som medföljer plånboksfodralen supporterar trådlös laddning.

Till plånboksfodralen

Välj mobiltillbehör baserat på stil

Vardag

Vardag

I vårt stora stortiment av mobilskal och plånboksfodral finns något för de flesta personer och tillfällen. Välj bland enfärgade eller med motiv - självklart till ett riktigt grymt lagerpris.

Jobb

Jobb

Mobilskal och plånboksfodral i lite mer premiumutförande där det också kan finnas möjlighet att användas som plånbok alternativt förvara dina visitkort inför dina viktiga möten.

Trend

Trend

Här finner du trendiga skal och plånboksfodral från PureSense, Richmond och Dbramante samt från licensierade varumärken såsom GUESS, Karl Lagerfeld, BMW, Maserati och Mercedez-Benz.

Träning

Träning

Lyssna på din bästa spellista i lurarna under löprundan eller på gymmet och lägg mobilen i ett sportamband och magväska så att du kan ha händerna fria och fokusera på din träning.


Licensed brands

GUESS, Ferrari, Karl Lagerfeld, Maserati eller Mercedez-Benz?

Är du modeintresserad och hänger med de olika trenderna? Då finner du säkert något av intresse från vårt sortiment av mobiltillbehör från varumärken som GUESS och Karl Lagerfeld.

Är du en bilentusiast (eller varför inte både och) med förkärlek till de lite mer exklusiva märkena på marknaden så tror vi att du blir glad av att höra att vi numera säljer mobiltillbehör från varumärken som Ferrari, Maserati och Mercedez-Benz. Dessa finner du under kategorin Trend.


Du kanske också är intresserad av... 

Skärmskydd till din smartphone

Skydda din telefon från sprickor och repor från 29:-/ styck.

Hörlurar & Headset

Lyssna på musik eller prata i telefon med händerna fria till annat.

Laddkablar för din mobil

Är det något man inte kan ha för många av så är det laddkablar.

Väggladdare till din mobil

För att ladda din telefon (eller flera stycken samtidigt).

Mobilhållare & gadgets

Popsockets, gimbals och andra prylar som kan vara bra att ha till mobilen.

Powerbanks att ladda till mobil med

Räddaren i nöden när batteriet på telefonen börjar ta slut.

Trådlösa laddare till din smartphone

Slipp sladdar och ladda enkelt med en trådlös laddare.

Billaddare till din mobila enhet

Perfekt för lite längre bilresor eller när batteriet börjar ta slut.


Var den här sidan intressant för dig?

Ja
Nej

Lär dig mer och hitta rätt prylar