Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Spela in och övervaka hem och tillgångar

  • Uppdaterad: 17 oktober 2019
Spela in och övervaka hem och tillgångar

Vill du ha full koll på ditt hem även när du inte är där kan du komplettera ditt smarta hem med övervakningskameror. Det finns allt ifrån kameror som låter dig se vad som händer direktsänt, få tvåvägskommunikation samt helt trådlösa, vädertäta och uppladdningsbara kameror med inspelning i tillhörande basstation.


Se vårt sortiment av övervakningskameror

Smarta lösningar och uppkopplade kameror

Att inte kunna vara exempelvis hemma hela tiden eller på olika platser samtidigt är ingen nyhet. Men med smarta lösningar som uppkopplade kameror kan du enkelt kontrollera valfri plats där du monterat din kamera och i de flesta fall så enkelt som direkt i din kompatibla smartphone.

Nedanför hittar du lite praktiska exempel på vad du kan få för möjligheter:

  • En övervakningskamera är perfekt om du alltid vill ha ett extra öga på tillhörigheter som husvagn, hem, garage eller förråd. 
  • Vill du avskräcka ovälkomna besökare mer än bara genom att ha en kamera monterad – välj en med rörelsesensor och integrerad siren och strålkastare. 
  • Välj en kamera med ansiktsigenkänning för att få notifikationer om vem som kommit hem.
  •  Det finns även dörrklockor med tvåvägskommunikation och integrerad kamera som kan ge dig notifikationer redan när den upptäcker rörelse.
  • Även enkla WiFi-kameror kan ha intelligent mjukvara där du kan ställa in känslighet och upptagningsområde för att få valfria pushnotifikationer till din smartphone om det är någon som rör sig i bilden.


Tyckte du om denna guide?

Ja
Nej