Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

MacBook Pro med Retina-skärm!

Apple MacBook Pro Retina 13 ME865

  Art.nr: 196452
 • 13" 2560x1600
 • Intel® Core™ i5-4258
 • Minne 8GB 1600MHz
 • 256GB flashlagring
 • Intel® Iris™ Graphics

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Chris811 2014-07-31

  riktig stabil dator

  Riktigt bra stabil dator värt varenda krona
  Macbook pro retinan blir aldrig varm

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • cRex 2014-01-15

  Säger bara Apple!

  Har haft min dator nu i ett par månader och är helt såld på denna dator! Snabb, lätt, smidig och fungerar riktigt bra!!

  Positivt; Riktigt snabb med SSD, Bra grafik, wifi fungerar klockrent ffa med andra apple produkter såsom apple tv etc.

  Negativt: Kanske något i dyraste laget men vad gör det när man får riktigt bra kvalité på datorn? Saknar av och till cd-läsare men går att lösa på annat sätt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. ME865S/A
Operativsystem Apple Mac OS X Maverick
Valbara språk Svenska
Förpackningens innehåll MagSafe 2 nätadapter, AC-adapter, Strömsladd
Bildskärm
Skärmstorlek 13,3 tum
Maximal upplösning 2560x1600
Bildformat 16:9
Skärmteknik Retina Display (LED-backlit IPS LCD)
Skärmyta Högblank
Touchskärm Nej
Stöd för 3D Nej
Processor
Processormodell Intel® Core™ i5-4258U Processor
Bashastighet 2,40 GHz
Max turbo 2,90 GHz
Antal kärnor 2 st
Chipset Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Minne
Minnestyp DDR3L
Minneshastighet 1600 MHz
Minne som ingår 8 GB
Maximalt minne 16 GB
Minnesplatser Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Lediga minnesplatser Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Lagring
Antal hårddiskar 1 st
Primär hårddiskstorlek 256 GB
Primär hårddisktyp SSD
Hastighet HDD #1 SSD
Optisk enhet Nej
Minneskortläsare SDXC
Grafik och Ljud
Grafikkort Intel Iris Graphics
Dedikerat grafikminne Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Delat grafikminne Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudkort Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Högtalare 2 st
Subwoofer Nej
Anslutningar
USB 2.0-portar 0 st
USB 3.0-portar 2 st
eSATA-portar 0 st
Digital ljudutgång (koaxial) 0st
Digital ljudutgång (optisk) 0st
Hörlursutgång 1 st
Mikrofoningång 0 st
Expansionskort Nej
RJ45 0 st
VGA 0 st
DVI 0 st
HDMI 1 st
HDMI-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
DisplayPort 0 st
Thunderbolt 0 st
Thunderbolt 2 2 st
Övriga anslutningar MagSafe 2
Kommunikation
Fast nätverk 1000Mbit/s Ethernet LAN
Trådlöst nätverk 802.11ac
WiDi Nej
3G Nej
4G LTE Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version 4.0
Webbkamera Ja
Upplösning video 1,3 MP
Upplösning stillbild 1,3 MP
Inbyggd mikrofon Ja
Batteri
Antal celler Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Batterityp Lithium Polymer
Drifttid (upp till) 9,00 tim
Mjukvara
Kontorsprogram Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Virusskydd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Brännarprogram Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övriga programvaror Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Specialfunktioner
Bakgrundsbelyst tangentbord Ja
Fingeravtrycksläsare Nej
Fjärrkontroll Nej
TV-mottagare Nej
Övriga funktioner Nej
Chassi
Material Aluminium
Färg Silver
Tangentbord Fullstort Nordiskt Chiclet-tangentbord
Numerisk sifferdel Nej
Pekdon Styrplatta
Multi-Touch Ja
Dockningsmöjlighet Nej
Stöd för Kensingtonlås Ja
Bredd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Support och Garanti
Garanti hårdvara 12 mån
Supportnummer 0771-199 519

Produktbeskrivning

Apple MacBook Pro kommer med en otroligt skarp Retina-skärm, fjärde generationens Intel-processor, senaste nätverkstandarden 802.11ac, Thunderbolt 2 och batteritid upp till hela 9 timmar. 

13-tums Retinaskärm

Med över 4 miljoner pixlar på en 13-tums skärm blir resultatet slående. Pixeltätheten är så hög att dina ögon inte kan urskilja enskilda pixlar. Högupplösta bilder tas till en helt ny nivå av realism och texter blir så skarpa att det känns som att du läser från en utskriven sida. 

Retina-skärmen minskar bländning samtidigt som den ger en otrolig färgåtergivning. Skärmens höga kontrastförhållande gör att svart blir bäcksvart och vit blir klarvitt och alla färger däremellan blir fylliga och levande. Tack vare IPS-teknik får du en bred, 178-graders vy över hela skärmen.

OS X Mavericks

Operativsystemet OS X är byggt för att ta fram det bästa i din Mac, så att du får ett helt integrerat system där allt helt enkelt fungerar. Operativsystemet arbetar tillsammans med processorn i din Mac för att leverera bästa möjliga prestanda. Det arbetar också tillsammans med den superkänsliga styrplattan i Mac-datorer så att Multi-Touch-gester känns helt naturligt att använda. Tekniker som Power Nap drar nytta av datorns hårdvara för att hålla systemet aktuellt även när du inte använder datorn. OS X ger dig lång batteritid med avancerad energibesparande teknik och är dessutom optimerad för den högupplösta Retina-skärmen.

Nätverkstandard 802.11ac

Macbook Pro är utrustad med den senaste nätverkstandarden 802.11ac. Tillsammans med AirPlay och Apple TV kan du snabbt och enkelt strömma trådlös video, visa upp bilder och lyssna på musik från din MacBook Pro direkt på din TV.

Thunderbolt 2

Thunderbolt är den mest avancerade och mest mångsidiga I/O-teknik finns. MacBook Pro har utrustats med den senaste versionen - Thunderbolt 2. Du får möjlighet att föra över information i upp till 20Gb/s, det är dubbelt så hög hastighet som föregångaren Thunderbolt 1. Med varje Thunderbolt 2-port kan du seriekoppla upp till sex olika enheter så att du kan vara säker på att du kan använda all din kringutrustning. 

Totalt är Macbook Pro utrustad med två Thunderbolt 2-portar, två USB 3.0-portar, en HDMI-port, en SDXC-kortplats och ett hörlursuttag. 

Multi-Touch-styrplatta. Du har fria händer.

Multi-Touch-styrplattan är det naturligaste sättet att interagera med datorn. Den rymliga, släta glasplattan ger dig gott om utrymme för gester. Zooma in och ut genom att nypa ihop eller föra isär fingrarna, svep för att bläddra mellan bilder, vrid för att rotera en bild och mycket mer. Styrplattan saknar knapp, så du kan klicka var du vill. Om du är van att högerklicka kan du göra det med två fingrar eller ställa in ett område för högerklickning på styrplattan. Ju mer du använder Multi-Touch-styrplattan, desto mer kommer du att undra hur du någonsin klarade dig utan den.

Allt ditt innehåll. På alla dina enheter.

iCloud lagrar och ger dig tillgång till din musik, dina bilder, kalendrar, kontakter, dokument och mycket annat från vilken som helst av dina enheter. När du tar en bild med din iPhone eller ändrar en mötestid på din iPad ser iCloud till att allt uppdateras på din Mac också.

FaceTime HD-kamera. Säg hej i HD.

Se dina vänner tydligare med kristallklar HD-video i widescreenformat. Bilden är så klar och tydlig att det känns som om ni sitter i samma rum. Du kan ringa videosamtal i HD med 720p från din MacBook Pro till vilken Mac som helst som har en FaceTime HD-kamera. Du kan också ringa videosamtal till iPad, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch och andra Intel-baserade Mac-datorer.

Apple Apple MacBook Pro Retina 13 ME865 ME865S/A Apple MacBook Pro kommer med en otroligt skarp Retina-skärm, fjärde generationens Intel-processor, senaste nätverkstandarden 802.11ac, Thunderbolt 2 och batteritid upp till hela 9 timmar.  13-tums Retinaskärm Med över 4 miljoner pixlar på en 13-tums skärm blir resultatet slående. Pixeltätheten är så hög att dina ögon inte kan urskilja enskilda pixlar. Högupplösta bilder tas till en helt ny nivå av realism och texter blir så skarpa att det känns som att du läser från en utskriven sida.  Retina-skärmen minskar bländning samtidigt som den ger en otrolig färgåtergivning. Skärmens höga kontrastförhållande gör att svart blir bäcksvart och vit blir klarvitt och alla färger däremellan blir fylliga och levande. Tack vare IPS-teknik får du en bred, 178-graders vy över hela skärmen. OS X Mavericks Operativsystemet OS X är byggt för att ta fram det bästa i din Mac, så att du får ett helt integrerat system där allt helt enkelt fungerar. Operativsystemet arbetar tillsammans med processorn i din Mac för att leverera bästa möjliga prestanda. Det arbetar också tillsammans med den superkänsliga styrplattan i Mac-datorer så att Multi-Touch-gester känns helt naturligt att använda. Tekniker som Power Nap drar nytta av datorns hårdvara för att hålla systemet aktuellt även när du inte använder datorn. OS X ger dig lång batteritid med avancerad energibesparande teknik och är dessutom optimerad för den högupplösta Retina-skärmen. Nätverkstandard 802.11ac Macbook Pro är utrustad med den senaste nätverkstandarden 802.11ac. Tillsammans med AirPlay och Apple TV kan du snabbt och enkelt strömma trådlös video, visa upp bilder och lyssna på musik från din MacBook Pro direkt på din TV. Thunderbolt 2 Thunderbolt är den mest avancerade och mest mångsidiga I/O-teknik finns. MacBook Pro har utrustats med den senaste versionen - Thunderbolt 2. Du får möjlighet att föra över information i upp till 20Gb/s, det är dubbelt så hög hastighet som föregångaren Thunderbolt 1. Med varje Thunderbolt 2-port kan du seriekoppla upp till sex olika enheter så att du kan vara säker på att du kan använda all din kringutrustning.  Totalt är Macbook Pro utrustad med två Thunderbolt 2-portar, två USB 3.0-portar, en HDMI-port, en SDXC-kortplats och ett hörlursuttag.  Multi-Touch-styrplatta. Du har fria händer. Multi-Touch-styrplattan är det naturligaste sättet att interagera med datorn. Den rymliga, släta glasplattan ger dig gott om utrymme för gester. Zooma in och ut genom att nypa ihop eller föra isär fingrarna, svep för att bläddra mellan bilder, vrid för att rotera en bild och mycket mer. Styrplattan saknar knapp, så du kan klicka var du vill. Om du är van att högerklicka kan du göra det med två fingrar eller ställa in ett område för högerklickning på styrplattan. Ju mer du använder Multi-Touch-styrplattan, desto mer kommer du att undra hur du någonsin klarade dig utan den. Allt ditt innehåll. På alla dina enheter. iCloud lagrar och ger dig tillgång till din musik, dina bilder, kalendrar, kontakter, dokument och mycket annat från vilken som helst av dina enheter. När du tar en bild med din iPhone eller ändrar en mötestid på din iPad ser iCloud till att allt uppdateras på din Mac också. FaceTime HD-kamera. Säg hej i HD. Se dina vänner tydligare med kristallklar HD-video i widescreenformat. Bilden är så klar och tydlig att det känns som om ni sitter i samma rum. Du kan ringa videosamtal i HD med 720p från din MacBook Pro till vilken Mac som helst som har en FaceTime HD-kamera. Du kan också ringa videosamtal till iPad, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch och andra Intel-baserade Mac-datorer. Okategoriserade produkter 5 2 11990 SEK 11990 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter