Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftfull, stilren golvhögtalare med Bluetooth

Andersson IDT 3.2 - Black

  Art.nr: 190978
 • 150 Watt uteffekt
 • Bluetooth
 • iPhone/iPod synk
 • USB- och AUX-ingång
 • Fjärrkontroll

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(8 st)

 • Farmor2014 2014-12-25

  Bra köp

  Prisvärt för pengarna . Bra med olika uttag så man kan använda både telefon o IPad . Lätt att använda o spela på .

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • SaLo 2014-09-03

  Andersson är bra ;)!

  Väldigt nöjda med nyinköpta golvhögtalaren!
  Vi använder mest via Bluetooth och den fungerar perfekt!

  //S

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Smulle 2014-08-07

  Dåligt ljud

  Den är snygg,användarvänlig och har allt jag vill ha förutom ett bra ljud. Det som jag var ute efter var ett skönt bakgrundsljud inne och på terrassen men den har riktigt dålig bas och spelar bara på mellanregistret.
  Jag provspelade den plockade ner den för att återsända men den står kvar i lådan i ett hörn och åker nog till någon insamling snart.

  Eller
  Avbryt
 • Fitz 2014-03-26

  Bra pris bra ljud!

  Kan inte mer än säga att jag blev positivt överraskad när jag fick hem högtalaren och alla dess möjligheter samt smidighet att lyssna på musik i min lägenheter nu.

  Bra ljud till ett bra pris helt enkelt. Perfekt för dig som söker en stilren men ändå kraftfull högtalare till ett rimligt pris.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • kjhfjdhf 2014-02-09

  Prisvärd

  Bra mottagning via bluetooth, samt att det går att byta låt med panelens knappar om jag spelar ett album på telefonen (HTC) genom bluetooth.

  För att nämna något negativt så skramlar nåt i högtalaren på hög volym. Samt att man har kunnat önska att lysdioderna på ovansidan varit hälften så starka. Omöjligt att se dom andra knapparnas funktioner då man blir rejält bländad av lysdioderna.
  Kanske även kunnat önska att det var nån form av belysta symboler på tangenterna.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • köpte denna i dag ! läste manualen och gjorde precis som det stod. när jag hade spelat i en timme så bara lade den av.

  tess76 2014-08-29
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Jag hade samma problem med min. Bytte ut den i lagershopen och nu har den funkat felfritt. Var fel på elen på den första, det vill säga den verkade inte få någon el från kontakten alls!

   Krueger 2014-09-06
 • Jag undrar om själva dockningsstationen passar både iphone 4 och 5 eller vilken utav dom den passar? Med tanke på att dom har olika kontaktuttag, och vilken/vilka Ipad passar?

  Mikael13 2013-12-25
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Den passar till 4:an, men jag köpte till en adapter som gör att det går att koppla in min 5:a.

   Mimmi68 2014-01-26

Teknisk specifikation

Allmänt
Uteffekt (Max) 150 Watt
Uteffekt (RMS/Nominell) 75 Watt
Inbyggda högtalare Ja
Integrerad subwoofer Ja
Högtalartelefon Nej
Anslutningar
Antal USB-portar 1 st
Typ av USB-anslutning USB 2.0
3,5 mm ljudingång Ja
AirPlay Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version 3.0
Bluetooth-stöd A2DP, AVRCP
Dimensioner
Bredd 305,0 mm
Höjd 1135,0 mm
Djup 250,0 mm
Vikt 8600 gram
Övrigt
Färg Svart
Strömförsörjning Strömkabel
Fjärrkontroll Ja
Medföljande tillbehör Fjärrkontroll, 3,5 mm stereokabel, USB-kabel, Användarmanual, Skruvar för montering

Produktbeskrivning

Andersson IDT 3.2 är utrustad med en integrerad subwoofer som ser till att du kan njuta av ett kraftfullt ljud med en djup bas. Med en uteffekt på 70 Watt RMS får du en levande musikupplevelse. Hela rummet fylls av musik och du kommer uppleva dina favoritlåtar precis så det är tänkt att dom ska upplevas

Gott om anslutningsmöjligheter

IDT 3.2 har också en USB-ingång så att du kan ladda dina enheter när du strömmar musik via Bluetooth. Med iPhone och iPod ansluten via USB-ingången kan du kontrollera din musik via tornet. Då slipper du låsa upp mobilen när du vill byta låt eller spellista. Den anslutna enheten kan placeras säkert i skåran och du använder istället den medföljande fjärrkontrollen för att pausa, spela, höja, sänka eller byta spår.

IDT 3.2 har även utrustats med en 3,5 mm ljudingång för enheter som inte använder sig av Bluetooth. Med en AUX-ingång kan man enkelt ansluta andra bärbara enheter, som en MP3-spelare eller bärbar dator, och spela upp din musik för en bredare flexibilitet.

Upplev trådlös frihet

Tack vare Bluetooth är begränsningarna få. Man kan spela upp musik trådlöst, både från iPhone och Android-telefoner samt andra Bluetooth-enheter. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver man inte oroa sig för avståndet mellan högtalaren och ljudenheten. Tillsammans med den medföljande fjärrkontrollen får du en trådlös frihet och fantastisk ljudkvalitet.

Spela upp musik via USB

IDT 3.2 kan spela upp din favoritmusik via ett USB-minne. Anslut bara ditt USB-minne (Max 16 GB) fyllt av musik och ändra uppspelningsläge till USB. Tornet kommer automatiskt känna av att USB-minnet och börja spela upp låtarna i ordning. Enkelt och smidigt.

Fungerar sömlöst med iPhone

På fjärrkontrollen och panelen finner du fyra knappar (Meny/Upp/Ned/Enter) som fungerar utmärkt tillsammans med en iPhone. För att använda dessa knappar så ansluter du din iPhone med en kvalificerad USB-kabel och startar uppspelningen av musik. Sedan kan du använda Meny för att gå till dina spellistor och Enter för att välja lista. Bläddra mellan låtarna med hjälp av Upp och Ned och tryck ner Enter för att välja låt.

Titta även på

Andersson IDT 3.3 - Black
(15 st)
 • Grymt ljud med 130 Watt uteffekt
 • Strömma musik via Bluetooth
 • AUX- och USB-ingång för musikuppspelning

1 490:-

Andersson Andersson IDT 3.2 - Black Andersson IDT 3.2 är utrustad med en integrerad subwoofer som ser till att du kan njuta av ett kraftfullt ljud med en djup bas. Med en uteffekt på 70 Watt RMS får du en levande musikupplevelse. Hela rummet fylls av musik och du kommer uppleva dina favoritlåtar precis så det är tänkt att dom ska upplevasGott om anslutningsmöjligheterIDT 3.2 har också en USB-ingång så att du kan ladda dina enheter när du strömmar musik via Bluetooth. Med iPhone och iPod ansluten via USB-ingången kan du kontrollera din musik via tornet. Då slipper du låsa upp mobilen när du vill byta låt eller spellista. Den anslutna enheten kan placeras säkert i skåran och du använder istället den medföljande fjärrkontrollen för att pausa, spela, höja, sänka eller byta spår.IDT 3.2 har även utrustats med en 3,5 mm ljudingång för enheter som inte använder sig av Bluetooth. Med en AUX-ingång kan man enkelt ansluta andra bärbara enheter, som en MP3-spelare eller bärbar dator, och spela upp din musik för en bredare flexibilitet.Upplev trådlös frihetTack vare Bluetooth är begränsningarna få. Man kan spela upp musik trådlöst, både från iPhone och Android-telefoner samt andra Bluetooth-enheter. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver man inte oroa sig för avståndet mellan högtalaren och ljudenheten. Tillsammans med den medföljande fjärrkontrollen får du en trådlös frihet och fantastisk ljudkvalitet.Spela upp musik via USBIDT 3.2 kan spela upp din favoritmusik via ett USB-minne. Anslut bara ditt USB-minne (Max 16 GB) fyllt av musik och ändra uppspelningsläge till USB. Tornet kommer automatiskt känna av att USB-minnet och börja spela upp låtarna i ordning. Enkelt och smidigt.Fungerar sömlöst med iPhonePå fjärrkontrollen och panelen finner du fyra knappar (Meny/Upp/Ned/Enter) som fungerar utmärkt tillsammans med en iPhone. För att använda dessa knappar så ansluter du din iPhone med en kvalificerad USB-kabel och startar uppspelningen av musik. Sedan kan du använda Meny för att gå till dina spellistor och Enter för att välja lista. Bläddra mellan låtarna med hjälp av Upp och Ned och tryck ner Enter för att välja låt. Okategoriserade produkter 4,2 8 990 SEK 990 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter