Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Portabel högtalare med Bluetooth

Andersson BHS 2.0 - Black

  Art.nr: 191414
 • Bluetooth
 • Unik design
 • Upp till 12 timmar batteritid
 • Laddas med USB
 • Parkoppla med din smartphone, surfplatta, Mac eller PC

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(31 st)

 • JanneBalja 2015-08-19

  Vad en betalar för...

  Denna låter marginellt starkare än min ipad, men mycket fylligare. Plastig och lite större än vad jag tycker den borde behöva vara, med tanke på de små högtalarelementen och en riktig fingeravtrycksmagnet. På det hela, helt klart värd 129. Fick en med kass batteri först, så de har nog legat ett tag på hyllan.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Roejler 2015-08-03

  Ojämn kvalité!

  Köpte först en högtalare som enbart gick igång med sladden i. Trots att jag laddat den över en natt.

  Lämnade tillbaka den och fick en ny, den nya fungerade en handfull gånger men nu när jag ska använda den igen efter att ha stått på hyllan i ett halvår så går den bara med sladden i. Har försökt med flera olika laddare men inget hjälper, dumt nog har jag slängt kvittot!

  Dom gånger den fungerade var den klockren , bra ljud för dom pengarna!

  Prisvärt köp men spara kvittot!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Mathilda 2015-07-27

  Prisvärd!

  Beställde den här högtalaren och fick hem en som inte fungerade utan sladden i för ett tag sen. Mejlade om det och fick en helt ny, den funkar perfekt :) bra kvalitet för att vara så liten, den är bättre än vad jag trodde den skulle va pga priset.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Pascale 2015-07-27

  Prisvärd

  Jag har haft problem med att bluetooth hackar och tappar kontakten efter ett tags lyssnade, även när telefonen ligger bredvid.
  Funkar dock fläckfritt med sladden (3.5 mm ) inkopplad.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Savann 2015-04-21

  Bra produkt!

  Jag gillar den och har bara haft ett mindre problem. När den var fullt laddad och jag inte använde den på några dagar så borde jag fått veta att den lilla knappen på baksidan där man kan välja mellan batteri eller nätdrift (dc) ska stå i läget dc annars laddar batteriet ur trots att jag stängt av den. För övrigt fungerar den bra men tänk på att man kan dra på volymknappen på mobilen då låg volym ut från din källa ger svagt ljud i högtalaren trots att volymknappen på högtalaren är i botten.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • jag har laddat den o allt men den vill inte startas utan att ladda den vad är problemet ?

  kroatienboy 2015-03-13
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej, Beklagar ditt problem. Ibland kan det vara att brytaren på baksidan av högtalaren, så står det "BAT" och "DC". Växla över till "BAT" så ska den drivas av batteriet. Skulle du mot förmodan ha mer problem är du välkommen att kontakta vår kundservice så ska de hjälpa dig på bästa och snabbast sätt.

   SebastianNetOnNet 2015-03-25
  • Efter att den laddats ska den lilla knappen på baksidan stå på dc tills du vill använda den. Då sätter du knappen på batt. Batteriet laddar ur om den står på batt när du inte använder den.

   Savann 2015-04-21
 • Hej! Hur gör man om man ska streama från Spotify på en samsung surfplatta till denna högtalare? Gör man det direkt i Spotify eller ingår det ngn app? Vore bra med en manual hur man streamar till en bluetooth högtalare som inte har Spotify connect.. /Daniel

  Danor 2015-01-20
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej Daniel, denna högtalare har inte stöd för Spotify Connect. Det som man gör är att man ansluter sin surfplatta, eller mobila enhet till denna högtalare. Då kommer detta synas som en högtalare, eller ljudutgång i din enhet. Därefter är det bara att spela musiken som vanligt från Spotify, eller andra ljudprogram. Detta blir alltså som en "vanlig trådlös högtalare" i din surfplattas ögon.

   SebastianNetOnNet 2015-02-11
  • sök efter enheter med bluetooth ifrån din mobil. När den hittar högtalaren så tar du anslut.

   charon 2015-03-26
  • Du måste slå på bluetoth på surfplattan och sen para ihop den med högtalaren. Det gör man i inställningar på plattan. Börja med att sätta på högtalarens bluetoth och du kan se att den dyker upp som en enhet du kan para ihop plattan med.

   Savann 2015-04-21
 • Vad är det för skillnad mellan BATT & DC lägena på baksidan av enheten.. Det framgår inte i manualen :S

  Marcusson 2014-09-14
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Verkar som att den inte laddar batteriet i DC-läge, utan driver den bara.

   Syntarn75 2014-10-04
  • Kör du på Batt så använder du batteriet och kör du på DC så kopplas batteriet ur och du använder ström från vägguttaget.

   EttSmeknamn 2014-12-29
 • dum fråga antagligen men har en acer kan jag använda denna bärbara för att få ljudet med mig till annat rum?,,,,, tack för svar!!

  ic294 2013-12-14
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Tar du bara med dig datorn och högtalaren till ett annat rum går det utmärkt. Lämnar du högtalaren i ett rum och går i väg med datorn till ett annat rum så kanske inte blåtanden räcker. Men en lång sladd räcker istället.

   EttSmeknamn 2014-12-29
  • Hej. Ja, om du har Blutooth i datorn. Annars måste du ha en lång sladd........

   MiReDo 2015-01-13
  • Ja men du måste ha bluetoth i din acer och det får inte vara för långt eller för tjocka väggar för att få bra ljudkvalitet.

   Savann 2015-04-21

Teknisk specifikation

Allmänt
Uteffekt (Max) 10 Watt
Uteffekt (RMS/Nominell) 5 Watt
Integrerad subwoofer Nej
Stöd för NFC Nej
Anslutningar
Antal USB-portar 1 st
Typ av USB-anslutning Micro USB
3,5 mm ljudingång Ja
Trådlös nätverksanslutning (WiFi) Nej
AirPlay Nej
Spotify Connect Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version 3.0
Bluetooth-stöd A2DP, AVRCP, EDR
Inbyggd powerbank Nej
Inbyggd mikrofon Nej
Dimensioner
Bredd 210,0 mm
Höjd 75,0 mm
Djup 48,0 mm
Vikt 422 gram
Övrigt
Färg Svart
Inbyggt batteri Ja
Batteritid 12,00 timmar
Batterityp Lithium
Fjärrkontroll Nej
Vattentät Nej
Vattentålig Nej
Medföljande tillbehör USB-kabel, 3,5 mm stereokabel, Manual

Produktbeskrivning

Njut av din favoritmusik med en smart, bärbar högtalare!

BHS 2.0 fyller hela rummet med din favoritmusik. Med perfekt diskant och fyllig bas kan du lyssna med hög volym utan att ljudkvaliten tar skada. Du kan strömma ljudet från din smartphone, surfplatta, Mac eller PC direkt till högtalaren. Perfekt om du använder dig av till exempel Spotify.

Med smart placerade knappar på toppen av högtalaren kan du höja eller sänka volymen, starta Bluetooth anslutningen och stänga av eller sätta på högtalaren.

BHS 2.0 drivs av ett inbyggt, uppladdningsbart batteri som klarar av att spela upp musik i hela 12 timmar så att att festen håller igång hela kvällen!. Om batteriet tar slut laddar du enkelt upp det med den medföljande USB-kabeln. Antingen via datorn eller USB-laddare

Smart, bärbar design

BHS 2.0 ser ut och känns lika fantastisk som den låter. Den är en robust och tålig, men fortfarande otroligt smidig att bära med sig.

Med den unika designen på BHS 2.0 kommer du aldrig vilja lämna den hemma. Du kan ta med den till stranden, parken, hotellet, bakgården, badtunnan eller varför inte vid poolen. Möjligheterna är oändliga.

Fantastisk ljudupplevelse - var du än är

Tack vare Bluetooth-anslutningen kan du förstärka ljudet i alla dina enheter som använder sig av Bluetooth. Kanske vill du ha bättre ljud till filmen du ser på din bärbara dator? Dela med dig av din favoritmusik via telefonen? Eller ligga i soffan och lyssna på en podcast? Parkoppla bara enheten med BHS 2.0 och på några klick har du fantastiskt ljud till alla dina enheter.

Andersson Andersson BHS 2.0 - Black Njut av din favoritmusik med en smart, bärbar högtalare!BHS 2.0 fyller hela rummet med din favoritmusik. Med perfekt diskant och fyllig bas kan du lyssna med hög volym utan att ljudkvaliten tar skada. Du kan strömma ljudet från din smartphone, surfplatta, Mac eller PC direkt till högtalaren. Perfekt om du använder dig av till exempel Spotify.Med smart placerade knappar på toppen av högtalaren kan du höja eller sänka volymen, starta Bluetooth anslutningen och stänga av eller sätta på högtalaren.BHS 2.0 drivs av ett inbyggt, uppladdningsbart batteri som klarar av att spela upp musik i hela 12 timmar så att att festen håller igång hela kvällen!. Om batteriet tar slut laddar du enkelt upp det med den medföljande USB-kabeln. Antingen via datorn eller USB-laddareSmart, bärbar designBHS 2.0 ser ut och känns lika fantastisk som den låter. Den är en robust och tålig, men fortfarande otroligt smidig att bära med sig.Med den unika designen på BHS 2.0 kommer du aldrig vilja lämna den hemma. Du kan ta med den till stranden, parken, hotellet, bakgården, badtunnan eller varför inte vid poolen. Möjligheterna är oändliga.Fantastisk ljudupplevelse - var du än ärTack vare Bluetooth-anslutningen kan du förstärka ljudet i alla dina enheter som använder sig av Bluetooth. Kanske vill du ha bättre ljud till filmen du ser på din bärbara dator? Dela med dig av din favoritmusik via telefonen? Eller ligga i soffan och lyssna på en podcast? Parkoppla bara enheten med BHS 2.0 och på några klick har du fantastiskt ljud till alla dina enheter. Okategoriserade produkter 3,9 31 149 SEK 149 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter