Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Grilltider i lagerhyllan

Inget vårtecken är så säkert som doften av nygrillat. Vi har samlat allt du behöver veta om grillar, grilltillbehör, tips och grillrecept och fyllt lagerhyllorna för att göra dig redo att bli sommarens grillmästare. Har du ett grillrecept som du vill dela med dig av? Då kan du tävla om fina grillar, bland annat har du chans att vinna en grill från Weber värd 49.990:-


Var med och tävla!

Har du ett läckert grillrecept?

Då är det enkelt att vara med och tävla. Allt du behöver göra är att fylla i ditt bästa grillrecept så har du chansen att vinna Webers hetaste grill – värde 49.990:-.


Tävla här Grillrecept

Vad hör till den svenska sommaren mer än just grilla i goda vänners sällskap?

Vill du testa något nytt på grillen hittar du här en stor variation av enkla, avancerade, exotiska och populära grillrecept som passar utmärkt till din grillkväll. Tack till er kunder som genom åren skickat in era grilltips.   


Till grillrecepten


Grillar för alla

De första småkyliga sommarkvällarna, du känner doften av tändvätska och karrékotlett som sprider sig över grannlandskapet. På NetOnNet har vi grillar för alla:

Kolgrillar

Kolgrillar är för dem som gillar att gambla lite. Du kan aldrig riktigt kontrollera värmen med en kolgrill och själva tändningen är en konst. Många kolgrillmodeller är ofta tillverkade i slitstark och tålig emalj och stål för att klara hög värme och tuffa väderförhållanden. Med lock får du maximalt med smak.

Gasolgrillar

Många gasolgrillare skulle aldrig kunna tänka sig att gå tillbaka till en konventionell grillning när de väl har provat gasolgrillning. En anledning är att värmen är mycket jämnare och styrs via vanliga värmereglage. Det blir nästan som att använda en vanlig spis med all bekvämlighet det medför.

Elgrillar

Elgrillen för den bekväme. En elgrill passar att använda överallt, bara du har tillgång till ström. Du behöver inte oroa dig över att störa någon med os från tändvätska eller att kolgrillen är slut. Det är bara att koppla in och starta. Du får troligtvis till och med använda elgrillen på balkongen. 


Grilltillbehör

Kycklinghållare för grillen

Exklusiv kycklinghållare till grillen för när du vill grilla en hel kyckling. 

Wokpanna till 57 cm grillar

Med woken kan du laga allt från asiatiska wokrätter till ossobuco.

Hamburgerpress med två olika storlekar

Ger dig möjlighet att forma helt perfekta burgare. 

Skorstenständare för briketter

Effektiv skorstenständare som garanterar perfekt glödande briketter.
Tips!

Vill du höja smakupplevelsen ytterligare, prova att använda rökspån i kolen och rök maten.

Rökningen kan du enkelt sköta på din grill. Maten blir delikat av röksmak och dessutom är det väldigt enkelt.

Rökning av mat på grill