Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Våga visa upp din TV med ett snyggt TV-stativ

Andersson MLS TV-stativ

När jag var barn var TV:n en möbel i vardagsrummet. Trots att bildytan var minimal med dagens mått mätt var själva apparaten en stor, fyrkantig pjäs i träfanér. Ingen fjärrkontroll hade den heller. Jag minns känslan av att hela familjen samlades kring den surrande lådan, hur den stod där i hörnet och förmedlade världsnyheter och underhållning som “Familjen Macahan”, “Miami Vice” och “Shogun”.

När de platta TV-apparaterna revolutionerade marknaden strax efter millennieskiftet blev “Tjock-TV” ett skällsord. Något gammalt och klumpigt som möjligtvis fanns kvar hos farmor och farfar eller i sommarstugan. Nu skulle din TV smälta in, gömmas undan. Idag är verkligheten lite mer komplex. Det är inte självklart att din TV-apparat gör sig bäst som en slimmad tavla på väggen. Du kanske har en trendig industrivägg i glas, eller en snygg lösning med draperier? Precis som ett par snygga och bra högtalare kan ha en naturlig plats i rummet, kan dessutom din stora och väldesignade TV vara en kaxig inredningsdetalj.

Många av oss tycker om den teknik vi använder. Dolda, inbyggda saker i alla ära, men en kaxigt placerad 70-tummare säger verkligen något. NetOnNets nya, exklusiva stativ MLS och ATS är fräckt designade och har smidiga lösningar för kablaget. Är det kanske hög tid att din älskade TV tar klivit in i rummet igen?

TV-stativ Andersson MLS

Modernt golvstativ till TV i slitstarkt stål
Andersson MLS (Vit/Svart/Krom)

  • Passar TV från 49 till 70 tum
  • Integrerad kabeldöljning
  • Slitstark design i stål och aluminium
TV-stativ Andersson ATS

Golvstativ i modern och högkvalitativ design
Andersson ATS (flera olika färger)

  •  Passar TV från 32 till 65 tum
  • Integrerad kabeldöljning
  • Utsökt design i trä och metall
TV-stativ Andersson ATS 2.0

Golvstativ i modern och högkvalitativ design
Andersson ATS 2.0 (flera olika färger)

  • Passar TV från 49 till 70 tum
  • Integrerad kabeldöljning
  • Slitstark design i stål och aluminium

Inlägget publicerades 2019-12-17


Orvar Säfström

Orvar Säfström
TV-EXPERT

Orvar är journalist, programledare och filmkritiker. Han slog igenom som programledare för SVT:s Filmkrönikan och har en genuin bakgrund inom TV-spel och spelmusik. Han är både spelskribent och föreläsare, och har utsetts till Årets Spelare av Sverok för sin moderna syn på datorspel. Dessutom har Orvar varit sångare i bandet Entombed!