Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Omslutande hörlur med solid bas och mikrofon!

Audio Technica ATH-WS55i

  Art.nr: 174507
 • Solid bas!
 • 40 mm membran
 • 10 - 24,000Hz
 • Mikrofon och fjärrkontroll
 • iPad/iPhone kompatibel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • Dill 2012-09-18

  Helt okej lurar

  Lurarna har inte den kraftiga basen som de lurarna för 2000 :- och uppåt har men det är inget dåligt ljud man får för pengarna.
  Lurarna täcker inte öronen fullt ut och det gör att man kan få lite ont i öronen efter man lyssnat i över en timma. Annars är dom bra.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Slutna
Genre Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kabellängd 1,20 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 10 Hz
Frekvensomfång till 24000 Hz
Känslighet 100 dB
Impedans 40 Ohm
Dimensioner
Vikt 165 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Färg Svart

Produktbeskrivning

Audio-Technica ATH-WS55i

Ännu ett fantastiskt tillägg i Audio-Technica serien. ATH-WS55i är den utökade versionen av sin föregångare ATH-WS55. Man har fokuserat på basområdet och fäst en kontroll med 3-knappar samt mikrofon på sladden. Kontrollen är speciellt anpassad för iPhone, iPod och iPad.

>

ATH-WS55i är uppbyggd av aluminium som inte bara ger den en låg vikt utan även minskar oönskade vibrationer och återspeglar ett extremt detaljerat ljud. Kåporna innehåller dubbla kammare vilket också bidrar till att du får mindre ljudläckage och framhäver känslan av en solid bas. Dessutom har kåporna läderklädda öronkuddar för ökad bekvämlighet och låter dig lyssna på musik länge utan problem!

Tips!
För att du ska få ut maximalt ljud från denna produkt rekommenderar vi att du kopplar hörlurarna via en förstärkare.

Se vårt utbud av hörlursförstärkare.
Audio Technica Audio Technica ATH-WS55i 610040 Audio-Technica ATH-WS55iÄnnu ett fantastiskt tillägg i Audio-Technica serien. ATH-WS55i är den utökade versionen av sin föregångare ATH-WS55. Man har fokuserat på basområdet och fäst en kontroll med 3-knappar samt mikrofon på sladden. Kontrollen är speciellt anpassad för iPhone, iPod och iPad. >ATH-WS55i är uppbyggd av aluminium som inte bara ger den en låg vikt utan även minskar oönskade vibrationer och återspeglar ett extremt detaljerat ljud. Kåporna innehåller dubbla kammare vilket också bidrar till att du får mindre ljudläckage och framhäver känslan av en solid bas. Dessutom har kåporna läderklädda öronkuddar för ökad bekvämlighet och låter dig lyssna på musik länge utan problem! Tips!För att du ska få ut maximalt ljud från denna produkt rekommenderar vi att du kopplar hörlurarna via en förstärkare. Se vårt utbud av hörlursförstärkare. Okategoriserade produkter 4 1 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter