Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kompaktkamera med 12,5x optisk zoom och bildstabilisator!

Andersson CTC 2.12 Red

  Art.nr: 173528
  • 16 megapixlar
  • 3 tum LCD-skärm
  • 12,5 x optisk zoom
  • HD-video
  • Optisk bildstabilisator

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson CTC 2.12

Andersson CTC 2.12 är en kompakt digitalkamera med kraftfull zoom, vidvinkel, och hög upplösning. CTC 2.12 är en kamera som levererar fina bilder i ett kompakt format till ett riktigt bra pris. För att säkerställa fin bildkvalitet har CTC 2.12 en optisk bildstabilisator. Bildstabilisatorn motverkar skakningar och störningar som lätt kan uppkomma när man fotograferar på frihand och även när man använder mycket zoom.

Utöver fin bildkvalitet har CTC 2.12 en rad användbara och enkla funktioner som gör kameran lätt att använda. Ansiktsigenkänning gör att kameran automatiskt lägger mer fokus på personers ansikten för bästa möjliga resultat.


16 megapixlar

CCD-bildsensor på 16 megapixlar gör det möjligt att ta mycket detaljerade bilder, göra kreativa beskärningar och skapa mycket skarpa förstoringar i affischstorlek. Du kommer inte missa en enda detalj.
 

12,5x optisk zoom och vidvinkel

CTC 2.12 erbjuder både vidvinkel och närbild tack vare ett högkvalitativt 12,5x zoomobjektiv. Med 12,5x optisk zoom kan du komma närmare ditt motiv och den optiska bildstabilisatorn motverkar skakningar och behåller fin kvalitet på dina bilder. En vidvinkel är mycket användbart när du ska fota inomhus, gruppbilder eller landskapsbilder.
 

Optisk bildstabilisator

En inbyggd optisk bildstabilisator gör att dina bilder och filmer får bättre kvalitet. Bildstabilisatorn motverkar eventuella skakningar och störningar som lätt kan uppkomma vid handhållen fotografering. Det är ett utmärkt hjälpmedel när du vill använda full zoom och samtidigt få fint resultat.
 

LCD monitor
Med en 3-tums skärm kan du enkelt se och dela med dig av resultatet direkt efter du fotograferat.
3 tums LCD
Rörliga bilder
Spela in videoklipp med ljud i upplösning HD 720p/ 30 bilder per sekund. Med Andersson CTC 2.12 har du möjlighet att fånga ögonblick där en bild inte säger allt. Fin bild- och ljudkvalitet tillåter dig att verkligen föreviga speciella upplevelser.
720p


Laddningsbar via USB

Du kan enkelt ladda upp batteriet på CTC 2.12 genom att koppla den med den medföljande USB-kabeln till din dator. Det är mycket praktiskt när du är på resande fot eller inte har ett strömuttag i närheten.
 

Leende-igenkänning

Med Andersson CTC 2.12 "leende -igenkänningsfunktion", känner kameran igen leenden så att du inte missar de speciella ögonblicken i livet.
Leende-igenkänning

Ansiktsigenkänning

Med Face Detection Technology (ansiktsigenkänning) kan kameran identifiera och fokusera på ansiktet/ansikten i bilden. Denna avancerade funktion känner samtidigt igen upp till 10 ansikten oavsett deras position i bilden.
Ansiktsigenkänning

Andersson Andersson CTC 2.12 Red Andersson CTC 2.12 Andersson CTC 2.12 är en kompakt digitalkamera med kraftfull zoom, vidvinkel, och hög upplösning. CTC 2.12 är en kamera som levererar fina bilder i ett kompakt format till ett riktigt bra pris. För att säkerställa fin bildkvalitet har CTC 2.12 en optisk bildstabilisator. Bildstabilisatorn motverkar skakningar och störningar som lätt kan uppkomma när man fotograferar på frihand och även när man använder mycket zoom. Utöver fin bildkvalitet har CTC 2.12 en rad användbara och enkla funktioner som gör kameran lätt att använda. Ansiktsigenkänning gör att kameran automatiskt lägger mer fokus på personers ansikten för bästa möjliga resultat. 16 megapixlar CCD-bildsensor på 16 megapixlar gör det möjligt att ta mycket detaljerade bilder, göra kreativa beskärningar och skapa mycket skarpa förstoringar i affischstorlek. Du kommer inte missa en enda detalj.   12,5x optisk zoom och vidvinkel CTC 2.12 erbjuder både vidvinkel och närbild tack vare ett högkvalitativt 12,5x zoomobjektiv. Med 12,5x optisk zoom kan du komma närmare ditt motiv och den optiska bildstabilisatorn motverkar skakningar och behåller fin kvalitet på dina bilder. En vidvinkel är mycket användbart när du ska fota inomhus, gruppbilder eller landskapsbilder.   Optisk bildstabilisator En inbyggd optisk bildstabilisator gör att dina bilder och filmer får bättre kvalitet. Bildstabilisatorn motverkar eventuella skakningar och störningar som lätt kan uppkomma vid handhållen fotografering. Det är ett utmärkt hjälpmedel när du vill använda full zoom och samtidigt få fint resultat.   LCD monitor Med en 3-tums skärm kan du enkelt se och dela med dig av resultatet direkt efter du fotograferat. Rörliga bilder Spela in videoklipp med ljud i upplösning HD 720p/ 30 bilder per sekund. Med Andersson CTC 2.12 har du möjlighet att fånga ögonblick där en bild inte säger allt. Fin bild- och ljudkvalitet tillåter dig att verkligen föreviga speciella upplevelser. Laddningsbar via USB Du kan enkelt ladda upp batteriet på CTC 2.12 genom att koppla den med den medföljande USB-kabeln till din dator. Det är mycket praktiskt när du är på resande fot eller inte har ett strömuttag i närheten.   Leende-igenkänning Med Andersson CTC 2.12 "leende -igenkänningsfunktion", känner kameran igen leenden så att du inte missar de speciella ögonblicken i livet. Ansiktsigenkänning Med Face Detection Technology (ansiktsigenkänning) kan kameran identifiera och fokusera på ansiktet/ansikten i bilden. Denna avancerade funktion känner samtidigt igen upp till 10 ansikten oavsett deras position i bilden. Okategoriserade produkter 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter