Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Exklusiv HiFi-hörlur med imponerande design

AKG by Harman K545 - Black

  Art.nr: 196657
  • Frekvensomgång: 10 Hz - 25 kHz
  • Fantastisk komfort
  • Slitstarka
  • Hoppfällbara
  • Kompatibel med Andriod och Apple

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Exklusiv HiFi-hörlur med imponerande design

K545 har en fantastisk balans mellan ljudisolation, en perfekt diskant och en djup bas som får dig att njuta av din favoritmusik och film som aldrig förr. Med den smarta designen fungerar dom perfekt utanför hemmet också, utrustade med en mikrofon och fjärrkontroll behöver du heller inte leta efter mobilen för att byta låt eller svara på samtal när du är  K545 är slitstarka och tåliga så att du kan använda dom utan problem när du pendlar till och från jobbet. När du inte använder dom viker smidigt ihop don och lägger ner don i väskan för trygg förvaring.

Fantastisk komfort

K545's supermjuka öronkuddar av läder möjliggör användning under väldigt långa perioder. Det är perfekt när du ska titta på en lång film med dina hörlurar eller kanske reser längre sträckor där andra hörlurar börjar klämma och kännas obehagliga efter några timmars användning. Öronkuddarna formar sig perfekt runt dina öron så att dom inte släpper ut något ljud som stör personer i din omgivning.

Vikbara, bärbara, säkra

Med en smart hopfällbar mekanism kan du enkelt vika ihop K545. Perfekt för de få tillfällen när du inte kan lyssna men vill ta dom med dig. Till och från jobbet, på föreläsningar, när du reser eller bara om du vill förvara dom säkert hemma.

Fungerar med alla dina enheter

Med två löstagbara kablar kan du välja kabel för rätt enhet. Den ena kabeln fungerar utmärkt med Andriod telefoner och har fullt stöd för att pausa, spela, höja, sänka, byta spår och ta emot samtal. Medans den andra kabeln som följer med är anpassad för Apple-enheter.

Komplettera ditt köp

(5 st)
  • Passar alla hörlurar
  • Inbyggd kabeldöljning
  • Design med maximal finish

499:-

AKG by Harman AKG by Harman K545 - Black K545BLK Exklusiv HiFi-hörlur med imponerande design K545 har en fantastisk balans mellan ljudisolation, en perfekt diskant och en djup bas som får dig att njuta av din favoritmusik och film som aldrig förr. Med den smarta designen fungerar dom perfekt utanför hemmet också, utrustade med en mikrofon och fjärrkontroll behöver du heller inte leta efter mobilen för att byta låt eller svara på samtal när du är  K545 är slitstarka och tåliga så att du kan använda dom utan problem när du pendlar till och från jobbet. När du inte använder dom viker smidigt ihop don och lägger ner don i väskan för trygg förvaring. Fantastisk komfort K545's supermjuka öronkuddar av läder möjliggör användning under väldigt långa perioder. Det är perfekt när du ska titta på en lång film med dina hörlurar eller kanske reser längre sträckor där andra hörlurar börjar klämma och kännas obehagliga efter några timmars användning. Öronkuddarna formar sig perfekt runt dina öron så att dom inte släpper ut något ljud som stör personer i din omgivning. Vikbara, bärbara, säkra Med en smart hopfällbar mekanism kan du enkelt vika ihop K545. Perfekt för de få tillfällen när du inte kan lyssna men vill ta dom med dig. Till och från jobbet, på föreläsningar, när du reser eller bara om du vill förvara dom säkert hemma. Fungerar med alla dina enheter Med två löstagbara kablar kan du välja kabel för rätt enhet. Den ena kabeln fungerar utmärkt med Andriod telefoner och har fullt stöd för att pausa, spela, höja, sänka, byta spår och ta emot samtal. Medans den andra kabeln som följer med är anpassad för Apple-enheter. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter