Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kabelhantering

För att slippa fula och stökiga kabelhärvor finns det massvis med tillbehör som kan hjälpa dig. Låt dig inspireras och hitta enkelt produkterna som organiserar eller döljer kabelkaoset.

Taggar:


Tips & tricks

1. Använd självhäftande kabelhållare för att hålla sladdarna på plats.
2. Organisera kablarna med taggar för att enkelt hålla ordning.
3. Har du TV:en mot en fondvägg? Måla då kabelkanalen i liknande färg för att snyggt smälta in.
4. Kabelbox - smart och snygg lösning där du döljer både kablar och grendosa.
5. Slipp trassel med smarta kabelhållare - perfekt för hörlurar eller mobilladdaren.
6. För snyggast kabeldöljning är tipset att mäta innan, så du köper kablar i rätt längd.


Bli mer produktiv med ett rent skrivbord

Bli mer produktiv med ett rent skrivbord

Studier visar att man genom att ha ordning och reda omkring sig kan öka sin produktivitet och kreativitet. Genom att ha rent och snyggt omkring sig skapar man ett lugn för hjärnan och all energi kan användas till att vara kreativ och dessutom få mer gjort. Risken att du ska bli distraherad minskar och du kan därför arbeta fokuserat under längre perioder.

Att ha kablar och sladdar kors och tvärs över skrivbordet skapar inte bara ett visuellt kaos som kan hämma produktiviteten, det riskerar dessutom att förkorta livslängden på kablarna genom onödigt slitage. Använd kabelklämmor, buntband och smarta hållare för att förvandla härvan till en snygg och praktisk laddstation.


Var den här sidan intressant för dig?

Ja
Nej