Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Liten och smidig wake-up-light med klockradio!

Avant CRW-600

  Art.nr: 169598
 • Ökande ljus
 • Kompakt design
 • FM-radio
 • 10 ljusnivåer
 • Tid, datum, alarm

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(12 st)

 • Elsa589 2014-04-27

  Mycket bra

  Billigt och mycket bra alternativ de dyrare varianterna.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Snakedog 2014-03-04
  Topp 500 skribent

  Plastig

  Plastig känsla, svårt att ställa in alarm. Små knappar. Lyser dock helt ok, och funktionaliteten finns även om förhoppningarna var högre.

  Eller
  Avbryt
 • Hansemannen666 2014-02-05

  Man får det man betalar för.......

  Läget för mitt inköp var att min ekonomi inte tillät några större utsvävningar. För den summan jag betalade så var klockan helt okej. Dessutom så kan den väcka även de döda.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Smart1 2013-10-02

  Avant CRW-600

  Under 100-lappen får du en fungrande wake up lampa. Visst är produkten av sämre kvalite, men den fungerar.
  Läs bruksanvisngen, som är på svenska. Gör som bruksanvisningen visar och lampan fungerar. Radiodelen och högtalaren är av sämre kvalitet, men som sagt vad får man för 100 spänn?

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • IvanD 2014-06-15

   Bruksanvisningen

   Hej! Jag har slarvat bort bruksanvisningen och nu vet inte hur man får lampan att lysa vid larm. Tacksam för hjälp.

 • 2013-08-19

  Trasig redan när vi öppnade den

  Displayen var trasig redan när vi öppnade förpackningen. Det saknades pixlar. Väldig oanvändarvänlig över lag, väldigt ologiska funktioner och en väldigt knapphändig manual.
  Åker i soporna direkt.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Displayen är väldig ljus, kan man justera detta?

  ClaesK 2014-01-13
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Displayen? ON/OFF

   Berra44 2014-04-01

Produktbeskrivning

Att vakna till ett högljutt alarm varje morgon är något de flesta avskyr, men nu kan man undvika detta. Med den nya CRW-600 Wake Up Light kan man välja att vakna lugnt och harmoniskt till ljudet av naturen och stigande ljusstyrka. Detta för att få en så naturlig och avslappnad väckning som möjligt, och en bra start på dagen. Utrustad med back up-batteri. Ifall det skulle förekomma exempelvis ett strömavbrott så kommer klockan att fungera i upp till en vecka.
 

FM-radio
Avant Wake Up Light är utrustad med FM-radio för en större valfrihet. Lyssna på radio, eller välj att vakna till radio istället för naturljud eller alarm. Du väljer det som kommer att passa just dig bäst. Eller varför inte variera? Eftersom Wake Up Light har utrustats med så många olika funktioner kan du välja det som passar just dig bäst eller variera precis som du själv önskar.
 
 
10 olika ljusnivåer
Med Wake Up Light blir LED-ljuset starkare och starkare fram tills det att larmet går igång. På så vis förbereder man kroppen på att vakna upp och du får ett mer naturligt uppvaknande. På så vis blir det både enklare och mer behagligt att vakna upp, och risken för morgonstress minskas. Du kan även använda Avant Wake Up Light för att gradvis sänka ljuset, för en bekväm övergång från dag till natt. Somna lika behagligt som du vaknar.
 
 
4 olika väckningsljud
Du kan välja mellan fyra olika naturljud för att du ska kunna vakna upp till det som passar just dig bäst, eller för att du helt enkelt ska kunna variera. Du kan välja att vakna till porlande vatten, havsljud, fågelkvitter eller syrsor. Du kan även välja att vakna till någon utav de sex olika alarm-signalerna om du hellre skulle vilja det.
 
 
Klocka och datum
Avant Wake Up Light är utrustad med en klocka som visar både år, månad, vecka, dag och tid. För att du ska kunna ställa in klockan så att den passar just dig bäst, så kan du välja om du vill att den ska visa tiden i 12- eller 24-timmars dygn. Med batteri back-up kan du vara säker på att vakna på inställd tid även om det exempelvis skulle förekomma ett strömavbrott.
 
 

Funktioner:

 • FM-radio
 • Vakna till naturljud, alarm eller radio
 • 4 olika naturljud. Välj mellan porlande vatten, havsljud, fågelkvitter eller syrsor
 • 6 olika alarmljud
 • 10 olika ljusnivåer
 • Gradvis ökande ljusstyrka
 • Visar tid i 12- eller 24-timmars dygn
 • Visar år, månad, vecka, dag och tid
 • Back up-batteri i upptill en vecka
 • Mått (BxHxD): 12,5x13,7x14
 • Vikt: 300 g

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Avant Avant CRW-600 LT-435 Att vakna till ett högljutt alarm varje morgon är något de flesta avskyr, men nu kan man undvika detta. Med den nya CRW-600 Wake Up Light kan man välja att vakna lugnt och harmoniskt till ljudet av naturen och stigande ljusstyrka. Detta för att få en så naturlig och avslappnad väckning som möjligt, och en bra start på dagen. Utrustad med back up-batteri. Ifall det skulle förekomma exempelvis ett strömavbrott så kommer klockan att fungera i upp till en vecka.   FM-radio Avant Wake Up Light är utrustad med FM-radio för en större valfrihet. Lyssna på radio, eller välj att vakna till radio istället för naturljud eller alarm. Du väljer det som kommer att passa just dig bäst. Eller varför inte variera? Eftersom Wake Up Light har utrustats med så många olika funktioner kan du välja det som passar just dig bäst eller variera precis som du själv önskar.     10 olika ljusnivåer Med Wake Up Light blir LED-ljuset starkare och starkare fram tills det att larmet går igång. På så vis förbereder man kroppen på att vakna upp och du får ett mer naturligt uppvaknande. På så vis blir det både enklare och mer behagligt att vakna upp, och risken för morgonstress minskas. Du kan även använda Avant Wake Up Light för att gradvis sänka ljuset, för en bekväm övergång från dag till natt. Somna lika behagligt som du vaknar.     4 olika väckningsljud Du kan välja mellan fyra olika naturljud för att du ska kunna vakna upp till det som passar just dig bäst, eller för att du helt enkelt ska kunna variera. Du kan välja att vakna till porlande vatten, havsljud, fågelkvitter eller syrsor. Du kan även välja att vakna till någon utav de sex olika alarm-signalerna om du hellre skulle vilja det.     Klocka och datum Avant Wake Up Light är utrustad med en klocka som visar både år, månad, vecka, dag och tid. För att du ska kunna ställa in klockan så att den passar just dig bäst, så kan du välja om du vill att den ska visa tiden i 12- eller 24-timmars dygn. Med batteri back-up kan du vara säker på att vakna på inställd tid även om det exempelvis skulle förekomma ett strömavbrott.     Funktioner: FM-radio Vakna till naturljud, alarm eller radio 4 olika naturljud. Välj mellan porlande vatten, havsljud, fågelkvitter eller syrsor 6 olika alarmljud 10 olika ljusnivåer Gradvis ökande ljusstyrka Visar tid i 12- eller 24-timmars dygn Visar år, månad, vecka, dag och tid Back up-batteri i upptill en vecka Mått (BxHxD): 12,5x13,7x14 Vikt: 300 g Okategoriserade produkter 2,2 12 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter