Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
HP OfficeJet Pro

HP OfficeJet Pro Allt-i-ett-skrivare

HP OfficeJet Pro-serien är en serie smarta och effektiva skrivare som får jobbet gjort. Du kommer spara både tid och pengar med Smart Tasks-genvägar samt automatisk dubbelsidig utskrift. Skriv ut, skanna, faxa och kopiera med en snabb knapptryckning på den inbyggda pekskärmen. Anslut till molnbaserad utskrift med Wi-Fi eller mobilt nätverk och skriv ut var du än befinner dig. Skrivaren har även utrustats med en LAN- och en USB-ingång, allt i en snygg konstruktion.


Tidsbesparande

Utformad för tidsbesparing

 • Utför repetitiva uppgifter snabbare med Smart Tasks.1 Skanna till molnet, epost med mera – med bara ett knapptryck.1
 • Skapa redigerings- och sökbara dokument från telefonen och skrivaren via Smart Tasks.1
 • Arbeta snabbt och handsfree med automatisk pappersmatare för 35 ark. Dra nytta av automatisk dubbelsidig utskrift och skanning.
 • Ta kontrollen över utskrift, skanning, kopiering och fax med snabba tryck-och-svep- kommandon på pekskärmen i färg.
Arbeta överallt

Frihet att arbeta överallt

 • Anslut till molnbaserad utskrift med Wi-Fi™ eller mobilt nätverk och skriv ut överallt.1
 • Öppna och skriv ut dokument och bilder snabbt från en smarttelefon, från Dropbox och Google Drive.1
 • Skanna med hög kvalitet och dela till Dropbox, Google Drive, e-post eller molnet – nästan överallt ifrån.1
 • Få notiser vid utskrift, skanning eller kopiering från en smarttelefon.1
Säkerhet

Säkerhet i högsta klass

 • Reducera antalet avbrott med självläkande Wi-Fi™ som säkrar uppkopplingen.2
 • Dra nytta av säkerhet i högsta klass som säkrar enheter, data och dokument.3

HP OfficeJet Pro 9014

HP OfficeJet Pro 9014 Allt-i-ett-skrivare för upp till 18 sid/min i färg

Vårt ”community” älskar denna smart skrivare. Spara tid med Smart Tasks-genvägar och dra nytta av funktioner som enkel utskrift direkt från mobilen, avancerade skanningslösningar och säkerhet i toppklass.

 • 3 månaders testperiod på Instant Ink ingår 7
 • Skriv ut, kopiera, skanna, faxa
 • Upp till 22 sidor/ minut (18 sid./min. i färg)
 • A4, A5, A6 m.m. Foto 13x18 cm & 10x15 cm
 • 250-arks inmatningskapacitet
 • Dubbelsidig utskrift/kopiering/skanning
 • USB port – fotoutskrift/ bildskanning
 • 3 års HP-garanti 
KÖP NU
HP OfficeJet Pro 8024

HP OfficeJet Pro 8024 Allt-i-ett-skrivare upp till 10 sid/min i färg

En produktiv smart skrivare som får jobbet gjort. Spara tid med Smart Tasks-genvägar. Skrivaren är tillverkad i återvunnen plast och annan elektronik – mer än 15 % utifrån plastvikt.

 • 3 månaders testperiod på Instant Ink ingår 7
 • Skriv ut, kopiera, skanna, faxa
 • Upp till 20 sidor/ minut (10 sid./min. i färg)
 • A4, A5, A6 m.m. Foto 13x18 cm & 10x15 cm
 • 225-arks inmatningskapacitet
 • Dubbelsidig utskrift/kopiering/skanning 
 • USB port – fotoutskrift/ bildskanning
 • 3 års HP-garanti
KÖP NU

HP Instant Ink

HP Instant Ink

Spara upp till 70% på bläck med HP Instant Ink. Välj en av fem olika utskriftsplaner baserat på hur många sidor du skriver ut i månaden.


HP Instant Ink

Spara upp till 70 % på bläck med HP Instant Ink 4,5

 • Spara på bläck och få automatisk leverans när det är dags. 4,5,6
 • Skriv ut livfull färggrafik av professionell kvalitet som passar perfekt för användning på kontoret eller under presentationer. Skriv ut i färg eller svartvitt, eller foton – kostnaden förblir densamma.
 • Dra nytta av fyllig svart text för alla affärsdokument. 3 månaders testperiod på Instant Ink ingår. 7
 • Inga årsavgifter. Byt plan eller avbryt den online utan några avgifter. 8
LÄS MER

1 Kräver hämtning av HP Smart-appen. Information om lokala utskriftskrav finns på http://hp.com/go/mobileprinting.
2 Trådlös användning är endast kompatibel med 2,4 och 5,0 GHz. Mer information finns på http://hp.com/go/mobileprinting. Wi-Fi är ett registrerat varumärke som tillhör Wi-Fi Alliance®.
3 Jämfört med majoriteten av konkurrerande stationära konsumentbläckskrivare (allt-i-ett-funktion/färg) i samma klass < 299 euro. Keypoint Intelligence - Buyers Labs undersökning 2018 på uppdrag av HP baserat på en genomgång av skrivartillverkarnas publicerade specifikationer, hållbarhetsrapporter och pressmeddelanden per 2018-12-15; utan bekräftelse via labbtester. Marknadsandelar enligt vad som rapporterats av IDC CYQ3 2018 Hardcopy Peripherals Tracker, 2018Q3. Påståendet om säkerhet i toppklass för allt-i-ett-skrivare baseras på en granskning av publicerade inbäddade säkerhetsfunktioner hos konkurrerande modeller i samma klass, och görs utifrån definitionen att säkerhet erbjuds i företagsklass på flera punkter, bland annat kryptering på data-, enhets-, nätverks- och dokumentnivå; Wi-Fi-säkerhet i företagsklass; och säker utskrift. Mer information finns på http://www.keypointintelligence.com/HPOfficeJetPro.
4 Baserat på HP Instant Ink-tjänsteplanen på 300 sidor (besparingar för andra planer kommer att vara lägre). Baserat på användning av alla sidor i planen utan köp av ytterligare uppsättningar sidor jämfört med kostnad per sida (CCP) kostar det mindre än 2000 SEK att skriva ut ISO/IEC 24711-sidor med majoriteten av bläckfärgskrivare på marknaden, om man använder originalbläckpatroner med standardkapacitet enligt IDC:s rapport i Q1 2018. Undersökningen baseras på tillverkarens prissättning utifrån SPIRE:s rapport från juni 2018, och listan som publicerades på tillverkarens webbplats juni 2018. Mer information finns på följande länk: hp.com/go/secompare. Alla priser är inklusive moms. ISO-kapaciteten baseras på kontinuerlig utskrift i standardläge. Aktuella besparingar kan variera beroende på antalet utskrifter per månad och deras innehåll. Mer information om ISO-standarder finns på följande länk: hp.com/go/pageyield.
5 Tjänsten HP Instant Ink är inte tillgänglig i alla länder. Tillgängligheten anges på hpinstantink.com.
6 Beställs från din skrivare vid behov, givet internetanslutning. Tillgänglighet kan variera vid enstaka tillfällen. Express leverans finns tillgänglig via kundtjänst om du använder mer bläck än förväntat. Gå tillhp.com/go/instantinksupport för hjälp med felsökning och kontaktalternativ för support.
7 Du måste slutföra registreringen för HP Instant Ink inom 7 dagar efter installationen av skrivaren enligt installationsprocessen som anges i skrivarens bruksanvisning och använda HP Instant Ink-förberedda patroner som medföljer skrivaren. Detta kräver en behörig skrivare, online-registrering och skapande av ett HP Connected- och Instant Ink-konto, giltigt kredit-/betalkort, e-postadress och internetanslutning för skrivaren. Testperioden startar vid registreringsdatum och berättigar dig att skriva ut det månatliga antalet sidor som träcks av HP Instant Ink-planen som du valde vid registreringen. Överskottssidor är exkluderade och kommer att debiteras kundens kredit-/betalkort vid slutet av månaden. Om HP Instant Ink-tjänsten inte avslutas inom testperioden på hpinstantink.com debiteras kundens kredit-/betalkort en månadsavgift från den första månaden efter att testperioden har löpt ut baserad på den plan som valts vid registreringen och överskottsavgifter. Testperioden är begränsad till användning vid ett tillfälle. Testperioden kan inte lösas in mot pengar förutom när lagen så kräver. Ytterligare information finns tillgänglig under registreringsprocessen online och på hpinstantink.com.
8 Ändra eller avsluta planen online när som helst. Om ni väljer att avsluta HP Instant Ink-planen kan ni återgå till att använda HPs originalpatroner: standard eller XL. Planuppgraderingar träder i kraft omedelbart och kostnaden debiteras retroaktivt eller i samband med nästa faktureringscykel, beroende på vad som har valts. En nedgradering av planen eller en uppsägning av tjänsten träder i kraft efter den sista dagen av den aktuella faktureringsperioden. Fullständig information finns på http://instantink.hpconnected.com/se/sv/terms.