Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

RTX. It's on. Strålspårning är här

RTX. It's on. Strålspårning är här

Upplev dagens största succéer på ett helt nytt sätt med visuellt noggrann återgivning från strålspårning (RayTracing) i realtid och ultimat prestanda tack vare AI och programmerbar skuggning. RTX. It’s On.

CYBERPUNK 2077

Upplev den pulserande framtida metropolen Night City med kraften hos NVIDIA(R) GeForce RTX™. Strålspårning i realtid kommer till Cyberpunk 2077.

MINECRAFT

Bygg, skapa och utforska dina Minecraft-världar som aldrig förr med RTX-teknik. Tekniken inuti: reflektioner, skuggor och global illumination genom strålspårning i realtid. 


CALL OF DUTY MODERN WARFARE

Reglerna har ändrats. Bli en dödlig Tier One-operatör med kraften hos GeForce RTX. Tekniken inuti: skuggor genom strålspårning i realtid.

Vad är strålspårning?

VAD ÄR STRÅLSPÅRNING?

Strålspårning är den heliga gralen inom spelgrafik. Tekniken simulerar ljusets fysikalitet och skapar en återgivning av filmisk kvalitet i realtid, även i de mest visuellt intensiva spelen.


Fantastisk strålspårning med GeForce RTX

Grafikkort, stationära datorer och bärbara datorer med GeForce RTX levererar kraften och prestandan som krävs för strålspårning i realtid och AI.

GeForce RTX grafikkort

© 2019 NVIDIA Corporation, NVIDIA, NVIDIAs logotyp och GeForce är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör NVIDIA Corporation. Med ensamrätt.