Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Färgglad, barnanpassad hörlur med god komfort

Andersson KSH 2.0 Pink

  Art.nr: 190998
 • Anpassad för barn
 • Bekväm huvudbygel
 • Perfekt på resan
 • Volymkontroll
 • Maxvolym 85dB

Färg/Variant:

Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(7 st)

 • Isacbbbbb 2016-03-10

  Inte till barn

  Marknadsförs till barn men är i vuxenstorlek. Hoppas man kan lämna tillbaka annars åker dessa i soporna.

  Eller
  Avbryt
 • Skeden 2015-07-15

  Skräp

  Fungerar inte tillsammans med den bärbara dvd men fick pengarna tillbaka för att köpa ett annat par...

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Faust 2015-01-04

  Söndagsex.

  Funkar inte att Stoppa in sladden helt, då försvinner ljudet. Antar att jag fått ett söndagsex, hoppas iaf att det är så.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Rawk 2014-08-18

  För stora för dottern

  Alldeles för stora för dottern (1,5 år), passar mig i minsta läget, och sitter dåligt på min mamma. Mina vanliga hörlurar går att minska så att dom passar dottern (QPAD QH-90).

  I övrig så är dom helt ok. Men då det inte är barnstorlek så fick jag lov skicka tillbaka dom på öppet köp.

  Har nu köpt ett par vanliga (ej barn) hörlurar i annan butik som passar perfekt.

  Eller
  Avbryt
 • Pjamas 2014-03-11

  Sådär produkt

  En medioker hörlur som inte är mer än ok. Ljudet är väl ok för ett barn att lyssna med men jag skulle inte använt dem själv om jag säger så. Kabeln är genska dålig och den har blivit skadad på ett par ställen så jag har blivit tvungen att förstärka. De är lite för stora för att passa ett barn så möjligen gjord för barn som är 7 år+ och inte för 4-5 åringar.

  Skulle nog sett mig om efter annat alternativ så här i efterhand.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Färgglad, barnanpassad hörlur med hög komfort!

Ett par riktigt färgglada hörlurar som är speciellt utvecklad för barn. Designen är skräddarsydd för att passa perfekt på huvudet och med den bekväma huvudbygeln kan man lyssna i timmar utan att det klämmer eller känns obehagligt.

Hörluren är utrustad med en volymkontroll som har en volymbegränsning på 85dB. Detta innebär att barnet själv kan justera ljudvolymen men aldrig få högre ljudnivå än 85dB.  Allt för att skydda unga öron.

Perfekt på flygplanet, bussen eller bilresan när man behöver koppla av. Hörluren stänger ute ljud så att ingen i omgivningen störs av musiken eller filmen.

Sladdlängd: 1,2 meter

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson KSH 2.0 Pink EMZA01-09 Färgglad, barnanpassad hörlur med hög komfort!Ett par riktigt färgglada hörlurar som är speciellt utvecklad för barn. Designen är skräddarsydd för att passa perfekt på huvudet och med den bekväma huvudbygeln kan man lyssna i timmar utan att det klämmer eller känns obehagligt.Hörluren är utrustad med en volymkontroll som har en volymbegränsning på 85dB. Detta innebär att barnet själv kan justera ljudvolymen men aldrig få högre ljudnivå än 85dB.  Allt för att skydda unga öron.Perfekt på flygplanet, bussen eller bilresan när man behöver koppla av. Hörluren stänger ute ljud så att ingen i omgivningen störs av musiken eller filmen.Sladdlängd: 1,2 meter Barnhörlurar 2 7 199 SEK 199 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Barnhörlurar