Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Lovordade studiohörlurar med enastående ljud!

AKG by Harman K242HD

  Art.nr: 157531
 • Halvöppna hörlurar med läcker design
 • Otroligt skön komfort
 • 15Hz - 25 000Hz
 • Ultramjuka öronkuddar
 • 6,3mm-adapter ingår

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Just Mobile Premium HeadStand
(2 st)
 • Stilren design i aluminium
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning

529:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • HardstyleAlex 2014-05-02
  Produkttestare

  Ganska så bra studiohörlurar

  studiohörlurar som var helt okej i ljud,kanske blir bättre om man har en förstärkare också.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Alexanderr 2014-01-21

  Rubrik

  Bra och skön passform med lite justering, bra ljud men kan inte ha det så högt som jag skulle vilja men då pratar jag om ljud som INTE är 320 kb/h.

  Skulle vara skönt med en justerbar volymsak på sladden. 4/5

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Davvda 2013-03-02

  Lätta, bekväma men framför allt balanserade

  Dessa hörlurar är otroligt lätta och bekväma och rentav osar av kvalitet. Utan att gå in på för mycket detaljer så kan jag säga att ljudet är precis som det ska vara. Om du endast lyssnar på dunkadunka så kanske inte detta är valet för dig då du endast är ute efter bas. Dessa hörlurar har en extremt bra balans mellan diskanter och bastoner. Istället för ett dovt basljud så hörs det faktiskt att det är en basgitarr osv och det är ju vad man förväntar sig till priset. Enda klagomålet är att jag tycker att med detta pris så borde en volymkontroll inkluderas men det är bara min åsikt.

  Rekommenderas om du letar efter bekvämlighet och bra ljudkvalitet för ett rimligt pris!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • RSHSebbe 2013-02-22

  Grymt bra ljud!

  har lyssnat en hel del på K701, inte mina egna och ville köpa något liknande - ville dock inte lägga 3500:- , och efter en hel del jämförande på nätet samt varit och provlyssnat på ett flertal hörlurar i prisklassen 1000 - 2000:- var dessa överlägsna!
  Mycket bra ljud, sköna att ha på sig (fler timmar i sträck) även mycket fint och klart ljud vid låg volym. Funkar bra till all sorts musik (lyssnar på allt mellan klassiskt, house, musikal, rock, minimal, etc.
  rekommenderas!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Öppna
Kabellängd 3,00 meter
Mikrofon Nej
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Ja, via adapter
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 15 Hz
Frekvensomfång till 25000 Hz
Känslighet 91 dB
Impedans 55 Ohm
Dimensioner
Vikt 240 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör 6,3mm adapter
Färg Grå/Vit

Produktbeskrivning

AKG K242HD

De här halvöppna studiohörlurar är en vidareutveckling på AKG's prisbelönta lur K240. De har en otroligt lätt och bekväm utformning med extra stora högtalare med Varimotion-membran som ger K242HD en hög känslighet, stor dynamisk bredd och högt ljudtryck. Perfekt för dig som vill ha ett rent ofärgat ljud så du får höra musiken som den är tänkt att låta. Hörlurarna har en tre meter lång sladd för stor rörelsefrihet och de levereras med en 6,3mm-adapter så du kan använda dem överallt.

Enastående ljud och oslagbar komfort

Det är ingen slump att K242HD är bra - de har 1 500 tekniska patent och 60 års feedback från världens mest framstående artister och musiker bakom sig. Det gör dem precis så bra som du förväntar dig, om inte bättre... Professionella musiker lovordar AKG:s prisbelönta hörlurar K 240 Studio för det enastående ljudet och den oslagbara komforten – de är det perfekta valet när du vill ha ett ofärgat ljud.

Funktioner

 • Omslutande, halvöppen design
 • Självjusterande huvudband som sluter bra runt huvudet
 • Mjukt fjädrande bygel och extra stoppning i huvudbandet
 • Ultramjuka öronkuddar
 • Hög känslighet med stort dynamikomfång gör de perfekta till mobila tillämpningar.

Komplettera ditt köp

Just Mobile Premium HeadStand
(2 st)
 • Stilren design i aluminium
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning

529:-

AKG by Harman AKG by Harman K242HD K242HD AKG K242HD De här halvöppna studiohörlurar är en vidareutveckling på AKG's prisbelönta lur K240. De har en otroligt lätt och bekväm utformning med extra stora högtalare med Varimotion-membran som ger K242HD en hög känslighet, stor dynamisk bredd och högt ljudtryck. Perfekt för dig som vill ha ett rent ofärgat ljud så du får höra musiken som den är tänkt att låta. Hörlurarna har en tre meter lång sladd för stor rörelsefrihet och de levereras med en 6,3mm-adapter så du kan använda dem överallt. Enastående ljud och oslagbar komfort Det är ingen slump att K242HD är bra - de har 1 500 tekniska patent och 60 års feedback från världens mest framstående artister och musiker bakom sig. Det gör dem precis så bra som du förväntar dig, om inte bättre... Professionella musiker lovordar AKG:s prisbelönta hörlurar K 240 Studio för det enastående ljudet och den oslagbara komforten – de är det perfekta valet när du vill ha ett ofärgat ljud. Funktioner Omslutande, halvöppen design Självjusterande huvudband som sluter bra runt huvudet Mjukt fjädrande bygel och extra stoppning i huvudbandet Ultramjuka öronkuddar Hög känslighet med stort dynamikomfång gör de perfekta till mobila tillämpningar. Okategoriserade produkter 4,5 4 1490 SEK 1490 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter