Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Dator med 4:e gen Intel Core i7-processor

ASUS M51AC-NR043S

  Art.nr: 193389
 • Intel® Core™ i7-4770S
 • 12GB RAM 1600MHz
 • 32GB SSD + 1TB
 • NVIDIA GTX760 3GB
 • Trådlöst WiFi 802.11ac

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • Smartl 2013-11-24
  Topp 1000 skribent

  Otroligt nöjd med detta inköp!

  En mycket prisvärd och bra dator BF4 går som tåget på denna asus levererar ännu en gång!/ En väldigt nöjd kund!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • dalini 2013-11-19

  bra dator

  Köpte datorn och deras skärm 27 tums i samma serie.
  Allt har funkat klockrent., dom 2 nackdelarna är att Windows inte är installerad på ssd disken (för liten 32gb), och grafikkortet låter lite när man kör battlefield 4. Men är ändå helt klart prisvärt

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • fransgustav 2013-12-16

   egon

   Jar chattat med Joel och han säger att Windows 8 är installerat på SSD och att 32 räcker till det. Var det inte så när du köpte din ASUS?

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Om jag förstår det hela korrekt så kan man inte lagra windows på en ssd cache? Jag hade nämligen hoppats på att windows låg på ssd disken här.

  Hubbe93 2013-12-27
  Eller
  Avbryt

Teknisk specifikation

Allmänt
Tillv. art. nr. 90PD0043-M02410
Operativsystem Windows 8 (64-bit)
Valbara språk Danska, Engelska, Finska, Norska, Svenska
Tangentbord Ja
Typ av tangentbord USB
Mus Ja
Typ av mus USB
TV-mottagare -
Fjärrkontroll -
Förpackningens innehåll Garantisedel, strömkabel, snabbstartsmanual
Processor
Processormodell Intel® Core™ i7-4770S Processor
Bashastighet 3,10 GHz
Max turbo 3,90 GHz
Antal kärnor 4 st
Chipset Intel H87
Minne
Minnestyp DDR3
Minneshastighet 1600 MHz
Minne som ingår 12 GB
Maximalt minne 32 GB
Minnesplatser 4 st
Lediga minnesplatser 2 st
Lagring
Antal hårddiskar 2 st
Primär hårddiskstorlek 32 GB
Primär hårddisktyp SSD Cache
Hastighet HDD #1 6Gb/s
Sekundär hårddiskstorlek 1000 GB
Sekundär hårddisktyp SATA
Hastighet HDD #2 7200 rpm
Optisk enhet DVD-brännare SuperMulti med stöd för dubbla lager
Minneskortläsare CF, MicroSD, Mini SD, MMC , MMC4.0, MS, MS Duo, MS Pro, MS Pro Duo, SD, SDHC
Grafik och Ljud
Grafikkort NVIDIA GeForce GTX 760
Dedikerat grafikminne 3072 MB
Delat grafikminne -
Ljudkort Sonic Master
Anslutningar
USB 2.0-portar 4 st
USB 3.0-portar 6 st
eSATA-portar 1 st
Digital ljudutgång (koaxial) 0st
Digital ljudutgång (optisk) 1st
Hörlursutgång 1 st
Mikrofoningång 1 st
Expansionskort Information saknas / Anges ej av tillverkaren
RJ45 1 st
VGA 0 st
DVI 1 st
HDMI 1 st
HDMI-version 1.4
DisplayPort 0 st
Thunderbolt 0 st
Övriga anslutningar VGA via DVI till VGA- adapter (medföljer ej), PS2
Interna kortplatser
PCI 1 st
PCI x1 2st
PCI-e x16 1st
Lediga PCI 1st
Lediga PCI x1 2st
Lediga PCI-e x16 0st
Kommunikation
Fast nätverk 1000Mbit/s Ethernet LAN
Trådlöst nätverk 802.11ac
WiDi Nej
3G Nej
Bluetooth Nej
Mjukvara
Kontorsprogram Microsoft Office Trial
Virusskydd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Brännarprogram Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övriga programvaror ASUS AI Charger, ASUS AI Manager, ASUS AI Suite II, ASUS My Logo2, Asus WebStorage, ASUS@Vibe, MaxxAudio
Chassi
Chassi Tower
Effekt nätdel 500W
Bredd 175,0 mm
Djup 420,0 mm
Höjd 400,0 mm
Vikt 9,2 kg
Support och Garanti
Garanti hårdvara 24 mån
Supportnummer 0858769407

Produktbeskrivning

Nya ASUS M51AC-NR043S är laddad med Intels 4:e generations Core i7-processor. Väl tilltagen med 12GB RAM, NVIDIAs GTX760-grafikkort med 3GB DDR5-RAM samt en snabb SSH-hårddisk för bästa användarupplevelse.

Omge dig själv med ljud

Den första stationära datorn med ASUS SonicMaster-teknik för naturtroget ljud. Maxxaudio från Waves, som har fått utmärkelsen Technical GRAMMY Award®, samarbetar för bättre musik, djup surround i spel och filmer, samt klarare röst i tal och inspelning. Du hittar en inställning som passar dina behov oavsett storleken på använda högtalare eller headset.

Utvecklad för att vara sval och tyst

Det exklusiva ASUS Smart Cooling-systemet minskar ansamling av damm, minskar temperatur under användning med upp till 11,4°C och justerar processorns fläkt beroende på aktuell belastning för stabil och pålitlig operation.

Världens bästa moderkort

Stationära PC-datorer från ASUS är byggda med de bästa moderkorten som finns att tillgå — som dess tillverkare borde vi veta detta. Vi har sålt 465 miljoner moderkort sedan vi började tillverkning för 24 år sedan och våra modeller har vunnit mer än 1000 utmärkelser under bara 2012.

Fabrikstestad för perfekthet

Stationära datorer från ASUS utsätts för strikta tester för att säkerställa att de följer våra exakta standarder — och överglänser de som används av andra tillverkare. Du kan därför vara säker på att din nya dator klarar av allt från extrema temperaturer och luftfuktighetsnivåer, till kraven som ställs vid frakt över hela världen.

Gratis 32 GB ASUS WebStorage

Du får 32 GB ASUS WebStorage gratis under tre år3 och kan på så sätt säkra viktig information i molnet och komma åt den på valfri enhet med en internetanslutning. Ta farväl av osäkra USB-flashenheter. Strömma musik när du är på språng och dela foton med familj och vänner genom att helt enkelt skicka en länk.

USB 3.0 med Ai Charger-teknik

SuperSpeed USB 3.0 ger upp till 10 gånger snabbare överföringshastigheter jämfört med förra generationens USB4 och laddar enheter upp till 50 % snabbare.

SATA 6 Gbit/s-portar

Stationära PC-datorer från ASUS har stöd för blixtsnabb dataöverföringshastighet med interna lagringsenheter. Allt från att spara stora filer till att ladda nya spelnivåer går snabbare.

ASUS Universal Storage module (USM)

ASUS USM ser till att expandering av hårddisk-lagring blir enkel och erbjuder datahastigheter som är dubbelt så höga som för USB 3.0

EPU

Exklusiva ASUS EPU-kretsen är världens första energisparstyrkrets för PC-datorer och optimerar effektivitet genom att detektera processorbelastning i realtid och sparar upp till 40 % på allmän strömförbrukning.

Full HD via HDMI

Denna teknikfyllda dator ger dig Full HD-upplösning via HDMI och du får därmed en knivskarp störningsfri bild i äkta 1080p. På så sätt kan du spela upp film på datorn för visning på din platt-TV med suverän bildkvalitet.

Trygghet före och efter köp

Du har ingen anledning att vara rädd om något skulle gå fel. Datorn har två års garanti och är utrustad med inbyggda säkerhetskopieringsfunktioner som gör att du snabbt kan ta backup och återställa din dator. Du har även en riktigt bra support från tillverkaren som du lätt kontaktar på telefon.

Microsoft Windows 8

Windows 8 är någonting helt nytt och revolutionärt för din PC. Vidareutvecklad från Windows 7's stabila grund, så finns en rad förbättringar. Du arbetar mer med appar och lagrar dina personliga filer och inställningar direkt molnet. På så sätt får du alltid tillgång till dem överallt, via telefonen eller din dator - hemma eller på jobbet. Du får hela tiden de senaste uppdateringarna från sociala nätverk och andra tjänster - direkt på skärmen. Windows 8 är enklare, snabbare, mer flexibelt och säkrare än någonsin.

