Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Prisvärt 5.1-kanals 3D Blu-ray hemmabio!

Andersson BYH 2.6

  Art.nr: 174203
 • 3D Blu-ray hemmabio
 • Brett filstöd
 • HDMI-utgång
 • BD Live
 • USB-ingång

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Tyskan 2014-01-17

  Bästa inköp

  Bra produkt, billigt pris och utmärkt service. Det kan inte bli mycket bättre.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Burt 2013-02-08
  Topp 1000 skribent

  Bra ljud för den snåle!

  Du får mer än vad du betalar för, en helt okej ljudanläggning! Rekommenderar detta för den som inte vill lägga ut allt för mycket. Det jag kan tycka är att centern ibland faller bort välldigt ofta så att talet i filmer försvinner men får nog skylla på dagens filmer med allt för mycket ljudeffekter. Köra musik? Ohja! Bra tryck i basen och att allt är i svart pianolackad finnish är ett stort + för mig. Glöm bara inte köpa RCA,hdmi och kanske någon optsk ljudkabel. Blir så tråkigt när man väl fått upp allt och inser att man glömde kablarna.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • hejsan, undrar om man kan uppdatera mjukvaran? vissa 3d filmer känns väldigt ryckiga.

  novice 2013-12-27
  Eller
  Avbryt
 • Hej! Är det möjligt att spela ljud via USB-porten med Andersson BHA 2.0 (Art.nr: 178207) så man även kan använda systemet som bluetooth-högtalare?

  joelz 2013-12-03
  Eller
  Avbryt
 • Jag köpte en Andersson BYH 2.6 idag och nu funderar jag på bästa sätt att föra över multimediafiler till den. USB-sticka fungerar, ja, men går det inte att använda nätverkskopplingen? Har kopplat in den i min router, och kollat uppkopplingen. Har pingat den adress som anges vid uppkopplingstest från en annan maskin på mitt nätverk, och det gick bra. Men om jag prövar att koppla upp mig med bläddrare, SSH eller FTP så går det inte. Så vad ska man använda nätverkskopplingen till? Hittade inget i bruksanvisningen om detta, och inte heller på nätet.

  LHCper 2013-11-25
  Eller
  Avbryt
 • tommygus60 2013-11-23
  Eller
  Avbryt
 • Klarar denna bluray att spela upp DTS ljud och undertexter i SRT, SUB filer? /pontus

  nemo74 2013-09-18
  Eller
  Avbryt

Teknisk specifikation

Allmänt
Uteffekt (Max) 900 Watt
Uteffekt (RMS/Nominell) 300 Watt
Uteffekt per högtalare (RMS) 42 Watt
Uteffekt Subwoofer (RMS) 90 Watt
D/A-omvandlare ljud Information saknas / Anges ej av tillverkaren
D/A-omvandlare bild Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudförbättring -
Bildförbättring -
Uppspelning
DTS-avkodare Nej
DTS HD-avkodare Nej
Dolby-avkodare Nej
Dolby HD-avkodare Nej
Optisk enhet Blu-ray, CD, DVD
Stöd CD-format CD, CD-R, CD-RW
Stöd DVD-format DVD, DVD+R, DVD+RW, DVD-R
Region DVD 2
Stöd Blu-ray-format BD
Region Blu-ray B
Ljudfiler som stöds MP3, WMA
Videofiler som stöds DivX, MKV, MPEG1, MPEG2, MPEG4, XviD
Bildfiler som stöds JPG
DTS-avkodare Nej
Dolby-avkodare Nej
Funktioner
Stöd för 3D Ja
3D-funktioner -
4K-stöd Nej
4K-uppskalning Nej
DVD-uppskalning Ja
Smart-TV Nej
Webläsare Nej
Sociala medier BD Live
Anslutningar
HDMI-utgångar 1 st
HDMI-ingångar 0st
HDMI-version 1.4
HDMI-ARC Nej
HDMI-CEC Nej
Digital ljudingång (Optisk) 1 st
Digital ljudutgång (optisk) 1st
Digital ljudingång (Koaxial) 1 st
Digital ljudutgång (koaxial) 1st
Kompositvideoingång 0st
Kompositvideoutgång 0st
3,5 mm ljudingång Nej
3,5 mm ljudutgång Nej
Hörlursutgång 0 st
Antal USB-portar 1 st
Dockningsmöjlighet Nej
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet) Ja
Trådlös nätverksanslutning Nej
Trådlös nätverksstandard -
Övriga anslutningar 2 analoga ljudingångar (2 st 2xRCA), analog ljudutgång (2xRCA), FM-antenn, videoutgång
AirPlay Nej
Bluetooth Nej
Övriga anslutningar -
Radio
FM-radio Ja
AM-radio Nej
RDS-stöd Nej
Förval 40st
Dimensioner
Bredd huvudenhet 430mm
Höjd huvudenhet 48mm
Djup huvudenhet 300mm
Bredd fronthögtalare 80mm
Höjd fronthögtalare 1030mm
Djup fronthögtalare 55mm
Bredd centerhögtalare 355mm
Höjd centerhögtalare 55mm
Djup centerhögtalare 80mm
Bredd bakre högtalare 80mm
Höjd bakre högtalare 1030mm
Djup bakre högtalare 55mm
Bredd subwoofer 160mm
Höjd subwoofer 388mm
Djup subwoofer 425mm
Vikt Huvudenhet 3,300kg
Vikt fronthögtalare 2,600kg
Vikt centerhögtalare 0,550kg
Vikt bakre högtalare 2,600kg
Vikt subwoofer 6,5kg
Övrigt
Färg Svart
Fjärrkontroll Ja
Medföljande tillbehör Högtalarkablar, fjärrkontroll, manual, FM-antenn, AV-kabel
Strömförsörjning Strömkabel
Strömförbrukning (Max) 80,0 Watt
Strömförbrukning (standby) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Energisparläge Nej
Övrig information -

Produktbeskrivning

Andersson BYH 2.6 är ett välljudande 3D Blu-ray hemmabiosystem med ett flertal funktioner som gör det till ett oerhört smidigt system. Med 3D Blu-ray kan man kliva in i en helt ny dimension av underhållning i hemmet, och med USB-ingång och ett brett filstöd kan du spela upp mängder av filmer, musik och bilder. Systemet har även HDMI-utgång, digitala ljudanslutningar samt nätverksanslutning* för BD Live-funktion.

