Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlösa hörlurar med överlägsen ljudkvalitet!

AKG by Harman K935

  Art.nr: 193778
 • Mycket detaljerad och stor ljudbild
 • Upp till 8 timmars batteritid
 • Unik, modern design
 • Fantastisk komfort
 • Dockningsstation medföljer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Karlsson74 2014-10-27

  Bra idé men dålig design

  Lurarna i sig är inte dåliga. Ljudet är bra och de sitter rätt ok på huvudet. Men tyvärr är bygeln i en billig plast som går sönder efter bara kort tids användande. Jag returnerade mina inom 10 månader och bytte till ett par Sennheiser RS180 vilket jag inte ångrar. Lite bättre ljud och mycket bättre byggkvalitet!

  Gör om gör rätt AKG!

  Eller
  Avbryt
 • Lelle71 2014-05-01

  Dålig kvalitet

  Köpte dessa för att kunna lyssna trådlöst hemma och även lyssna på musik när man skall somna på kvällen.
  Ett STORT problem bara, då byglarna är i tunn plast så knäcks de lätt. Hände med mitt första par, plastbygeln gick av. Fick ett par nya på garantin, nu har de också gått sönder!! Fantastiskt ljud och bra bas, men gjorda i så klent material...

  Köp EJ dessa p g a den plastiga/klena konstruktionen!!

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Slutna
Högtalarmembran 40,0 mm
Mikrofon Nej
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Ja
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 16 Hz
Frekvensomfång till 22000 Hz
Impedans 32 Ohm
Kommunikation
Räckvidd 30 meter
Batteri
Batterityp Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Batterikapacitet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Batteritid 8,00 timmar
Standbytid Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Laddningstid Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Medföljande tillbehör 3,5 mm till RCA kabel, strömkabel, dockningsstation
Färg Vit

Produktbeskrivning

AKG K935 är ett par trådlösa hörlurar som får din musik, dina filmer och dina spel att låta fantastiskt, samtidigt som du har fri rörlighet utan kabel och trassel. Det är enkelt att använda hörlurarna och komma igång. Anslut sändaren, som också fungerar som laddningsvagga för hörlurarna, till ditt ljudsystem, surfplatta eller telefon och njut av kristallklart, trådlöst ljud upp med otroliga 30 meter räckvidd.

Digital 2,4 GHz trådlös anslutning

Med en digital trådlös anslutning kan man alltid lita på att ljudet håller en hög kvalitet utan irriterande störningar och avbrott. Med 2,4 GHz får man också en stark signalintervall och en otroligt stabil förbindelse när du går omkring hemma eller på kontoret. K935 erbjuder alltså digital ljudströmning utan att försämra ljudkvaliteten.

Bekväm heltäckande design

Med mjuka, formbara örondynor sitter hörlurarna perfekt timme efter timme. Det är viktigt att hörlurarna inte klämmer eller sitter för hårt om du ska använda dom under ett längre tidsspann, till exempel när du är på jobbet. Örondynorna är sammetsmjuka och sitter perfekt på över öronen med en känsla av kvalitet och lyx.

Bekymmerlös musikupplevelse

AKG K935 låter dig fokusera på musiken. Hörlurarna klarar av att spela upp musik i minst 8 timmar innan du behöver ladda dom igen. När batteriet börjar ta slut så lyser en indikator så att du vet att du behöver ladda.

Indikatorn har också en mängd olika funktioner förutom att varna dig när batteriet är lågt. Den visar status för laddning, ifall den trådlösa signalen är parkopplad och sändarens effekt. 

Justerbar känslighet

Du kan enkelt välja den lämpligaste signalkänsligheten för din ljudkälla. Med standardläget (0 dB) ändras inte signalen. Behöver du använda dig av ett reducerat känslighetsläge (-10 dB) ställer du enkelt in detta för att öka prestandan tillsammans med ljudkällor som har högre effekt.

AKG by Harman AKG by Harman K935 K935 AKG K935 är ett par trådlösa hörlurar som får din musik, dina filmer och dina spel att låta fantastiskt, samtidigt som du har fri rörlighet utan kabel och trassel. Det är enkelt att använda hörlurarna och komma igång. Anslut sändaren, som också fungerar som laddningsvagga för hörlurarna, till ditt ljudsystem, surfplatta eller telefon och njut av kristallklart, trådlöst ljud upp med otroliga 30 meter räckvidd. Digital 2,4 GHz trådlös anslutning Med en digital trådlös anslutning kan man alltid lita på att ljudet håller en hög kvalitet utan irriterande störningar och avbrott. Med 2,4 GHz får man också en stark signalintervall och en otroligt stabil förbindelse när du går omkring hemma eller på kontoret. K935 erbjuder alltså digital ljudströmning utan att försämra ljudkvaliteten. Bekväm heltäckande design Med mjuka, formbara örondynor sitter hörlurarna perfekt timme efter timme. Det är viktigt att hörlurarna inte klämmer eller sitter för hårt om du ska använda dom under ett längre tidsspann, till exempel när du är på jobbet. Örondynorna är sammetsmjuka och sitter perfekt på över öronen med en känsla av kvalitet och lyx. Bekymmerlös musikupplevelse AKG K935 låter dig fokusera på musiken. Hörlurarna klarar av att spela upp musik i minst 8 timmar innan du behöver ladda dom igen. När batteriet börjar ta slut så lyser en indikator så att du vet att du behöver ladda. Indikatorn har också en mängd olika funktioner förutom att varna dig när batteriet är lågt. Den visar status för laddning, ifall den trådlösa signalen är parkopplad och sändarens effekt.  Justerbar känslighet Du kan enkelt välja den lämpligaste signalkänsligheten för din ljudkälla. Med standardläget (0 dB) ändras inte signalen. Behöver du använda dig av ett reducerat känslighetsläge (-10 dB) ställer du enkelt in detta för att öka prestandan tillsammans med ljudkällor som har högre effekt. Okategoriserade produkter 1,5 2 790 SEK 790 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter