Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Få nya möjligheter med IFTTT

  • Uppdaterad: 17 oktober 2019

IFTTT (If This, Then That) är en gratis app där du kan hitta oändligt med inspiration och färdiga lösningar från vad andra användare delat med sig av för olika scenarion som hjälper dig att få unika kontroller över dina enheter. Det är kompatibelt med både Android- och iOS-enheter och du kan ta del av inspirerande funktioner som gör din vardag så mycket enklare.

Taggar:


Till webbplatsen för IFTTT

Ta del av andra personers unika lösningar

Känner du att du skapat ditt optimala smarta hem med styrning och automatisering eller känner du att det trots allt saknas viss funktionalitet? Om du vill fördjupa dig i unika möjligheter kan du utforska de oändligt antal möjligheter som kan öppnas upp med IFTTT. Utöver att ta del av andra personers innovativa lösningar kan du lika lätt dela med dig av dina egna om du har en egen utmärkt lösning.

  • Styr över lampor och enheter med rösten som på egen hand inte har stöd för det.
  • Gör så att utvalda eller alla lampor slocknar när du ansluter din smartphone i din mobilladdare efter ett viss klockslag, som när du lägger dig för kvällen.
  • Få en notifikation om morgondagens temperatur understiger en angiven gräns.
  • Låt din Hue-belysning ändra färgtemperatur när det börjar regna enligt sammankopplad vädertjänst eller din Netatmo väderstation.
  • Aktivera rörelsesensorer automatiskt när du lämnar hemmet.

Tyckte du om denna guide?

Ja
Nej