Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Väckarklocka med tak-projektion!

Andersson WEC 1.2

  Art.nr: 171248
 • Tak-projektion
 • Alarm-funktion
 • Röstuppspelning
 • Snooze-funktion
 • Inbyggd termometer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Andersson AAA 100pcs Alkaline
(2 st)

Högkvalitativa batterier med mycket lång livslängd. Perfekt för energikrävande enheter tack vare sin styrka. AAA/LR3 storlek 1,5V. Levereras i 100-pack.

149:-

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • Freddz 2013-07-29

  Jag ångrade mig direkt.

  Jag köpte denna för takprojektion, men det går knappt att göra något för att få projektionen som man vill, samt att den lyser bara i 8 sekunder efter att man har tryckt ner ovansidan, viliket i sin tur oftast medför att man vinklar projektorn så bilden flyttas.
  Dessutom så vet man ju redan vad klockan är då man är tvungen att vända sig mot klockan för att starta projektorn.

  Nä, köp inte denna om ni är ute efter takprojektion, annars är den väl ok. Men då finns det billigare alternativ.

  Eller
  Avbryt
 • SvenneT 2013-04-14

  Retur

  Svåranvänd. Efter 6 försök har jag fortfarande inte fått alarmet att ringa när det ska. Displayen lyser upp hela sovrummet. Temperaturen visar fel. Svårt att stänga av larmet eftersom du gör det i botten. Och när du lyfter den åker sladden ur.

  Eller
  Avbryt
 • Dragon 2013-02-10

  Det bästa köpet!

  Liten smidig klocka som har bland annat en dam som säger tiden och temperaturen varje timme, men den kan man stänga av!

  Jag skulle bara vilja säga KÖP

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Wroopy 2013-02-08

  Blev en retur

  Bakgrundsljuset på klockan lyser starkt och det går inte att få projektionen i taket att lysa hela tiden

  Eller
  Avbryt
 • streckfemman 2012-12-27

  Perfekt julklapp

  En liten smidig och enkel klocka som är mycket lätt att använda.Visar tydlig klocktid och temperatur i displayen även takprojektionen är tydlig, man kan välja mellan celcius och fahrenheit och om tiden ska visas i 12/24.man kan välja mellan 5 rejäla ringsignaler vilket kanske är bra för en morgontrött människa som mig.Jag är mycket nöjd med denna produkt!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • lillaklockan 2013-01-28

   Plastig, liten och krånglig men fin display

   Den är liten och plastig och att ställa larmet är onödigt komplicerat. Sen så lyser bara projektionssifforna i 8 sekunder om man trycker in snooze knappen (har inte lyckats få dom att lysa konstant). Men displayen är fin och det är lite lyxigt med en termometer

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Min klocka visar enbart temperaturen i fahrenheit. Hur ser jag till så att den visar temperatur i Celsius? Har inte lyckats fixa detta. På bilderna hos er visas temperaturen i Celsius.

  HoBBiS 2013-04-05
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • håll nere HR i 2 sek för att växla till celsius. Dock visade vår 5 grader fel.

   SvenneT 2013-04-14
  • Min erfarenhet brukar säga att man antingen snabbt skall trycka till någon knapp eller hålla ned en knapp i typ 5 sekunder. Set-knappen brukar vanligtvis inte användas för att skifta mellan C och F. Men om du vet hur det övriga ställs in, är det bara att pillra på. När du väl lyckats, är det bara att mata in informationen som fanns före. Oftast är det knappen längst till höger. Dessa klockor kommer med manual, men är inte svårare att förstå ifall man ägnar lite pulande i en kvart eller så. Tyvärr faller temperaturenheten tillbaka ibland. Så var noggrann att den står stadigt. Samt inte röra den mer än nödvändigt.

   Murdocka 2013-08-02

Teknisk specifikation

Display
Display Ja
Skärmteknik LCD
Klocka Ja
Tidvisare 24 timmar
Radio
FM-radio Nej
AM-radio Nej
Förval -
Funktioner
Inbyggda högtalare Ja
Alarm Ja
Alarm Alarmsignal
Snooze Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Insomningstimer Nej
Wake up-light Nej
3,5 mm ljudingång Nej
Övriga funktioner Projektion av tid, Termometer, Uppläsning av tid och temperatur
Dimensioner
Bredd 97,0 mm
Höjd 81,0 mm
Djup 81,0 mm
Vikt 200 gram
Övrigt
Färg Svart
Strömförsörjning 3 st AAA-batterier (Medföljer ej)
Strömförsörjning Batteri, Strömkabel
Back up-batteri Nej
Batterityp AAA/ LR03
Medföljande tillbehör -

Produktbeskrivning

Andersson WEC 1.2 är en kompakt och smidig projektionsklocka med ett flertal smarta funktioner för en bra start på dagen. Klockan kan projicera tiden i taket för att man enkelt ska kunna se vad klockan är. Med termometern kan man se hur varmt det är samt att man genom en enkelt tryckning med handen kan få tid och temperatur uppläst. Med snooze-funktionen kan man starta om alarmet flera gånger och man kan även välja mellan fem olika alarm-ljud samt att väckarklockan kan drivas via både el och batterier. Den kompakta designen gör den även väldigt enkel att placera i sovrummet

Komplettera ditt köp

Andersson AAA 100pcs Alkaline
(2 st)

Högkvalitativa batterier med mycket lång livslängd. Perfekt för energikrävande enheter tack vare sin styrka. AAA/LR3 storlek 1,5V. Levereras i 100-pack.

149:-

Andersson Andersson WEC 1.2 Andersson WEC 1.2 är en kompakt och smidig projektionsklocka med ett flertal smarta funktioner för en bra start på dagen. Klockan kan projicera tiden i taket för att man enkelt ska kunna se vad klockan är. Med termometern kan man se hur varmt det är samt att man genom en enkelt tryckning med handen kan få tid och temperatur uppläst. Med snooze-funktionen kan man starta om alarmet flera gånger och man kan även välja mellan fem olika alarm-ljud samt att väckarklockan kan drivas via både el och batterier. Den kompakta designen gör den även väldigt enkel att placera i sovrummet Okategoriserade produkter 2,8 5 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter