Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

DJ-hörlurar av Tiësto med legendariskt ljud!

AKG by Harman K 167 Tiësto

  Art.nr: 177669
 • Design av Tiësto!
 • Vik- och roterbara kåpor
 • 40 mm membran
 • 10 - 27,000 Hz
 • Anpassad för DJ:s

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Just Mobile Premium HeadStand
(2 st)
 • Stilren design i aluminium
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning

529:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • choken 2014-02-19
  Topp 250 skribent

  Hyfsade hörlurar

  Har använt dessa tillsammans med Oppo Bdp 103. och en Asus essence one Dom duger bra till ej krävande musik. Men till klassisk musik druknar tyvärr mellanregistret mellan en fyllig bas och utmärkt diskant
  Ett mått är ju att tydligt höra vad som sjungs och tyvärr druknar rösten( mitt kvalitetsmått). Tycker ochså att sladden är i kortaste laget och för styv Jag skulle dock kunna rekommendera dessa lurar till ej krävande musik
  Dom har en klangfull transient vid lite högre volym

  CHOKEN

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2013-05-04

  Dålig Kvalitet

  riktigt dålig kvalitet på ett par hörlurar med Tiestos namn på. tog enbart två veckor för dom att gå sönder. med tanke på att dom är gjorda för DJs. byglarna är ömtåliga och går sönder om man tar av dom för snabbt!! men om du är en vanlig Svensson som använder dom hemma så borde dom funka helt okej.

  Eller
  Avbryt
 • pattyboy 2012-12-18

  Riktigt sköna lurar

  Lurarna sitter mycket fint på huvudet och stänger både ute och inne ljudet bra. Härlig ljudkvalité genom hela registret men kanske kunde det vart en smula mer bas eftersom jag älskar "dunka dunka". Byggkvalitén känns robust trots att lurarna är lätta och fina. Dock så är det inte alla enheter som kan driva dessa lurar ordentligt, därav betyg 4/5 på användbarhet. Min Samsung Galaxy S3 4G klarar inte av att driva dessa lurar ordentligt. Koppla in dom med ordentlig drift så gör dom verkligen sitt jobb. Kan vara värt och testa dom med din mobila enhet innan köp om du inte är säker på att din enhet klarar av dom.
  MP3 går helt klart bort med dessa lurar då man verkligen hör alla skavanker som medföljer formatet.
  Mycket nöjd med köpet!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • luetin 2012-12-16

  Grymt ljud

  Allt låter kanon i dessa lurar! Något dyra dock...

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Slutna
Högtalarmembran 40,0 mm
Kabellängd 5,50 meter
Mikrofon Nej
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Ja, via adapter
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 10 Hz
Frekvensomfång till 27000 Hz
Känslighet 112 dB
Impedans 32 Ohm
Maximal ineffekt 2000mW
Dimensioner
Vikt 250 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör 6,3mm adapter, bruksanvisning
Färg Svart/Silver

Produktbeskrivning

AKG K 167 Tiësto

Holländaren Tijs Verwest, mer känd som DJ Tiësto, har tillsammans med AKG tagit fram hörlurar speciellt anpassade för studioarbete och DJ-användning! K167 Tiësto är nästa steg i "AKG by Tiësto"-serien. Den har samma tilltalande produktdesign och håller lika hög prestanda som K67 men erbjuder ett bättre frekvensomfång.


Kraftfullt ljud med maximal ljudisolering

När du spelar live inför publik är det viktigt med bra ljudisolering så att du kan fokusera på dina övergångar mellan låtarna. K167 har en sluten over-ear-design som ger dig precis det du önskar hos ett par DJ-lurar. Du får maximal ljudisolering och tillsammans med de kraftfulla 40 mm membranen får du ett bra ljud vid höga ljudtrycksnivåer så att du kan vara säker på att du inte missar några viktiga detaljer.

Stadigt byggd och smart design

Hörlurarna är uppbyggda av glasfiberförstärkt polymer för maximal hållbarhet och håller en låg vikt så att du kan använda dem i flera timmar utan att känna obehag. Kåporna har utrustats med en professionell vikmekanism i 3D-vinkel som tillåter dig att vrida kåporna, du kan lyssna på ena örat för att synka dina mixar perfekt. Vikmekanismen låter dig dessutom fälla ihop hörlurarna så att du enkelt kan bära med dig dom överallt!

En komplett upplevelse

Hörlurarna är kopplade till en spiralkabel som i utsträckt läge blir hela 5,5 meter. Det betyder att du kan röra dig nästan helt fritt runtom ditt mixerbord utan att begränsas av för kort sladd. Kabeln har en guldpläterad 3,5mm-kontakt, och en adapter till 6,3mm medföljer så att dina lurar passar i stort sett överallt.

Tips!
Vill du ha ut ännu bättre ljud kan du koppla hörlurarna via en förstärkare.

Se vårt utbud av hörlursförstärkare.

 

Komplettera ditt köp

Just Mobile Premium HeadStand
(2 st)
 • Stilren design i aluminium
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning

529:-

AKG by Harman AKG by Harman K 167 Tiësto K167 Tiësto AKG K 167 Tiësto Holländaren Tijs Verwest, mer känd som DJ Tiësto, har tillsammans med AKG tagit fram hörlurar speciellt anpassade för studioarbete och DJ-användning! K167 Tiësto är nästa steg i "AKG by Tiësto"-serien. Den har samma tilltalande produktdesign och håller lika hög prestanda som K67 men erbjuder ett bättre frekvensomfång. Kraftfullt ljud med maximal ljudisolering När du spelar live inför publik är det viktigt med bra ljudisolering så att du kan fokusera på dina övergångar mellan låtarna. K167 har en sluten over-ear-design som ger dig precis det du önskar hos ett par DJ-lurar. Du får maximal ljudisolering och tillsammans med de kraftfulla 40 mm membranen får du ett bra ljud vid höga ljudtrycksnivåer så att du kan vara säker på att du inte missar några viktiga detaljer. Stadigt byggd och smart design Hörlurarna är uppbyggda av glasfiberförstärkt polymer för maximal hållbarhet och håller en låg vikt så att du kan använda dem i flera timmar utan att känna obehag. Kåporna har utrustats med en professionell vikmekanism i 3D-vinkel som tillåter dig att vrida kåporna, du kan lyssna på ena örat för att synka dina mixar perfekt. Vikmekanismen låter dig dessutom fälla ihop hörlurarna så att du enkelt kan bära med dig dom överallt! En komplett upplevelse Hörlurarna är kopplade till en spiralkabel som i utsträckt läge blir hela 5,5 meter. Det betyder att du kan röra dig nästan helt fritt runtom ditt mixerbord utan att begränsas av för kort sladd. Kabeln har en guldpläterad 3,5mm-kontakt, och en adapter till 6,3mm medföljer så att dina lurar passar i stort sett överallt. Tips! Vill du ha ut ännu bättre ljud kan du koppla hörlurarna via en förstärkare. Se vårt utbud av hörlursförstärkare.   Okategoriserade produkter 3,5 4 990 SEK 990 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter