Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

iPad Mini Retina 64GB med obegränsad mobil surf

Apple iPad mini Retina 64GB 4G+Wifog

  Art.nr: 198242
  • Fri mobil surf
  • Inga månadsavgifter
  • Inga bindningstider
  • Hastighet upp till 32Mb/s

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

iPad mini Retina 64GB 4G

iPad mini med Retina-skärm är häpnadsväckande att hålla i. Varje bild är otroligt detaljerad och levande, varje textrad är anmärkningsvärt skarp och tydlig. Med högre upplösning än en HDTV tar den bildkvalité till en helt ny nivå.

Om WIFOG

Det ska inte vara krångligt och onödigt dyrt - det ska vara enkelt, och gratis. Det låter kanske knasigt att ge bort obegränsat mobilt bredband helt gratis - men varför göra som alla andra. När andra tar betalt av sina kunder, tar vi betalt av annonsörerna som via WIFOG visar reklam för dig. Så när du tittar på lite reklam då och då - så får du gratis mobilsurf och telefoni. Det är både enkelt och smart.

FAQ
1. Det är gratis. Men hur då?
Det är inte så bökigt som man kan tro. Istället för att betala med pengar, tittar du då och då (och rätt lite, dessutom) på en reklamvideo. Precis som när du tittar på kommersiell TV.

2. Men hur mycket reklam måste man titta på?
Du tittar på mellan 2 och 5 minuter per dag ungefär. Ju mer du surfar desto fler reklamsnuttar tittar du på, enkelt uttryckt.

3. Varför är det olika abonnemang?
Enkelt. Väljer du SIM-kort till en surfplatta kan du förstås inte ringa eller skicka sms. Den är särskilt ämnad för obegränsat mobilsurf.

4. Vad händer när jag ringt upp de 120 minuterna?
Ja, då kan du förstås fortsätta ta emot samtal. Och du kan ju fortfarande ringa med de olika tjänsterna som Skype osv - du har ju obegränsat med mobilsurf!

5. Varför kan jag inte surfa eller ringa utanför Sverige?
Vi hade gärna sett till att du kan det - men det är inte möjligt att få till med dagens operatörer, tyvärr.

6. Har ni bra täckning?
Vi har precis samma täckning som Hi3G's 3G-nät.

7. Vad är det för hastighet på surfet?
Upp till 32 mb / s i 3G.

Komplettera ditt köp

(22 st)
  • För t.ex TV, monitorer, laptops, mobiltelefoner mm
  • Rengöringsspray 200 ml
  • Mikrofiberduk och anti-statisk borste

49:-

Apple Apple iPad mini Retina 64GB 4G+Wifog iPad mini Retina 64GB 4G iPad mini med Retina-skärm är häpnadsväckande att hålla i. Varje bild är otroligt detaljerad och levande, varje textrad är anmärkningsvärt skarp och tydlig. Med högre upplösning än en HDTV tar den bildkvalité till en helt ny nivå. Om WIFOG Det ska inte vara krångligt och onödigt dyrt - det ska vara enkelt, och gratis. Det låter kanske knasigt att ge bort obegränsat mobilt bredband helt gratis - men varför göra som alla andra. När andra tar betalt av sina kunder, tar vi betalt av annonsörerna som via WIFOG visar reklam för dig. Så när du tittar på lite reklam då och då - så får du gratis mobilsurf och telefoni. Det är både enkelt och smart. FAQ 1. Det är gratis. Men hur då? Det är inte så bökigt som man kan tro. Istället för att betala med pengar, tittar du då och då (och rätt lite, dessutom) på en reklamvideo. Precis som när du tittar på kommersiell TV. 2. Men hur mycket reklam måste man titta på? Du tittar på mellan 2 och 5 minuter per dag ungefär. Ju mer du surfar desto fler reklamsnuttar tittar du på, enkelt uttryckt. 3. Varför är det olika abonnemang? Enkelt. Väljer du SIM-kort till en surfplatta kan du förstås inte ringa eller skicka sms. Den är särskilt ämnad för obegränsat mobilsurf. 4. Vad händer när jag ringt upp de 120 minuterna? Ja, då kan du förstås fortsätta ta emot samtal. Och du kan ju fortfarande ringa med de olika tjänsterna som Skype osv - du har ju obegränsat med mobilsurf! 5. Varför kan jag inte surfa eller ringa utanför Sverige? Vi hade gärna sett till att du kan det - men det är inte möjligt att få till med dagens operatörer, tyvärr. 6. Har ni bra täckning? Vi har precis samma täckning som Hi3G's 3G-nät. 7. Vad är det för hastighet på surfet? Upp till 32 mb / s i 3G. Okategoriserade produkter 6090 SEK 6090 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter