Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Njut av din favoritmusik med en bärbar högtalare

Andersson BHS 2.0 - Red

  Art.nr: 191420
 • Bluetooth
 • Unik design
 • Upp till 12 timmar batteritid
 • Laddas med USB
 • Parkoppla med din smartphone, surfplatta, Mac eller PC

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(6 st)

 • molkosaki 2015-11-08
  Topp 1000 skribent

  Bättre ljud än i NoN:s dyrare,med kabeldrift

  I förhållande till pris(köpt för 129kr) storlek mycket bra ljud !! Köpt NoN:s BHS 3.1 senare-snidigt utseende, men inte alls samma ljud som BHS 2.1 trots högre pris (299 kr).Utseende mässigt känns BHS 2.1 klossig o med grov finish. Men ljud som sagt mycket bra. En nackdel är att Blutooth är av tidigare,äldre utgåva. Det skiljer mycket att köra högtalaren på kabel jfrt med bluetooth så mycket att åtminstone jag kör på kabel mesta möjliga , för ett riktigt bra ljud.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • ChainsawCharlie89 2015-08-27
  Topp 500 skribent

  Bättre ljud än förväntat

  Den här var en mycket bra högtalare. Perfekt att ha när man svetsar o kan njuta av sin favorit musik

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • ansjo 2014-05-26

  Man får vad man betalar för

  Lägg till ett par hundralappar och köp bättre grejer. Burkigt ljud, med noll bas, och den tappar kontakten med telefonen väldigt lätt.
  Batteritiden sådär...inte som det står i produktbeskrivningen iaf!

  Eller
  Avbryt
 • Mellor33 2013-12-27

  Går inte ladda på Mac

  Högtalaren går inte att ladda på en Macbook Pro då det bara står "Eftersom en USB-enhet drog för mycket ström från datorn har en eller flera USB-enheter avaktiverats"

  Mycket konstigt att en produkt som endast kan laddas via datorn inte är kompatibel med en av Sveriges vanligaste datorer. Hur ska jag nu ladda den då jag inte har någon PC?

  Eller
  Avbryt
  • GoranJ 2013-12-30

   Laddning

   Du kan ladda den via din mobilladdare. Om du har en Androidtelefon kan du ladda den direkt eftersom det är micro usb-anslutning. Annars kan du använda den medföljande USB-kabeln och koppla in den i din iPhoneladdare. Lycka till!

  • PeterE 2014-02-04

   knepigt

   Fast det är ju inte högtalarens fel att Apple lägger i sådant i sina books...

  • Stabsfuriren 2014-06-15

   Batteriproblem

   Jag har laddat min nyinköpta Andersson BHS 2.0 - Black med både Android laddare och genom USB kabeln ansluten till datorn . Lampan som indikerar att batteriet laddas lyser. Men den slocknar aldrig. Utan USB kabeln i satt, 'r enheten helt död! Batteriet tar inte laddning! . Någon som vet hur lång tid det tar för batteriet att ladda, och om det stämmer att batteritiden är upp till 12 timmar? . I övrigt schyst ljud! Den färg som jag valde var svart, och det blir markeringar av fingeravtryck, vilket inte ser så snyggt ut. . Men jag skall reklamera och hoppas på en fungerande högtalare.

 • Mac71 2013-12-23

  Not worth the money

  While it looks OK, it will not hold its charge so when you want to use it you have to connect it to some power.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Uteffekt (Max) 10 Watt
Uteffekt (RMS/Nominell) 5 Watt
Integrerad subwoofer Nej
Stöd för NFC Nej
Anslutningar
Antal USB-portar 1 st
Typ av USB-anslutning Micro USB
3,5 mm ljudingång Ja
Trådlös nätverksanslutning (WiFi) Nej
AirPlay Nej
Spotify Connect Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version 3.0
Bluetooth-stöd A2DP, AVRCP, EDR
Inbyggd powerbank Nej
Inbyggd mikrofon Nej
Dimensioner
Bredd 210,0 mm
Höjd 75,0 mm
Djup 48,0 mm
Vikt 422 gram
Övrigt
Färg Röd
Inbyggt batteri Ja
Batteritid 12,00 timmar
Batterityp Lithium
Fjärrkontroll Nej
Vattentät Nej
Vattentålig Nej
Medföljande tillbehör USB-kabel, 3,5 mm stereokabel, Manual

Produktbeskrivning

Njut av din favoritmusik med en smart, bärbar högtalare!

BHS 2.0 fyller hela rummet med din favoritmusik. Med perfekt diskant och fyllig bas kan du lyssna med hög volym utan att ljudkvaliten tar skada. Du kan strömma ljudet från din smartphone, surfplatta, Mac eller PC direkt till högtalaren. Perfekt om du använder dig av till exempel Spotify.

Med smart placerade knappar på toppen av högtalaren kan du höja eller sänka volymen, starta Bluetooth anslutningen och stänga av eller sätta på högtalaren.

BHS 2.0 drivs av ett inbyggt, uppladdningsbart batteri som klarar av att spela upp musik i hela 12 timmar så att att festen håller igång hela kvällen!. Om batteriet tar slut laddar du enkelt upp det med den medföljande USB-kabeln. Antingen via datorn eller USB-laddare.

Smart, bärbar design

BHS 2.0 ser ut och känns lika fantastisk som den låter. Den är en robust och tålig, men fortfarande otroligt smidig att bära med sig.

Med den unika designen på BHS 2.0 kommer du aldrig vilja lämna den hemma. Du kan ta med den till stranden, parken, hotellet, bakgården, badtunnan eller varför inte vid poolen. Möjligheterna är oändliga.

Fantastisk ljudupplevelse - var du än är

Tack vare Bluetooth-anslutningen kan du förstärka ljudet i alla dina enheter som använder sig av Bluetooth. Kanske vill du ha bättre ljud till filmen du ser på din bärbara dator? Dela med dig av din favoritmusik via telefonen? Eller ligga i soffan och lyssna på en podcast? Parkoppla bara enheten med BHS 2.0 och på några klick har du fantastiskt ljud till alla dina enheter.

Titta även på

Andersson BHS 3.1
(41 st)
 • Utmärkt ljudkvalitet
 • Inbyggd powerbank
 • Tålig och snygg med aluminiumdetaljer

499:-

Andersson Andersson BHS 2.0 - Red Njut av din favoritmusik med en smart, bärbar högtalare!BHS 2.0 fyller hela rummet med din favoritmusik. Med perfekt diskant och fyllig bas kan du lyssna med hög volym utan att ljudkvaliten tar skada. Du kan strömma ljudet från din smartphone, surfplatta, Mac eller PC direkt till högtalaren. Perfekt om du använder dig av till exempel Spotify.Med smart placerade knappar på toppen av högtalaren kan du höja eller sänka volymen, starta Bluetooth anslutningen och stänga av eller sätta på högtalaren.BHS 2.0 drivs av ett inbyggt, uppladdningsbart batteri som klarar av att spela upp musik i hela 12 timmar så att att festen håller igång hela kvällen!. Om batteriet tar slut laddar du enkelt upp det med den medföljande USB-kabeln. Antingen via datorn eller USB-laddare.Smart, bärbar designBHS 2.0 ser ut och känns lika fantastisk som den låter. Den är en robust och tålig, men fortfarande otroligt smidig att bära med sig.Med den unika designen på BHS 2.0 kommer du aldrig vilja lämna den hemma. Du kan ta med den till stranden, parken, hotellet, bakgården, badtunnan eller varför inte vid poolen. Möjligheterna är oändliga.Fantastisk ljudupplevelse - var du än ärTack vare Bluetooth-anslutningen kan du förstärka ljudet i alla dina enheter som använder sig av Bluetooth. Kanske vill du ha bättre ljud till filmen du ser på din bärbara dator? Dela med dig av din favoritmusik via telefonen? Eller ligga i soffan och lyssna på en podcast? Parkoppla bara enheten med BHS 2.0 och på några klick har du fantastiskt ljud till alla dina enheter. Okategoriserade produkter 3 6 149 SEK 149 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter