Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Läcker hörlur med utmärkt ljudkvalitet och passform

AKG by Harman K323 XSA - Black

  Art.nr: 196673
  • 5,8 mm högtalarelement
  • Fjäderlätta
  • Fjärrkontroll & Mikrofon
  • Perfekt passform
  • 4 st öronproppar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Liten, läcker hörlur med utmärkt ljudkvalitet och passform

AKG K323 XS har utmärkt ljudkvalitet, hög komfort, låg vikt och stilren design. Trots sin storlek så får du precis samma höga ljudkvalitet och anslutningsmöjligheter som du alltid finner i ett par AKG hörlurar.

För att hörluren ska passa perfekt medföljer det fyra olika storlekar på öronpropparna. Perfekt om du vill anpassa hörluren att sitta lite säkrare om du till exempel är och tränar eller pendlar till och från jobbet.

Dina favoritlåtar kommer till liv

K323 XS väcker verkligen liv i din favoritmusik. Med en perfekt diskant och en djup, klar bas vaknar varje låt till liv och du hör musiken precis så som det är tänkt att du ska göra. Utrustade med speciellt utvalda 5,8 mm högtalarelement behöver du inte oroa dig över att hörluren inte ska leva upp till dina behov. Du kommer att bli positivt överraskad, varje gång.

Portabla, flexibla och innovativa

Med fyra olika storlekar på öronpropparna kan du anpassa hörluren att passa just dig perfekt. Med en innovativ teknik ser öronpropparna till att ljudet stannar hos dig och inte stör personer i din omgivning, när ljudet inte läcker får du också en bättre ljudupplevelse. 

När du är i farten och behöver byta låt eller svara på ett samtal kan du använda dig av mikrofonen och fjärrkontrollen på sladden. Du slipper rota i fickan för att ta upp mobilen och koppla ur dina hörlurar. Du hörs klart och tydligt i den inbyggda mikrofonen och när du pratat färdigt klickar du ingång musiken igen, snabbt och enkelt.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

AKG by Harman AKG by Harman K323 XSA - Black K323XSABLK Liten, läcker hörlur med utmärkt ljudkvalitet och passform AKG K323 XS har utmärkt ljudkvalitet, hög komfort, låg vikt och stilren design. Trots sin storlek så får du precis samma höga ljudkvalitet och anslutningsmöjligheter som du alltid finner i ett par AKG hörlurar. För att hörluren ska passa perfekt medföljer det fyra olika storlekar på öronpropparna. Perfekt om du vill anpassa hörluren att sitta lite säkrare om du till exempel är och tränar eller pendlar till och från jobbet. Dina favoritlåtar kommer till liv K323 XS väcker verkligen liv i din favoritmusik. Med en perfekt diskant och en djup, klar bas vaknar varje låt till liv och du hör musiken precis så som det är tänkt att du ska göra. Utrustade med speciellt utvalda 5,8 mm högtalarelement behöver du inte oroa dig över att hörluren inte ska leva upp till dina behov. Du kommer att bli positivt överraskad, varje gång. Portabla, flexibla och innovativa Med fyra olika storlekar på öronpropparna kan du anpassa hörluren att passa just dig perfekt. Med en innovativ teknik ser öronpropparna till att ljudet stannar hos dig och inte stör personer i din omgivning, när ljudet inte läcker får du också en bättre ljudupplevelse.  När du är i farten och behöver byta låt eller svara på ett samtal kan du använda dig av mikrofonen och fjärrkontrollen på sladden. Du slipper rota i fickan för att ta upp mobilen och koppla ur dina hörlurar. Du hörs klart och tydligt i den inbyggda mikrofonen och när du pratat färdigt klickar du ingång musiken igen, snabbt och enkelt. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter