Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

5.1 3D Blu-ray hemmabio med Bluetooth!

Andersson BYH 2.5 + BHR 2.0

  Art.nr: 180770
 • 5.1 3D Blu-ray hemmabiosystem
 • Brett filstöd
 • Bluetooth
 • BD Live
 • Digitala ljudanslutningar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(0 st)

Det finns inga recensioner för denna produkt.

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Jag har en fråga. Är inte ett dugg kunnig inom detta området. Står att denna produkten är en blue-ray 3D. Det jag nu undrar är om det alltså bara går att koppla den till en blue-ray spelare eller går det lika bra till en dvd spelare, dator och allt sånt.? tacksam för svar!

  Tussen 2012-11-26
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Nejdå! Du kan koppla hur du vill! Ska du koppla t.ex. till datorn kan du behöva en RCA(hanar) till Minitele(3,5mm)(hane). Men allt ska kopplas genom blu-ray spelaren kan man säga, den tar emot ljudsignalen och skickar det vidare till högtalarna, ska du koppla till ljudet från en dator, så kopplar du från ljudutgången på datorn till blu-ray spelaren som ingår med högtalarna. Du kan även koppla till en dvd vilket jag inte ser anledningen till då du lika gärna kan köra dvd i en blu-ray spelare. Hoppas detta hjälper lite!

   Burt 2013-02-08

Teknisk specifikation

Allmänt
Uteffekt (Max) 900 Watt
Uteffekt (RMS/Nominell) 300 Watt
Uteffekt per högtalare (RMS) 42 Watt
Uteffekt Subwoofer (RMS) 90 Watt
D/A-omvandlare ljud Information saknas / Anges ej av tillverkaren
D/A-omvandlare bild Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uppspelning
Optisk enhet Blu-ray, CD, DVD
Stöd CD-format CD, CD-R, CD-RW
Stöd DVD-format DVD, DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW
Region DVD 2
Stöd Blu-ray-format BD, BD-R, BD-RE
Region Blu-ray B
Ljudfiler som stöds MP3, WMA
Videofiler som stöds DivX, MKV, MPEG1, MPEG2, MPEG4, XviD
Bildfiler som stöds JPG
DTS-avkodare Ja
DTS-avkodare DTS
Dolby-avkodare Ja
Dolby-avkodare Dolby Digital
Funktioner
Stöd för 3D Ja
3D-funktioner Nej
4K-stöd Nej
4K-uppskalning Nej
DVD-uppskalning Ja
Smart-TV Nej
Webläsare Nej
Sociala medier BD Live
Anslutningar
HDMI-utgångar 1 st
HDMI-ingångar 0st
HDMI-version 1.4
HDMI-ARC Nej
HDMI-CEC Nej
Digital ljudingång (Optisk) 1 st
Digital ljudutgång (optisk) 1st
Digital ljudingång (Koaxial) 1 st
Digital ljudutgång (koaxial) 1st
Kompositvideoingång 0st
Kompositvideoutgång 0st
3,5 mm ljudingång Nej
3,5 mm ljudutgång Nej
Hörlursutgång 0 st
Antal USB-portar 1 st
Dockningsmöjlighet Nej
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet) Ja
Trådlös nätverksanslutning Nej
Trådlös nätverksstandard -
Övriga anslutningar 2 analoga ljudingångar (2 st 2xRCA), videoutgång, Bluetooth
AirPlay Nej
Bluetooth Nej
Övriga anslutningar -
Radio
FM-radio Ja
AM-radio Nej
RDS-stöd Nej
Förval 40st
Dimensioner
Bredd huvudenhet 430mm
Höjd huvudenhet 48mm
Djup huvudenhet 300mm
Bredd fronthögtalare 88mm
Höjd fronthögtalare 127mm
Djup fronthögtalare 95mm
Bredd centerhögtalare 88mm
Höjd centerhögtalare 127mm
Djup centerhögtalare 95mm
Bredd bakre högtalare 88mm
Höjd bakre högtalare 127mm
Djup bakre högtalare 95mm
Bredd subwoofer 160mm
Höjd subwoofer 388mm
Djup subwoofer 426mm
Vikt Huvudenhet 3,300kg
Vikt fronthögtalare 0,600kg
Vikt centerhögtalare 0,600kg
Vikt bakre högtalare 0,600kg
Vikt subwoofer 6,0kg
Övrigt
Färg Svart
Fjärrkontroll Ja
Medföljande tillbehör Högtalarkablar (3x3 meter+3x10 meter), Bluetooth-adapter med tillbehör, fjärrkontroll, manual, FM-antenn, AV-kabel
Strömförsörjning Strömkabel
Strömförbrukning (Max) 80,0 Watt
Strömförbrukning (standby) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Energisparläge Nej
Övrig information -

Produktbeskrivning

Andersson BYH 2.5 är ett välljudande 3D Blu-ray hemmabiosystem med ett flertal funktioner som gör det till ett oerhört smidigt system. Med 3D Blu-ray kan man kliva in i en helt ny dimension av underhållning i hemmet, och med USB-ingång och ett brett filstöd kan du spela upp mängder av filmer, musik och bilder. Med Bluetooth kan du även spela upp din musik trådlöst. Systemet har även HDMI-utgång, digitala ljudanslutningar samt nätverksanslutning* för BD Live-funktion.

Blu-ray

LG Blu-rayBlu-ray-skivor har kapacitet för högupplösta data och bilder med en upplösning på 1920x 1080, som är definitionen för fullständigt högupplösta bilder. Scener verkar få liv när detaljerna framträder lika tydligt som i verkligheten, rörelserna mjukas ut och bilderna blir kristallklara. Med Blu-ray får du även okomprimerat surroundljud ­ så att ljudupplevelsen känns nära nog verklig. Den stora lagringskapaciteten på Blu-ray-skivor gör det möjligt att införliva en mängd interaktiva funktioner.

3D Blu-ray

3D Blu-rayMed 3D-teknik hemma behöver du inte längre ta dig till en biograf för att se filmer i 3D. Tack vare 3D kan du nu njuta av äkta 3D-material, direkt i din egen soffa. 3D Blu-ray ger en suverän bildkvalitet med 3D Full HD 1080p. Tillsammans med en 3D-TV får man den ultimata upplevelsen genom att frigöra bilden från TV:ns platta dimension och förvandla den till en mer intensiv och verklighetstrogen upplevelse. Resultatet är häpnadsväckande och kommer att revolutionera hur man ser på film i framtiden. Kliv in i en helt ny värld av hemunderhållning, i ditt eget vardagsrum.

BD-Live för en interaktiv upplevelse

Tack vare nätverksanslutning (Ethernet) kan man ansluta sitt nya hemmabiosystem till ett befintligt nätverk och få tillgång till extramaterial via internet på Blu-ray-skivor med BD-Live-material. Få tillgång till trailers, bonusmaterial och mycket mer.

Bluetooth

Philips BluetoothMed Andersson BYH 2.5 får man en Bluetooth-adapter som gör det möjligt att spela upp musik trådlöst från andra Bluetooth-enheter, som Android-telefoner, iPad, iPhone och mycket mer. Spela enkelt upp din musik, utan sladdar, snabbt och enkelt.

BHR 2.0 Bluetooth-adapter Du får med en Bluetooth-adapter värd 249:-

BHR 2.0 Bluetooth-adapter


USB-ingång för foto, musik och film

Tack vare systemets USB-ingång kan man ansluta USB-minnen på upp till 32 GB och spela upp filmer, musik och bilder på din TV via hemmabiosystemet. Med ett brett filstöd kan man spela upp mängder av olika format. Begränsningarna är få med Andersson BYH 2.5.

Inbyggd FM-radio

Ditt nya 5.1 Blu-ray-hemmabiosystem klarar inte bara att spela upp media från CD, DVD och Blu-ray-skivor samt USB-minnen. Det har dessutom inbyggd FM-radio med möjlighet till 30 förval.

*Nätverksfunktionen fungerar endast för BD Live.

Andersson Andersson BYH 2.5 + BHR 2.0 Andersson BYH 2.5 är ett välljudande 3D Blu-ray hemmabiosystem med ett flertal funktioner som gör det till ett oerhört smidigt system. Med 3D Blu-ray kan man kliva in i en helt ny dimension av underhållning i hemmet, och med USB-ingång och ett brett filstöd kan du spela upp mängder av filmer, musik och bilder. Med Bluetooth kan du även spela upp din musik trådlöst. Systemet har även HDMI-utgång, digitala ljudanslutningar samt nätverksanslutning* för BD Live-funktion. Blu-ray Blu-ray-skivor har kapacitet för högupplösta data och bilder med en upplösning på 1920x 1080, som är definitionen för fullständigt högupplösta bilder. Scener verkar få liv när detaljerna framträder lika tydligt som i verkligheten, rörelserna mjukas ut och bilderna blir kristallklara. Med Blu-ray får du även okomprimerat surroundljud ­ så att ljudupplevelsen känns nära nog verklig. Den stora lagringskapaciteten på Blu-ray-skivor gör det möjligt att införliva en mängd interaktiva funktioner. 3D Blu-ray Med 3D-teknik hemma behöver du inte längre ta dig till en biograf för att se filmer i 3D. Tack vare 3D kan du nu njuta av äkta 3D-material, direkt i din egen soffa. 3D Blu-ray ger en suverän bildkvalitet med 3D Full HD 1080p. Tillsammans med en 3D-TV får man den ultimata upplevelsen genom att frigöra bilden från TV:ns platta dimension och förvandla den till en mer intensiv och verklighetstrogen upplevelse. Resultatet är häpnadsväckande och kommer att revolutionera hur man ser på film i framtiden. Kliv in i en helt ny värld av hemunderhållning, i ditt eget vardagsrum. BD-Live för en interaktiv upplevelse Tack vare nätverksanslutning (Ethernet) kan man ansluta sitt nya hemmabiosystem till ett befintligt nätverk och få tillgång till extramaterial via internet på Blu-ray-skivor med BD-Live-material. Få tillgång till trailers, bonusmaterial och mycket mer. Bluetooth Med Andersson BYH 2.5 får man en Bluetooth-adapter som gör det möjligt att spela upp musik trådlöst från andra Bluetooth-enheter, som Android-telefoner, iPad, iPhone och mycket mer. Spela enkelt upp din musik, utan sladdar, snabbt och enkelt. Du får med en Bluetooth-adapter värd 249:- BHR 2.0 Bluetooth-adapter USB-ingång för foto, musik och film Tack vare systemets USB-ingång kan man ansluta USB-minnen på upp till 32 GB och spela upp filmer, musik och bilder på din TV via hemmabiosystemet. Med ett brett filstöd kan man spela upp mängder av olika format. Begränsningarna är få med Andersson BYH 2.5. Inbyggd FM-radio Ditt nya 5.1 Blu-ray-hemmabiosystem klarar inte bara att spela upp media från CD, DVD och Blu-ray-skivor samt USB-minnen. Det har dessutom inbyggd FM-radio med möjlighet till 30 förval. *Nätverksfunktionen fungerar endast för BD Live. Okategoriserade produkter 1490 SEK 1490 NewCondition SoldOut
 1. Okategoriserade produkter