Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Elegant mikrovågsugn med ångkokningsfunktion och 10 program

Andersson MEO 3.1

  Art.nr: 174240
 • Effekt: 900W
 • Grilleffekt: 1100W
 • Ångkokningsfunktion
 • Volym: 28 liter
 • 10 olika program

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(4 st)

 • notbugs 2014-01-13
  Topp 50 skribent

  Kompetent micro som känns stabil.

  Vi köpte denna micro i julklapp till min syster. Jag gick på recensionerna här på NetOnNet när jag valde den och kan ju säga att utifrån det så var det ett bra val.

  En sak som kan vara irriterande är att den är aningens krånglig att använda. Det är inte solklart hur man använder den om man inte kollat i manualen innan.

  Men den gör sitt jobb väldigt bra. Den räddade vår kalkonmiddag på juldagen då kalkonen, som var tillagad i vanlig ugn, visade sig strax före servering inte vara helt genomstekt. Då körde vi den i micron med grillfunktionen, micro och konvektionstillagning i 10 minuter på max och kalkonen var räddad.

  Notera att den blir väldigt varm när man kör den med grill/konvektionstillagning så det kan vara bra att ha den placerad med fria ytor runtom. Den lämpar sig inte att ställa i någon trång hylla om man vill använda den fullt ut. Men vid vanlig micro-funktion så blir den inte nämnvärt varm utan funkar då som vilken vanlig micro som helst.

  En sak som kan vara bra att veta är att den är väldigt stor, men den rymmer också väldigt stora fat. T.ex då vi räddade kalkonen kunde vi ställa in det stora serveringsfatet utan några som helst problem.

  Så för den som vill ha en micro som är rymlig och kan lite mer än att bara micra så är den ett klockrent val. Väldigt bra kvalitetskänsla i materialet ,och det känns som att den kommer att sköta sitt jobb många år framöver.

  + Stor och rymlig
  + Bra kvalitetskänsla
  + Funktionsrik
  + Snygg design och lätt att rengöra
  + Extremt prisvärd

  - Krånglig att lära sig
  - Tar mycket plats då den behöver fria ytor runtom
  - Kan bli väldigt varm när man kör på grill och/eller konvektionstillagning

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Icomp 2013-10-15
  Topp 250 skribent

  Aningen stor, men välfungerande!

  Stor mikrovågsugn, har inte så mycket kommentarer, har inte prövat så mycket. Det jag kan säga är att jag hade hopp om att den skulle vara lite tystare, men men, man kan inte få allt i livet. Den värmer alldeles utmärkt, märker inte av att maten blir speciellt kallare någonstans än där det är varmt!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • 2013-08-01

  bra och snygg micro

  bra och snygg micro, kan även användas som ugn och grill

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • kitajaur 2013-03-27

  En riktig bra ugn till priset

  ugnen är lätt att betjene, snyggt design och har stor roterende tallrik

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Är ljudet från micron högt när man väljer program eller vrider på ratten låter den då? (piper)

  NINAnina 2014-01-14
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Nej, märkte inte den var högljud. Och den piper inte när man vrider ratten.

   J9898 2014-02-12
  • Den låter väl som alla andra mikron, inte för högt så man får huvudvärk & inte tyst så den inte låter.. När man vrider på "ratten" för att välja program & antal minuter, så låter det ingenting. Men själva pipet är väl normal-högt. Man hör det om man är i ett annat rum & det är bara ett pip som låter typ sådär: "tiiiiiing" haha I helhet, det är en väldigt enkel mikro utan nån special-funktion. Enda speciella & som faktiskt lockade var färgen. Ingenting annat.

   Pinkoholic 2014-03-08

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt 900,0 Watt
Nettovolym 28liter
Grill Ja
Krispfunktion Nej
Roterande tallrik Ja
Tallriksstorlek 31,5cm
Klocka Ja
Snabbstart Ja
Upptiningsfunktion Ja
Effektlägen 5st
Program 10st
Övriga funktioner Konvektionstillagning
Dimensioner
Bredd 520,0 mm
Höjd 335,0 mm
Djup 510,0 mm
Vikt 20,0 kg
Övrigt
Färg Svart Glas
Medföljande tillbehör Glastallrik, ångkokningsskål, Svensk manual
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Andersson MEO 3.1 - Elegant mikro med ångkokningsfunktion och 10 program

Andersson MEO 3.1 är en elegant mikrovågsugn med helglasad front som ger ett stilrent intryck vid första blick. Med 10 olika program, digital kontroll och grillfunktion samt en ånkokningsfunktion för t.ex grönsaker blir Andersson MEO 3.1 snabbt en oersättlig tillgång i köket.

Med mikrovågsugnen följer en skål så att du med ånkokningsfunktionen kan ångkoka dina grönsaker snabbt och enkelt.

Andersson MEO 3.1 har även en grillfunktion så du kan grilla kyckling eller fisk direkt i mikron. Med en glasstallrik med diameter 31,5cm och en volym på hela 28 liter får du plats med mycket i mikrovågsugnen.

Kontrollerna för mikrovågsungen är digitala och LCD displayen ger dig full koll på vilka inställningar du väljer. När mikrovågsugnen inte används visas klockan i displayen.
 

Egenskaper

 • Effekt: 900W
 • Grilleffekt: 1100W
 • Ångkokningsfunktion
 • Volym: 28 liter
 • 10 olika program
 • Digital kontroll
 • Helglasad framsida
 • Diameter glastallrik: 31,5cm

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Andersson Andersson MEO 3.1 Andersson MEO 3.1 - Elegant mikro med ångkokningsfunktion och 10 program Andersson MEO 3.1 är en elegant mikrovågsugn med helglasad front som ger ett stilrent intryck vid första blick. Med 10 olika program, digital kontroll och grillfunktion samt en ånkokningsfunktion för t.ex grönsaker blir Andersson MEO 3.1 snabbt en oersättlig tillgång i köket. Med mikrovågsugnen följer en skål så att du med ånkokningsfunktionen kan ångkoka dina grönsaker snabbt och enkelt. Andersson MEO 3.1 har även en grillfunktion så du kan grilla kyckling eller fisk direkt i mikron. Med en glasstallrik med diameter 31,5cm och en volym på hela 28 liter får du plats med mycket i mikrovågsugnen. Kontrollerna för mikrovågsungen är digitala och LCD displayen ger dig full koll på vilka inställningar du väljer. När mikrovågsugnen inte används visas klockan i displayen.   Egenskaper Effekt: 900W Grilleffekt: 1100W Ångkokningsfunktion Volym: 28 liter 10 olika program Digital kontroll Helglasad framsida Diameter glastallrik: 31,5cm Okategoriserade produkter 4,5 4 1290 SEK 1290 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter