Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Apple-christmas-top

En fröjdefull jul med hårda paket från Apple

Med många sätt att handla blir det en enklare jul. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna från Apple till lagerpris. Med flexibla betalningsmöjligheter gör du på det sätt som passar dig bäst - betala direkt, dela upp betalningen räntefritt eller köp med abonnemang. Vill du byta in din nuvarande produkt för att köpa något nytt? Testa vår tjänst Byt In!

Byt in och värdera dina prylar

Byt in och värdera dina prylar

Nu kan du byta in din mobil, dator, smartwatch och surfplatta och få den värderad av oss. Sedan använder du inbytesvärdet i samband med att du köper något annat vid samma tillfälle - som till exempel en ny produkt från Apple! Din gamla produkt får en ny ägare eller återvinns på ett miljövänligt sätt.

Läs mer om Byt in
Delbetalning av din produkt från Apple

Delbetalning av din produkt från Apple

Tillsammans med Resurs Bank erbjuder vi dig möjligheten att dela upp din betalning räntefritt i upp till 12 månader, eller välja en längre tid med låg ränta. Ett flexibelt alternativ för dig som vill ha kontroll över dina inköp av prylar från Apple.

Läs mer om delbetalning
Abonnemang till iPhone & iPad

Abonnemang till iPhone & iPad

Självklart kan du även köpa din nya iPhone tillsammans med ett mobilabonnemang från Tele2, Telia, Telenor, Tre eller Halebop. Det finns även möjlighet att köpa iPad med abonnemang för de modeller som har plats för SIM-kort.

Se alla mobilabonnemang till iPhone


Flexibla betalningsmöjligheter av din produkt från Apple