 

ASUS ASUS M51AC-NR043S 90PD0043-M02410 Nya ASUS M51AC-NR043S är laddad med Intels 4:e generations Core i7-processor. Väl tilltagen med 12GB RAM, NVIDIAs GTX760-grafikkort med 3GB DDR5-RAM samt en snabb SSH-hårddisk för bästa användarupplevelse. Omge dig själv med ljud Den första stationära datorn med ASUS SonicMaster-teknik för naturtroget ljud. Maxxaudio från Waves, som har fått utmärkelsen Technical GRAMMY Award®, samarbetar för bättre musik, djup surround i spel och filmer, samt klarare röst i tal och inspelning. Du hittar en inställning som passar dina behov oavsett storleken på använda högtalare eller headset. Utvecklad för att vara sval och tyst Det exklusiva ASUS Smart Cooling-systemet minskar ansamling av damm, minskar temperatur under användning med upp till 11,4°C och justerar processorns fläkt beroende på aktuell belastning för stabil och pålitlig operation. Världens bästa moderkort Stationära PC-datorer från ASUS är byggda med de bästa moderkorten som finns att tillgå — som dess tillverkare borde vi veta detta. Vi har sålt 465 miljoner moderkort sedan vi började tillverkning för 24 år sedan och våra modeller har vunnit mer än 1000 utmärkelser under bara 2012. Fabrikstestad för perfekthet Stationära datorer från ASUS utsätts för strikta tester för att säkerställa att de följer våra exakta standarder — och överglänser de som används av andra tillverkare. Du kan därför vara säker på att din nya dator klarar av allt från extrema temperaturer och luftfuktighetsnivåer, till kraven som ställs vid frakt över hela världen. Gratis 32 GB ASUS WebStorage Du får 32 GB ASUS WebStorage gratis under tre år3 och kan på så sätt säkra viktig information i molnet och komma åt den på valfri enhet med en internetanslutning. Ta farväl av osäkra USB-flashenheter. Strömma musik när du är på språng och dela foton med familj och vänner genom att helt enkelt skicka en länk. USB 3.0 med Ai Charger-teknik SuperSpeed USB 3.0 ger upp till 10 gånger snabbare överföringshastigheter jämfört med förra generationens USB4 och laddar enheter upp till 50 % snabbare. SATA 6 Gbit/s-portar Stationära PC-datorer från ASUS har stöd för blixtsnabb dataöverföringshastighet med interna lagringsenheter. Allt från att spara stora filer till att ladda nya spelnivåer går snabbare. ASUS Universal Storage module (USM) ASUS USM ser till att expandering av hårddisk-lagring blir enkel och erbjuder datahastigheter som är dubbelt så höga som för USB 3.0 EPU Exklusiva ASUS EPU-kretsen är världens första energisparstyrkrets för PC-datorer och optimerar effektivitet genom att detektera processorbelastning i realtid och sparar upp till 40 % på allmän strömförbrukning. Full HD via HDMI Denna teknikfyllda dator ger dig Full HD-upplösning via HDMI och du får därmed en knivskarp störningsfri bild i äkta 1080p. På så sätt kan du spela upp film på datorn för visning på din platt-TV med suverän bildkvalitet. Trygghet före och efter köp Du har ingen anledning att vara rädd om något skulle gå fel. Datorn har två års garanti och är utrustad med inbyggda säkerhetskopieringsfunktioner som gör att du snabbt kan ta backup och återställa din dator. Du har även en riktigt bra support från tillverkaren som du lätt kontaktar på telefon. Microsoft Windows 8 Windows 8 är någonting helt nytt och revolutionärt för din PC. Vidareutvecklad från Windows 7's stabila grund, så finns en rad förbättringar. Du arbetar mer med appar och lagrar dina personliga filer och inställningar direkt molnet. På så sätt får du alltid tillgång till dem överallt, via telefonen eller din dator - hemma eller på jobbet. Du får hela tiden de senaste uppdateringarna från sociala nätverk och andra tjänster - direkt på skärmen. Windows 8 är enklare, snabbare, mer flexibelt och säkrare än någonsin.   Okategoriserade produkter 5 2 9999 SEK 9999 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter