Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Exklusiv HiFi-hörlur med imponerande design

AKG by Harman K545 - Black

  Art.nr: 196657
 • Frekvensomgång: 10 Hz - 25 kHz
 • Fantastisk komfort
 • Slitstarka
 • Hoppfällbara
 • Kompatibel med Andriod och Apple

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • Angelus 2014-02-17

  Utmärkta!

  Rejäla hörlurar men riktigt skönt ljud! Har aldrig gilla over ear men dessa slår allt! Rekommenderas starkt!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Slutna
Högtalarmembran 50,0 mm
Kabellängd 1,20 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 10 Hz
Frekvensomfång till 25000 Hz
Känslighet 97 dB
Impedans 32 Ohm
Dimensioner
Vikt 281 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Två kablar
Färg Svart

Produktbeskrivning

Exklusiv HiFi-hörlur med imponerande design

K545 har en fantastisk balans mellan ljudisolation, en perfekt diskant och en djup bas som får dig att njuta av din favoritmusik och film som aldrig förr. Med den smarta designen fungerar dom perfekt utanför hemmet också, utrustade med en mikrofon och fjärrkontroll behöver du heller inte leta efter mobilen för att byta låt eller svara på samtal när du är  K545 är slitstarka och tåliga så att du kan använda dom utan problem när du pendlar till och från jobbet. När du inte använder dom viker smidigt ihop don och lägger ner don i väskan för trygg förvaring.

Fantastisk komfort

K545's supermjuka öronkuddar av läder möjliggör användning under väldigt långa perioder. Det är perfekt när du ska titta på en lång film med dina hörlurar eller kanske reser längre sträckor där andra hörlurar börjar klämma och kännas obehagliga efter några timmars användning. Öronkuddarna formar sig perfekt runt dina öron så att dom inte släpper ut något ljud som stör personer i din omgivning.

Vikbara, bärbara, säkra

Med en smart hopfällbar mekanism kan du enkelt vika ihop K545. Perfekt för de få tillfällen när du inte kan lyssna men vill ta dom med dig. Till och från jobbet, på föreläsningar, när du reser eller bara om du vill förvara dom säkert hemma.

Fungerar med alla dina enheter

Med två löstagbara kablar kan du välja kabel för rätt enhet. Den ena kabeln fungerar utmärkt med Andriod telefoner och har fullt stöd för att pausa, spela, höja, sänka, byta spår och ta emot samtal. Medans den andra kabeln som följer med är anpassad för Apple-enheter.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

AKG by Harman AKG by Harman K545 - Black K545BLK Exklusiv HiFi-hörlur med imponerande design K545 har en fantastisk balans mellan ljudisolation, en perfekt diskant och en djup bas som får dig att njuta av din favoritmusik och film som aldrig förr. Med den smarta designen fungerar dom perfekt utanför hemmet också, utrustade med en mikrofon och fjärrkontroll behöver du heller inte leta efter mobilen för att byta låt eller svara på samtal när du är  K545 är slitstarka och tåliga så att du kan använda dom utan problem när du pendlar till och från jobbet. När du inte använder dom viker smidigt ihop don och lägger ner don i väskan för trygg förvaring. Fantastisk komfort K545's supermjuka öronkuddar av läder möjliggör användning under väldigt långa perioder. Det är perfekt när du ska titta på en lång film med dina hörlurar eller kanske reser längre sträckor där andra hörlurar börjar klämma och kännas obehagliga efter några timmars användning. Öronkuddarna formar sig perfekt runt dina öron så att dom inte släpper ut något ljud som stör personer i din omgivning. Vikbara, bärbara, säkra Med en smart hopfällbar mekanism kan du enkelt vika ihop K545. Perfekt för de få tillfällen när du inte kan lyssna men vill ta dom med dig. Till och från jobbet, på föreläsningar, när du reser eller bara om du vill förvara dom säkert hemma. Fungerar med alla dina enheter Med två löstagbara kablar kan du välja kabel för rätt enhet. Den ena kabeln fungerar utmärkt med Andriod telefoner och har fullt stöd för att pausa, spela, höja, sänka, byta spår och ta emot samtal. Medans den andra kabeln som följer med är anpassad för Apple-enheter. Okategoriserade produkter 5 1 2190 SEK 2190 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter