Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Svenskt Adobe Acrobat XI standard!

Adobe Acrobat XI

  Art.nr: 180987
Adobe Acrobat XI är ett måste. Du får en grym överblick och arbetsalternativ när det kommer till att jobba med PDF-filer. Du sparar, redigerar och exporterar PDF-filer utan problem. Dessutom kan du säkra din PDF-filer på många olika sätt, hur enkelt som helst. Innehåller licens för 1 användare!

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Redigera PDF-filer

Rätta stavfel du stöter på, byt teckensnitt som passar presentationen bättre eller lägg till ett stycke text för att korrigera texten till perfektion genom att peka och klicka.
Ändra storleken, ersätt med en annan bild eller justera bilder i PDF:en utan att du behöver ha tillgång till orginalfilen eller grafiken.

Exportera från PDF-filer

Spara PDF:en som en Microsoft Word-fil med samma typsnitt, formatering eller layout bevarad. Omvandla en PDF , eller bara en del av den, till ett redigerbart Excel-kalkylblad som du direkt kan använda för dataanlys.

Skapa PDF-filer

Du kan skapa PDF:er, starta en delad granskning, spärra PDF:erna mot redigering med mera direkt inifrån Office-programmen i Windows. Konvertera filer till PDF från i stort sett alla program som har en utskriftfunktion genom att snabbt och enkelt bara välja Adobe PDF som skrivare.

När du behöver omvandla ett pappersdokument eller ett formulär till en digital fil är det bara att skanna den för att skapa en sökbar PDF-fil som går att redigera.
Du sparar också webbsidor som PDF-filer för att arkivera webbinnehåll, granska webbsidor offline eller skriva ut dem tillförlitligare.

OBS! Innehåller licens för 1 användare!

Adobe Adobe Acrobat XI 65196639 Redigera PDF-filer Rätta stavfel du stöter på, byt teckensnitt som passar presentationen bättre eller lägg till ett stycke text för att korrigera texten till perfektion genom att peka och klicka. Ändra storleken, ersätt med en annan bild eller justera bilder i PDF:en utan att du behöver ha tillgång till orginalfilen eller grafiken. Exportera från PDF-filer Spara PDF:en som en Microsoft Word-fil med samma typsnitt, formatering eller layout bevarad. Omvandla en PDF , eller bara en del av den, till ett redigerbart Excel-kalkylblad som du direkt kan använda för dataanlys. Skapa PDF-filer Du kan skapa PDF:er, starta en delad granskning, spärra PDF:erna mot redigering med mera direkt inifrån Office-programmen i Windows. Konvertera filer till PDF från i stort sett alla program som har en utskriftfunktion genom att snabbt och enkelt bara välja Adobe PDF som skrivare. När du behöver omvandla ett pappersdokument eller ett formulär till en digital fil är det bara att skanna den för att skapa en sökbar PDF-fil som går att redigera. Du sparar också webbsidor som PDF-filer för att arkivera webbinnehåll, granska webbsidor offline eller skriva ut dem tillförlitligare. OBS! Innehåller licens för 1 användare! Okategoriserade produkter 3749 SEK 3749 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter