Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Färgglad, barnanpassad hörlur med god komfort

Andersson KSH 2.0 Blue

  Art.nr: 190996
 • Anpassad för barn
 • Bekväm huvudbygel
 • Perfekt på resan
 • Volymkontroll
 • Maxvolym 85dB

Recensioner

Snittbetyg
(9 st)

 • JasminN 2016-01-23

  Glapp

  Frukstansvärt dåligt gjorda.
  Hörlurarna blev använda av min lillasyster som är oerhört försiktig med sina saker och ändå blev där glapp i sladden på ca en vecka.

  Kvalitet (1/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (1/5)
  Avbryt
 • LeeLooAngel 2015-09-04

  Sladden!

  Det vore bra med att sladden inte var så lätt att tugga sönder. Min son med autism o utvecklingsstörning brukar tugga på kläderna och tog sladden som var lättare o få tag på. Gör det när han spelar/leker med Ipaden. Finns fler barn som har det problemet. Tuggar på allt.

  Kvalitet (3/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Dundee 2014-12-13

  Bra

  Bra lur sett till priset! Sitter bekvämt runt huvudet klämmer lagom hårt!

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • niry 2014-11-04

  Klen kabel

  3 månader dröjde det, sedan var kabeln av...
  De här lurarna lämpar sig INTE för barn även om de marknadsförs som barnanpassade, kabeln är något av det klenaste jag sett. Jag förväntade mig mer, med tanke på prislappen.

  Kvalitet (1/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (1/5)
  Avbryt
 • Smul 2014-07-15

  Klen kabel

  Denna produkt skall vara riktad mot barn men kabeln är klen så det är bara en tids fråga när barnen har lyckats dra av den och så klaga dom på att lurarna klämmer för löst på öronen. Så skulle jag köpa igen så blir det inte dessa.

  Kvalitet (2/5)
  Användbarhet (2/5)
  Prisvärdhet (2/5)
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt
 • Jag vill ha hjälp med att hitta rätt product. Önskar köpa ett par hörlurar till en Iphone 4 som ska vara till min 7-årige son. Det ska vara hörlurar med s k kåpor..lite större alltså?

  andi6 2014-03-20
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Vilka hörlurar man skall ha är väldigt personligt. Den finns många olika modeller men skall jag rekommendera någon så är den här modell bra. // Samuel

   Samuelh 2014-05-07

Produktbeskrivning

Färgglad, barnanpassad hörlur med hög komfort!

Ett par riktigt färgglada hörlurar som är speciellt utvecklad för barn. Designen är skräddarsydd för att passa perfekt på huvudet och med den bekväma huvudbygeln kan man lyssna i timmar utan att det klämmer eller känns obehagligt.

Hörluren är utrustad med en volymkontroll som har en volymbegränsning på 85dB. Detta innebär att barnet själv kan justera ljudvolymen men aldrig få högre ljudnivå än 85dB.  Allt för att skydda unga öron.

Perfekt på flygplanet, bussen eller bilresan när man behöver koppla av. Hörluren stänger ute ljud så att ingen i omgivningen störs av musiken eller filmen.

Sladdlängd: 1,2 meter

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson KSH 2.0 Blue Färgglad, barnanpassad hörlur med hög komfort!Ett par riktigt färgglada hörlurar som är speciellt utvecklad för barn. Designen är skräddarsydd för att passa perfekt på huvudet och med den bekväma huvudbygeln kan man lyssna i timmar utan att det klämmer eller känns obehagligt.Hörluren är utrustad med en volymkontroll som har en volymbegränsning på 85dB. Detta innebär att barnet själv kan justera ljudvolymen men aldrig få högre ljudnivå än 85dB.  Allt för att skydda unga öron.Perfekt på flygplanet, bussen eller bilresan när man behöver koppla av. Hörluren stänger ute ljud så att ingen i omgivningen störs av musiken eller filmen.Sladdlängd: 1,2 meter Barnhörlurar 2,7 9 199,0000 new InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Barnhörlurar