Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Vi rekommenderar

Innovativ soundbar med Bluetooth och trådlös subwoofer

Andersson SRS 2.0

  Art.nr: 191410
 • Anpassningsbar längd
 • 200 Watt total uteffekt
 • Bluetooth & USB
 • Aluminiumdetaljer
 • 2/1 HDMI-in/ut
1 790:-

Delbetala från 149:-/mån Info

 Info
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(26 st)

 • Martinh99 2016-08-11

  BT koppling till subwoofer dålig

  Ljudet är helt OK när allting funkar men tyvärr började BT-kopplingen mellan receiver och subwoofer glappa efter ett tag vilket gör att man behöver koppla ur den om man kollar på en film. Tyvärr är då ljudet lika dåligt som från TV-högtalarna så nu har jag lämnat tillbaka mitt ex.

  Eller
  Avbryt
 • Rasmusmatte 2016-05-21

  Helt ok

  Funkar bra om man har normalbehov. Klart prisvärd om man inte har jättekrav. För oss är den helt ok

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • SharpFiXX 2016-04-21

  Mycket besviken

  Missnöjd med denna, mycket dåligt och burkigt ljud. Dessutom så "brummar" det hela tiden ur högtalarna utan att man spelar musik, vid bluetooth koppling.

  Eller
  Avbryt
 • Rici 2016-03-13

  Köp något annat

  Kvliten känns B när man tar i varan. La till några hundralappar och fick en Philips med mycket bättre kvalité. När den är tyst gör den ifrån sig ett irriterande brusljud. Basen försvinner gärna när man spelar via bluetooth och räckvidden är bara några meter.

  Eller
  Avbryt
 • Denin 2016-02-24

  Helt Ok!

  Helt okej ljud mot vad du betalar. Enda negativa är att den ena kabeln till Soundbaren var trasig, så jag fick enbart ut Monoljud i början. I övrigt helt okej ljudsystem. Kopplar direkt med optisk från TVn. bra djup bas, klar diskant. Rekommenderas om du inte tänkt satsa på något över 2000 kornors klassen.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Hej, Går det att justera styrkan för subwoofern?

  Tobbe1680 2015-11-03
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Det finns ingen separat ljudkontroll för subwoofern. //Henrik

   HenrikJ 2015-11-13
 • vapid 2015-05-16
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Det ska gå bra att koppla produkten med optiska utgången till Xbox One. //Henrik

   HenrikJ 2015-05-20
  • ja det går bra.

   Omarkhaki 2015-06-09
  • Borde då också funka med ps3 va?

   2015-12-23

Teknisk specifikation

Allmänt
Uteffekt (Max) 200 Watt
Uteffekt (RMS/Nominell) 100 Watt
Trådlös subwoofer Ja
Ljudförbättring -
Uppspelning
Optisk enhet Nej
Ljudfiler som stöds Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Videofiler som stöds Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bildfiler som stöds Information saknas / Anges ej av tillverkaren
DTS-avkodare Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dolby-avkodare Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Funktioner
Multiroomstöd Nej
Stöd för 3D Nej
Smart-TV Nej
Webläsare Nej
Sociala medier Nej
Anslutningar
HDMI-anslutning Ja
HDMI-utgångar 1 st
HDMI-ingångar 2st
HDMI-version 1.4
HDMI-ARC Ja
HDMI-CEC Nej
Digital ljudingång (Optisk) 1 st
Digital ljudingång (Koaxial) 2 st
3,5 mm ljudingång Nej
Hörlursutgång 0 st
Antal USB-portar 1 st
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet) Nej
Trådlös nätverksanslutning Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version 2.1
Bluetooth-stöd A2DP, AVRCP, EDR
Övriga anslutningar Analog ljudingång (2xRCA)
Radio
FM-radio Nej
AM-radio Nej
RDS-stöd Nej
Dimensioner
Bredd 1000,0 mm
Höjd 62,0 mm
Djup 50,0 mm
Vikt 1,1 kg
Bredd subwoofer 280mm
Höjd subwoofer 280mm
Djup subwoofer 340mm
Vikt subwoofer 6,5kg
Övrigt
Färg Svart
Fjärrkontroll Ja
Medföljande tillbehör Fjärrkontroll, 3 meter högtalarkabel, längdanpassning för soundbar, manual
Strömförsörjning Strömkabel
Strömförbrukning (Max) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Strömförbrukning (standby) Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Andersson SRS 2.0 är en slimmad, väggmonterbar soundbar med aluminiumdetaljer i kombination med en stilren trådlös subwoofer. Hemmabiosystemet har utrustats med Bluetooth för möjlighet till kompromisslös ljuduppspelning från bärbara enheter med Bluetooth. SRS 2.0 är dessutom justerbar och passar alla TV-apparater från 32-tum till 55-tum. Du väljer enkelt mellan tre olika längder för att skräddarsy enheten till just din TV. 

USB-ingång för film och musik

För flexibel uppspelning av media är SRS 2.0 utrustad med USB-ingång. Här kan man enkelt ansluta ett USB-minnen (Max kapacitet 32GB). och spela upp musik och filmer på enklast möjliga sätt.

Enkel att ansluta med HDMI

Med två stycken HDMI-ingångar kan Andersson SRS 2.0 anslutas till flera olika HDMI-källkomponenter. SRS 2.0 har även 1 HDMI-utgång med stöd för ARC (Audio Return Channel) som skickar TV-ljudet tillbaka till soundbaren. Detta underlättar växlingen och det är en barnlek att ansluta dina enheter till soundbaren.
 

En mängd anslutningar

Med en mängd olika anslutningsmöjligheter, tack vare den smarta boxen, kan du få kraftfullt, levande ljud till alla dina enheter. Använda den digitala optiska ljudingången för bästa möjliga ljud, koppla in alla dina enheter med 2 st HDMI-in samt 1 HMDI-ut med ARC (Audio Return Channel) för anslutning till en Blu-ray spelare, DVD eller spelkonsol.

Trådlös subwoofer

Med en trådlös subwoofer behöver man inte tänka på kabeldragningen, vilket ger en både enklare och snyggare installation i rummet, samt att man även får en större frihet vad gäller placeringen i rummet. Med SRS 2.0 du en snygg och diskret lösning för ditt hemmabiosystem

Filmer och serier är inte det enda du vill uppleva med bra ljud. När du lyssnar på musik vill du ha ett riktigt klart, fylligt och levande ljud. SRS 2.0 är utrustad med Bluetooth så att du kan strömma musik från telefoner, surfplattor eller datorer enkelt och snabbt. Ljudet är kristallklart och fyller hela rummet.

Titta även på

Samsung HW-K460/XE
(1 st)
 • 300 W uteffekt
 • Trådlös subwoofer
 • Bluetooth

2 990:-

Andersson Andersson SRS 2.0 Andersson SRS 2.0 är en slimmad, väggmonterbar soundbar med aluminiumdetaljer i kombination med en stilren trådlös subwoofer. Hemmabiosystemet har utrustats med Bluetooth för möjlighet till kompromisslös ljuduppspelning från bärbara enheter med Bluetooth. SRS 2.0 är dessutom justerbar och passar alla TV-apparater från 32-tum till 55-tum. Du väljer enkelt mellan tre olika längder för att skräddarsy enheten till just din TV.  USB-ingång för film och musikFör flexibel uppspelning av media är SRS 2.0 utrustad med USB-ingång. Här kan man enkelt ansluta ett USB-minnen (Max kapacitet 32GB). och spela upp musik och filmer på enklast möjliga sätt.Enkel att ansluta med HDMIMed två stycken HDMI-ingångar kan Andersson SRS 2.0 anslutas till flera olika HDMI-källkomponenter. SRS 2.0 har även 1 HDMI-utgång med stöd för ARC (Audio Return Channel) som skickar TV-ljudet tillbaka till soundbaren. Detta underlättar växlingen och det är en barnlek att ansluta dina enheter till soundbaren.  En mängd anslutningar Med en mängd olika anslutningsmöjligheter, tack vare den smarta boxen, kan du få kraftfullt, levande ljud till alla dina enheter. Använda den digitala optiska ljudingången för bästa möjliga ljud, koppla in alla dina enheter med 2 st HDMI-in samt 1 HMDI-ut med ARC (Audio Return Channel) för anslutning till en Blu-ray spelare, DVD eller spelkonsol. Trådlös subwooferMed en trådlös subwoofer behöver man inte tänka på kabeldragningen, vilket ger en både enklare och snyggare installation i rummet, samt att man även får en större frihet vad gäller placeringen i rummet. Med SRS 2.0 du en snygg och diskret lösning för ditt hemmabiosystemFilmer och serier är inte det enda du vill uppleva med bra ljud. När du lyssnar på musik vill du ha ett riktigt klart, fylligt och levande ljud. SRS 2.0 är utrustad med Bluetooth så att du kan strömma musik från telefoner, surfplattor eller datorer enkelt och snabbt. Ljudet är kristallklart och fyller hela rummet. Soundbar & Soundplate 3,3 26 1790 SEK 1790 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Hemmabio
 3. Soundbar & Soundplate