Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Produkttestare

På NetOnNet vill vi att våra kunder ska vara med och tycka till om våra produkter, därför har vi en funktion där kunderna har möjlighet att recensera och betygsätta produkter. Våra kunder tycker att funktionen är hjälpsam och läser andra kunders recensioner för att bilda sig en egen uppfattning om produkten, för att inspireras och för att få råd.

Du har säkert sett att på många utav våra produkter finns det recensioner med ikonen ”Produkttestare”. Detta är kunder hos NetOnNet som blivit speciellt uttagna på grund deras starka engagemang.  De hjälper nämligen andra kunder genom att recensera många produkter och genom att svara på deras frågor. Dessa speciellt uttagna har vi därför valt att kalla Produkttestare.

Vill du bli produkttestare?

För att bli produkttestare behöver du tänka på att det inte bara är kvantitet av recensioner och svar utan också kvalitén på dessa. För att avgöra kvalitén på recensioner och svar använder vi oss av hur många av våra besökare som tycker att dessa har varit hjälpsamma. Det är alltså inte vi som avgör om någon blir produkttestare eller inte utan våra besökare.

Var med och påverka på vår sajt genom att skriva recensioner och svara på frågor när du får möjligheten. Skriv tydligt, sakligt och framförallt ärligt så kommer du att få många hjälpsamma röster från andra besökare vilket ger dig större chans att bli produkttestare. Vill du öka dina chanser ytterligare kan du ladda upp bilder/video i samband med recension eller svar.

Lycka till!