7-tums surfplatta med HD-upplöst IPS-skärm

ASUS MeMO Pad 7 ME176CX

  Art.nr: 206605
  • 7" IPS 1280x800
  • Intel® Atom™ processor Z3745
  • 10-fingrars touch
  • Ultralätt 295 gram
  • 9 timmar batteritid

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS MeMO Pad 7

Den senaste versionen av MeMO Pad kommer laddad med ASUS nya gränssnitt ASUS ZenUI. MeMO Pad är stilren surfplatta med 7-tums HD-upplöst IPS-skärm, skärmen har en upplösning på 1280x800 pixlar och bred betrakningsvinkel så att både du och dina vänner kan njuta av film, spel och foton i fantastisk kvalité. 

ASUS ZenUI

En funktionsrik plattform som med tydlighet visar sin skönhet. Det ska vara enkelt att navigera i menyer och du får all information som du behöver direkt på skärmen. Du och det som berör dig mest står i centrum - det är känslan man får av att använda ZenUI. 

Kamera för alla tillfällen

Bakplacerad kamera på 2 MP med videoinspelning i 720p och frontplacerad kamera på 0,3 MP för att fånga extra viktiga händelser i ditt liv och samtidigt njuta av videosamtal.

Kraftull fyrkärnig processor

ASUS MeMO Pad 7 drivs av en kraftfull fyrkärnig Intel Atom-processor med klockhastighet på 1,33 GHz och topphastighet upp till 1,86 GHz. Du får otrolig prestanda och lång livslängd på batteriet så att du kan njuta av underhållning genom hela dagen.

Ljud

Upplev djupt ljud på MeMO Pad 7 genom bättre dubbla högtalare drivna med exklusiv SonicMaster-ljudteknik från ASUS. Högtalarna har en metallisk konstruktion och stora resonanskammare för bättre kraft, återgivning och balans i ljudet.

ASUS SonicMaster

Använder sofistikerad ljudbehandling från Waves, som har fått utmärkelsen Technical GRAMMY Award®, för fantastisk ljudkvalitet på både smarttelefon och datorplatta.

Använd överallt

Förutom en batteritid på upp till 9 timmar för användning hela dagen, så väger MeMoPad 7 endast 295 g och är endast 9,6 mm tjock. Du kan alltså bära den med dig på alla dina äventyr. Utöka med micro SD med upp till 32 GB ytterligare lagring. Du får dessutom 16 GB molnlagring under ett års tid med ASUS WebStorage.

206605 ASUS ASUS MeMO Pad 7 ME176CX ME176CX-1A002A ASUS MeMO Pad 7Den senaste versionen av MeMO Pad kommer laddad med ASUS nya gränssnitt ASUS ZenUI. MeMO Pad är stilren surfplatta med 7-tums HD-upplöst IPS-skärm, skärmen har en upplösning på 1280x800 pixlar och bred betrakningsvinkel så att både du och dina vänner kan njuta av film, spel och foton i fantastisk kvalité. ASUS ZenUIEn funktionsrik plattform som med tydlighet visar sin skönhet. Det ska vara enkelt att navigera i menyer och du får all information som du behöver direkt på skärmen. Du och det som berör dig mest står i centrum - det är känslan man får av att använda ZenUI. Kamera för alla tillfällenBakplacerad kamera på 2 MP med videoinspelning i 720p och frontplacerad kamera på 0,3 MP för att fånga extra viktiga händelser i ditt liv och samtidigt njuta av videosamtal.Kraftull fyrkärnig processorASUS MeMO Pad 7 drivs av en kraftfull fyrkärnig Intel Atom-processor med klockhastighet på 1,33 GHz och topphastighet upp till 1,86 GHz. Du får otrolig prestanda och lång livslängd på batteriet så att du kan njuta av underhållning genom hela dagen.LjudUpplev djupt ljud på MeMO Pad 7 genom bättre dubbla högtalare drivna med exklusiv SonicMaster-ljudteknik från ASUS. Högtalarna har en metallisk konstruktion och stora resonanskammare för bättre kraft, återgivning och balans i ljudet.ASUS SonicMasterAnvänder sofistikerad ljudbehandling från Waves, som har fått utmärkelsen Technical GRAMMY Award®, för fantastisk ljudkvalitet på både smarttelefon och datorplatta.Använd överalltFörutom en batteritid på upp till 9 timmar för användning hela dagen, så väger MeMoPad 7 endast 295 g och är endast 9,6 mm tjock. Du kan alltså bära den med dig på alla dina äventyr. Utöka med micro SD med upp till 32 GB ytterligare lagring. Du får dessutom 16 GB molnlagring under ett års tid med ASUS WebStorage. Okategoriserade produkter 1190 SEK 1190 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter