Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Auktoriserad återförsäljare av Apple

Kameror, skärm, prestanda. Allt är Pro.
iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro

Helt nytt trippelkamerasystem. Batteri som räcker hela dagen.¹ Det snabbaste chippet i en smartphone. Och den ljusstarkaste iPhone-skärmen hittills. iPhone har blivit Pro.

Ta suveräna videor och bilder med ultravidvinkel-, vidvinkel- och telekamerorna. Ta dina bästa mörkerbilder med nattläget. Titta på filmer och serier i hdr på Super Retina XDR-skärmen – den ljusaste iPhone-skärmen någonsin. Upplev enastående prestanda med A13 Bionic för spel, förstärktverklighet (AR) och fotografering. Du får även ett batteri som räcker hela dagen1 och förbättrad vattentålighet². Allt i världens första iPhone kraftfull nog att kallas Pro.

iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max

Juridisk information

¹Batteritiden varierar beroende på konfiguration, inställningar och användning. Mer information hittar du på apple.com/se/batteries.
²iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max står emot vatten, stänk och damm. Både iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP68 i enlighet med IECstandard 60529 (maxdjup 4 meter i upp till 30 minuter). Graden av tålighet mot vatten, stänk och damm är inte permanent och skyddet kan minska vid normalt slitage. Försök inte att ladda en blöt iPhone. I användarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Fuktskador täcks inte av garantin.

iPhone 11. En väsentlig uppgradering.

Helt nytt dubbelkamerasystem med ultravidvinkel. Nattläge och imponerande videokvalitet. Står emotvatten och damm.1 Batteri som räcker hela dagen.² I sex snygga färger. Upplev iPhone 11.

Filma i 4K, ta vackra porträtt och vidsträckta landskap med det helt nya dubbelkamerasystemet. Ta dina bästa mörkerbilder med Nattläge. Upplev verklighetstrogna färger i bilder, videor och spel på den 6,1 tum stora Liquid Retina-skärmen.³ Dra nytta av enastående prestanda med A13 Bionic för spel, förstärkt verklighet (AR) och fotografering. Gör mer och ladda mindre med ett batteri som räcker hela dagen.² Och vattentålighet på upp till 2 meter i 30 minuter känns ju tryggt.¹

  • 6,1-tums Liquid Retina HD lcd-skärm3
  • Står emot vatten och damm (2 meter i upp till 30 minuter, IP68)¹
  • Dubbelkamerasystem med 12 MP ultravidvinkel och vidvinkel; nattläge, porträttläge och video i 4K med upp till 60 bilder/s
  • 12 MP-kamera på framsidan med TrueDepth, porträttläge, video i 4K och slowmotion
  • Face ID för säker autentisering och Apple Pay· A13 Bionic-chip med tredje generationen Neural Engine
  • Kan snabbladdas· Trådlös laddning⁴
  • iOS 13 med mörkt läge, nya redigeringsverktyg för bilder och video och helt nya funktioner förintegritetsskydd
iPhone 11

Juridisk information

¹iPhone 11 står emot stänk, vatten och damm. Den har testats i laboratorium och uppfyller kraven förklass IP68 i enlighet med IEC-standard 60529 (maxdjup 2 meter i upp till 30 minuter). Graden avtålighet mot vatten, stänk och damm är inte permanent och skyddet kan minska vid normalt slitage. Försök inte att ladda en blöt iPhone. I användarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Fuktskador täcks inte av garantin. 
²Batteritiden varierar beroende på inställningar och användning. Mer information hittar du på apple.com/se/batteries.
³Skärmen har rundade hörn. När skärmen på iPhone 11 mäts som en rektangel är den 6,06 tumdiagonalt. Den faktiska skärmytan är något mindre.
⁴Trådlösa Qi-laddare säljs separat.

iPhone 11 och iPhone 11 Pro

iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max 

iPhone XS och iPhone XS Max

iPhone XS
iPhone XS Max

iPhone XR

iPhone XR

iPhone 8 och iPhone 8 Plus

iPhone 8
iPhone 8 Plus

iPhone 7 och iPhone 7 Plus

iPhone 7
iPhone 7 Plus

iPhone 6 och iPhone 6 Plus

iPhone 6
iPhone 6 Plus


Köp din iPhone på ditt sätt 

Hos oss handlar du iPhone som du vill, online eller i lagershop,  betala direkt, dela upp betalningen räntefritt eller köp med abonnemang. Vill du byta telefon varje år för att alltid ha det senaste? Inga problem, ta en titt på Växla upp! som gör det möjligt på smidigaste sättet. 


Växla Upp!