NetOnNets samarbete med Minna Heino

NetOnNet har tillsammans med premiumdesignvarumärket Minna Heino lanserat en ny kollektion beståendes av mobilskal och plånboksfodral i hållbart material. Kollektionen lanserades under våren 2020 och här kan du läsa lite mer kring projektets bakgrund.Bakgrunden till en helt ny satsning av mobilskal och plånboksfodral

Idag har de flesta av oss med oss vår smartphone i stort sett överallt, vilket inte är helt konstigt eftersom den numera är så pass kompetent. Det är som en liten dator vi går runt med i våra fickor och som ger oss möjligheten att göra allt från till att lyssna på musik, titta på videos, få vägbeskrivningar, shoppa och surfa på sociala medier. Och såklart kan man även ringa med den.

Var du än befinner dig i livet tycker vi på NetOnnet att det ska vara lätt att skräddarsy utseendet på din mobil för att passa just din (livs)stil. Vi tyckte oss se en lucka i marknaden för mobilskal och plånboksfodral som gör just detta och vi på NetOnNet har alltid gillat en god utmaning. Men var skulle vi finna en kreatör lämplig nog att ta sig an uppdraget?

Samarbetet med en lokal aktör inom premiumsegmentet

Redan från start visste vi att ville ta inspiration från modevärlden som har ett starkt öga för trender. Vi ville också hitta en partner som utöver att veta vad kunden vill ha kunde anpassa detta till teknikvärlden. Genom Nordiska Designkontoret kom vi i kontakt med designerna bakom Minna Heino och valet föll på detta premiumvarumärke  som förutom skor även designar kläder. Att de dessutom hade sina rötter i modestaden Borås där NetOnNet har sitt huvudkontor gjorde valet ännu enklare, en lokalt samarbete gynnar alla.

"När Netonnet kontaktade oss om ett samarbete kände vi genast hur intressant det var att de tänkt på mobilskal, sladdar, kontakter etc ur ett designperspektiv. Vår teknik är viktig för oss och vi vil gärna få ett mer personligt uttryck på våra telefoner och datorer, de är accessoarer som gärna får ge ett intryck om mig" – Minna Engström Heino och Bengt Enström Heino om samarbetet.

Resultat och varumärke

Vi är nu stolta att kunna lansera frukten av vårt samarbete - en gedigen premiumkollektion innehållandes sju stycken hållbara mobilskal samt tre stycken plånboksfodral. Samtliga skal är magnetiska och går utmärkt att använda tillsammans med plånboksfodralen för att kunna kombinera de mönster som du mest tycker om. Alla skal i kollektionen klarar av trådlös laddning och släpps under varumärket PureSense.

"PureSense is all about giving you a product experience for all senses. A design language in harmony with functionality where every detail is thought of. And finally, we pride ourselves with our quality and product performance that always meet the highest standards."

"Några gemensamma nyckelord för kollektionen är; Klassiskt, romantiskt, hållbar design med inspiration från tidlösa grafiska material såsom kakel, granit. Lyxig känsla med historisk återblick på exotiska, exklusiva mönster från läder och textil."  - Minna Engström Heino

"Som ett premiummärke inom skor har det varit intressant att se vilka värden vi arbetat kring och se på mobilskal, som en accessoar liksom skor. Jag ser extra mycket fram emot hur mönstret från en av våra skor ska tas emot på ett mobilskal." - Bengt Engström Heino


Hitta rätt prylar till din smartphone

Till mobilskalen från PureSense

Nya kollektionen av mobilskal från PureSense

Se den nya kollektionen av mobilskal från PureSense. Skalen är magnetiska vilket gör att du kan använda dem i plånboksfodralen i samma kollektion om du så önskar. Samtliga skal går utmärkt att använda tillsammans med trådlös laddning.

Till mobilskalen
Till plånboksfodralen från PureSense

Nya kollektionen av plånboksfodral från PureSense

Se den nya kollektionen av plånboksfodral i Saffiano-läder från PureSense. Plånboksfodralen har två kort för betalkort, ett fack för kvitton samt ett smidigt magnetlås på sidan av fodralen. Skalen som medföljer plånboksfodralen supporterar trådlös laddning.

Till plånboksfodralen
Hitta rätt mobiltillbehör med vår produktväljare

Hitta rätt mobiltillbehör med vår produktväljare

På NetOnNet är det lätt att hitta rätt tillbehör till din smartphone. Med hjälp av vår produktväljare kan du filtrera på stilarna; Trend, Vardag, Jobb eller Träning för att hitta rätt produkter för din livsstil. Och du - glöm inte skärmskyddet (det är den billigaste försäkringen du kan skaffa till din mobil).

Till produktväljaren