 
Blu-ray
LG Blu-rayBlu-ray-skivor har kapacitet för högupplösta data och bilder med en upplösning på 1920x 1080, som är definitionen för fullständigt högupplösta bilder. Scener verkar få liv när detaljerna framträder lika tydligt som i verkligheten, rörelserna mjukas ut och bilderna blir kristallklara. Med Blu-ray får du även okomprimerat surroundljud ­ så att ljudupplevelsen känns nära nog verklig. Den stora lagringskapaciteten på Blu-ray-skivor gör det möjligt att införliva en mängd interaktiva funktioner.
 

3D Blu-ray
3D Blu-rayMed 3D-teknik hemma behöver du inte längre ta dig till en biograf för att se filmer i 3D. Tack vare 3D kan du nu njuta av äkta 3D-material, direkt i din egen soffa. 3D Blu-ray ger en suverän bildkvalitet med 3D Full HD 1080p. Tillsammans med en 3D-TV får man den ultimata upplevelsen genom att frigöra bilden från TV:ns platta dimension och förvandla den till en mer intensiv och verklighetstrogen upplevelse. Resultatet är häpnadsväckande och kommer att revolutionera hur man ser på film i framtiden. Kliv in i en helt ny värld av hemunderhållning, i ditt eget vardagsrum.

BD-Live för en interaktiv upplevelse
Tack vare nätverksanslutning (Ethernet) kan man ansluta sitt nya hemmabiosystem till ett befintligt nätverk och få tillgång till extramaterial via internet på Blu-ray-skivor med BD-Live-material. Få tillgång till trailers, bonusmaterial och mycket mer.

USB-ingång för foto, musik och film
Tack vare systemets USB-ingång kan man ansluta USB-minnen på upp till 32 GB och spela upp filmer, musik och bilder på din TV via hemmabiosystemet. Med ett brett filstöd kan man spela upp mängder av olika format. Begränsningarna är få med Andersson BYH 2.6.

Inbyggd FM-radio
Ditt nya 5.1 Blu-ray-hemmabiosystem klarar inte bara att spela upp media från CD, DVD och Blu-ray-skivor samt USB-minnen. Det har dessutom inbyggd FM-radio med möjlighet till 30 förval.

*Fungerar endast för BD Live, och inte några andra nätverksfunktioner.

Andersson Andersson BYH 2.6 Andersson BYH 2.6 är ett välljudande 3D Blu-ray hemmabiosystem med ett flertal funktioner som gör det till ett oerhört smidigt system. Med 3D Blu-ray kan man kliva in i en helt ny dimension av underhållning i hemmet, och med USB-ingång och ett brett filstöd kan du spela upp mängder av filmer, musik och bilder. Systemet har även HDMI-utgång, digitala ljudanslutningar samt nätverksanslutning* för BD Live-funktion. Blu-rayBlu-ray-skivor har kapacitet för högupplösta data och bilder med en upplösning på 1920x 1080, som är definitionen för fullständigt högupplösta bilder. Scener verkar få liv när detaljerna framträder lika tydligt som i verkligheten, rörelserna mjukas ut och bilderna blir kristallklara. Med Blu-ray får du även okomprimerat surroundljud ­ så att ljudupplevelsen känns nära nog verklig. Den stora lagringskapaciteten på Blu-ray-skivor gör det möjligt att införliva en mängd interaktiva funktioner. 3D Blu-rayMed 3D-teknik hemma behöver du inte längre ta dig till en biograf för att se filmer i 3D. Tack vare 3D kan du nu njuta av äkta 3D-material, direkt i din egen soffa. 3D Blu-ray ger en suverän bildkvalitet med 3D Full HD 1080p. Tillsammans med en 3D-TV får man den ultimata upplevelsen genom att frigöra bilden från TV:ns platta dimension och förvandla den till en mer intensiv och verklighetstrogen upplevelse. Resultatet är häpnadsväckande och kommer att revolutionera hur man ser på film i framtiden. Kliv in i en helt ny värld av hemunderhållning, i ditt eget vardagsrum.BD-Live för en interaktiv upplevelseTack vare nätverksanslutning (Ethernet) kan man ansluta sitt nya hemmabiosystem till ett befintligt nätverk och få tillgång till extramaterial via internet på Blu-ray-skivor med BD-Live-material. Få tillgång till trailers, bonusmaterial och mycket mer.USB-ingång för foto, musik och filmTack vare systemets USB-ingång kan man ansluta USB-minnen på upp till 32 GB och spela upp filmer, musik och bilder på din TV via hemmabiosystemet. Med ett brett filstöd kan man spela upp mängder av olika format. Begränsningarna är få med Andersson BYH 2.6.Inbyggd FM-radioDitt nya 5.1 Blu-ray-hemmabiosystem klarar inte bara att spela upp media från CD, DVD och Blu-ray-skivor samt USB-minnen. Det har dessutom inbyggd FM-radio med möjlighet till 30 förval.*Fungerar endast för BD Live, och inte några andra nätverksfunktioner. Okategoriserade produkter 4,5 2 1790 SEK 1790 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter