Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

3D Blu-ray-spelare med USB-ingång

Andersson BYP 2.2

  Art.nr: 175874
 • 3D Blu-ray-spelare
 • HDMI / DVD-uppskalning 1080p
 • Två USB-ingångar för uppspelning och BD-Live
 • Koaxial- och optisk digital ljudutgång

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(14 st)

 • Pekingwebb 2014-10-20

  Suverän!

  Priset är väldigt bra för en sådan bra spelare. Man ska inte haka upp sig på märken har jag lärt mig. Denna spelare läser snabbare än vad mina tidigare har gjort. Den är väldigt tyst. Mycket enkel att använda. Har min 1 TB HDD inkopplad i den bakre usb ingången och läser de flesta formaten. Det funkar med en NTFS fomaterad HDD. Fjärren kan verka lite smäckig men den har otroligt bra respons, alltså inte halkar efter när man ska bläddra i menyer.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • gretagro 2014-10-09

  mycet bra köp!

  Prisvärd, lättanvänd, klarar alla format jag prövat.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Stewe 2014-08-13
  Topp 1000 skribent

  Fungerade ej!

  kan tyvärr inte skriva något bra då den inte fungerade med några skivor överhuvud taget!

  Eller
  Avbryt
 • RedHat 2014-08-13

  Prisvärd BluRay

  BYP2.2 är elegant och enkel att komma igång med. Den spelar snällt de mest välkända formaten på skiva eller från HDD.
  Mjukvaran är i tyvärr inte helt perfekt. Man verkar tex bara komma till MediaCenter/USB då en eventuell instoppad skiva är i stoppläge så man får ibland starta filmen och stoppa filmen igen innan man kan titta på en USB-film. Snabbspolning på USB kan också upplevas som en liten plåga, då det är långsamt och hackigt.
  I övrigt känns detta som ett bra och prisvärt köp.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Wolf666 2014-07-23

  Grymt bra

  Klockren Blu-ray spelare. Värd varenda krona, rekommenderas varm.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Hej Jag undrar om det rent hypotetiskt går att koppla denna dvd som har coaxialutgång till en tjock-tv med scart och utan HD. Och få bild och ljud. Tack.

  Kalledussin 2014-07-02
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Ja det ska gå med tre kablar

   HenkeMannen 2014-07-25
 • Hejsan! Jag undrar om denna spelare klarar av att spela upp mkv-.x.264 filformat? Ser bara att mkv är uppräknat men inte x.264. Tacksam för svar!

  Mike1 2013-12-22
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Dessvärre inte, jag har försökt, men den startar inte det filformatet.

   Pekingwebb 2014-10-20

Teknisk specifikation

Bild
D/A-omvandlare bild Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Videoprocessor Information saknas / Anges ej av tillverkaren
DVD-uppskalning Ja
Bildförbättring DVD-uppskalning 1080p, HDMI High Color,
Progressive Scan Ja
Bildsystem PAL, NTSC
Ljudegenskaper
D/A-omvandlare ljud Information saknas / Anges ej av tillverkaren
DTS-stöd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
DTS-avkodare Stereo
Dolby Digital-stöd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dolby-avkodare Stereo
Ljudförbättring -
Uppspelning
Stöd för 3D Ja
Stöd Blu-ray-format BD, BD-R/RE
Region Blu-ray B
Stöd DVD-format DVD, DVD+-R/RW
Region DVD 2
Videofiler som stöds MKV, WMV, AVCHD, DivX
Ljudfiler som stöds MP3, WMA
Bildfiler som stöds JPEG
Filstöd undertexter Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Funktioner
BD-Live Ja
Smart-TV Nej
Webbläsare Nej
DLNA-certifierad Nej
HDMI-CEC Ja
Inbyggd hårddisk Nej
Hårddiskstorlek -
DVB-T Nej
DVB-C Nej
DVB-S Nej
Anslutningar
HDMI-utgångar 1 st
Antal USB-portar 2 st
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet) Ja
Trådlös nätverksanslutning (WiFi) Nej
Common Interface Nej
Koaxial digital ljudutgång Ja
Optisk digital ljudutgång Ja
Komponentvideoutgång 1st
Kompositvideoutgång 1st
Analog ljudutgång 1st
Övriga anslutningar -
Övrigt
Medföljande tillbehör Fjärrkontroll+batterier, A/V-kabel (3xRCA->3xRCA)
Föräldrakontroll Ja
Väggmonterbar Nej
Energisparläge Nej
Effektförbrukning i påläge 20W
Effektförbrukning standby 0,5W
Bredd 430,0 mm
Höjd 40,0 mm
Djup 210,0 mm
Vikt 1,3 kg

Produktbeskrivning

Andersson BYP 2.2 är det perfekta valet av Blu-ray-spelare för dig som vill ta steget in i 3D-världen. Spelaren är utrustad med bl.a. HDMI-utgång och videouppskalning som låter dig återuppleva din befintliga DVD-samling med perfekt bild samt två USB-ingångar med stöd för uppspelning av foto, musik och film samt BD-Live.

3D tar din upplevelse till en helt ny dimension

Fascineras av 3D-filmer i ditt eget hem. En 3D-Blu-ray tillsammans med en 3D-TV eller 3D-projektor gör det möjligt att få en riktigt läcker 3D-upplevelse i ditt eget vardagsrum. Med fantastiska 3D-filmsläpp på Blu-ray får man ett brett och högkvalitativt urval av storfilmer som man kan spela upp med sin nya 3D Blu-ray-spelare.

BD-Live för ännu mer underhållning

BD-Live öppnar upp din värld inom högklassig underhållning ännu mer. Ta emot uppdaterat innehåll bara genom att ansluta din nya 3D Blu-ray-spelare till internet. Spännande nyheter såväl som exklusivt material väntar på att upptäckas. Allt man behöver göra för att använda BD-Live-funktionen är att ansluta en USB-enhet med minst 1GB ledigt utrymme till någon av USB-ingångarna på spelaren.

USB-ingång och stort filstöd för foto, musik och film

För flexibel uppspelning av annan media än bara Blu-ray- och DVD-skivor är Andersson BYP 2.2 3D Blu-ray-spelare utrustad med två USB-ingångar (en på fronten, en på baksidan). Här kan man enkelt ansluta USB-minnen, MP3-spelare, USB-hårddiskar (FAT, FAT32) och spela upp bilder (JPEG), musik (MP3, WMA) och filmer (MKV, WMV, DivX) på enklast möjliga sätt.

HDMI-utgång och DVD-uppskalning till 1080p

Andersson BYP 2.2 spelar upp Blu-ray-filmer och låter dig uppleva en överlägsen bildkvalitet, men den har även inbyggd uppskalning av DVD-filmer till 1080p. På så vis kan man spela upp alla sina DVD-filmer och uppleva en hög bildkvalitet även där. Du behöver alltså inte uppdatera din DVD-samling till Blu-ray för att uppleva en förbättrad bildkvalité.

Utöver HDMI-utgång har man även tillgång till komponentvideoutgång (3xRCA), kompositvideoutgång (1xRCA), koaxial digital ljudutgång, optisk digital ljudutgång samt analog stereoutgång (2xRCA).

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson BYP 2.2 Andersson BYP 2.2 är det perfekta valet av Blu-ray-spelare för dig som vill ta steget in i 3D-världen. Spelaren är utrustad med bl.a. HDMI-utgång och videouppskalning som låter dig återuppleva din befintliga DVD-samling med perfekt bild samt två USB-ingångar med stöd för uppspelning av foto, musik och film samt BD-Live.3D tar din upplevelse till en helt ny dimensionFascineras av 3D-filmer i ditt eget hem. En 3D-Blu-ray tillsammans med en 3D-TV eller 3D-projektor gör det möjligt att få en riktigt läcker 3D-upplevelse i ditt eget vardagsrum. Med fantastiska 3D-filmsläpp på Blu-ray får man ett brett och högkvalitativt urval av storfilmer som man kan spela upp med sin nya 3D Blu-ray-spelare.BD-Live för ännu mer underhållningBD-Live öppnar upp din värld inom högklassig underhållning ännu mer. Ta emot uppdaterat innehåll bara genom att ansluta din nya 3D Blu-ray-spelare till internet. Spännande nyheter såväl som exklusivt material väntar på att upptäckas. Allt man behöver göra för att använda BD-Live-funktionen är att ansluta en USB-enhet med minst 1GB ledigt utrymme till någon av USB-ingångarna på spelaren.USB-ingång och stort filstöd för foto, musik och filmFör flexibel uppspelning av annan media än bara Blu-ray- och DVD-skivor är Andersson BYP 2.2 3D Blu-ray-spelare utrustad med två USB-ingångar (en på fronten, en på baksidan). Här kan man enkelt ansluta USB-minnen, MP3-spelare, USB-hårddiskar (FAT, FAT32) och spela upp bilder (JPEG), musik (MP3, WMA) och filmer (MKV, WMV, DivX) på enklast möjliga sätt.HDMI-utgång och DVD-uppskalning till 1080pAndersson BYP 2.2 spelar upp Blu-ray-filmer och låter dig uppleva en överlägsen bildkvalitet, men den har även inbyggd uppskalning av DVD-filmer till 1080p. På så vis kan man spela upp alla sina DVD-filmer och uppleva en hög bildkvalitet även där. Du behöver alltså inte uppdatera din DVD-samling till Blu-ray för att uppleva en förbättrad bildkvalité.Utöver HDMI-utgång har man även tillgång till komponentvideoutgång (3xRCA), kompositvideoutgång (1xRCA), koaxial digital ljudutgång, optisk digital ljudutgång samt analog stereoutgång (2xRCA). Okategoriserade produkter 4,3 14 699 SEK 699 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter