Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Heaton testar - Hur bra är Mission SG?


Gamingprylar på NetOnNet

2020-06-04

Det finns otroligt många gamingmärken där ute och minst lika många diskussioner om vilket som är bäst. Jag ville veta hur märket Mission SG står sig mot de mer kända konkurrenterna. 

Mission SG är ett märke som funnits i några år nu. Deras utbud har växt enormt och idag har de produkter i nästan alla gamingkategorier. Allt från möss och tangentbord till skärmar och gamingstolar. Märket har alltid varit ett prisvärt val och riktat sig till dig som inte vill lägga pengar på premiummärken. Men samtidigt menar de att de levererar kvalitativa produkter, bara till ett bättre pris. Det är ju faktiskt ingen hemlighet att man lägger en del av priset på själva varumärket, oavsett vad man pratar om. Men kan de verkligen stå sig mot de kända märken som har lång erfarenhet i branschen? 


Ja, faktiskt! När Mission SG först kom så var det lite sisådär med kvaliteten men det märks verkligen att de har lärt sig och höjt sin nivå rejält. Jag har genom åren testat många av deras produkter och använder bland annat tangentbordet GGK 3.1 Mechanical Gaming Keyboard när jag själv gamear. Nu senast har jag utöver det testat deras mus Osiris och deras headset Hades. Genomgående kan jag säga att det här verkligen är produkter som står sig mot de högre prissatta konkurrenterna. Om du vill ha mycket gamingprodukter för pengarna så kan jag inte göra annat än att starkt rekommendera Mission SG. 


Kolla in filmen nedan när kikar in Mission SGs produkter! Produkter som är med i filmen:

Mission SG Gamingheadset Hades
(4)
Bekvämt gamingheadset med minnesskum och LED-belysning
Mission SG Gamingheadset Hades
(4)
Mission SG Gamingheadset Hades
(4)
  • 7.1 Surround
  • Frekvensomfång 20 - 20000 Hz
  • Minnesskum
599:-
Gamingmus med A-RGB-belysning och tysta knappar
Mission SG Osiris
(3)
  • Optisk PWM 3389 sensor
  • Upp till 16000 DPI
  • Polling rate upp till 1000 Hz
399:-
Mission SG GGK 3.1 Mechanical Gaming Keyboard
(26)
Mekaniskt tangentbord med röda Kailh-switchar
Mission SG GGK 3.1 Mechanical Gaming Keyboard
(26)
Mission SG GGK 3.1 Mechanical Gaming Keyboard
(26)
  • Mekaniska brytare
  • Anti-ghosting
  • Löstagbart handledsstöd
699:-

HeatoN

HeatoN - Gaming-expert

HeatoN heter egentligen Emil Christensen och är Sveriges mest framgångsrike e-gamer genom tiderna. Han har drösvis med professionella VM-vinster i framför allt Counter-Strike under åren 2001-2007. Idag äger och coachar han tre egna klaner/lag. Han medverkade som första e-gamer i SVT:s Mästarnas Mästare 2017.