Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Sporthörlurar med pulsmätare!

Avant HT-50

  Art.nr: 135668
 • Pulsmätare
 • Slimmad design
 • Avancerad stegräknare
 • Volymkontroll
 • HeartPal

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • ChrilleUme 2013-09-02

  Praktisk & Prisvärd

  Alla soffpotatisar som behöver en kick där bak prova denna pedometer. Klart prisvärd och fungerar bra tillsammans med smartphone (hörlurar), IPad eller MP3 spelare. Se hur många kalorier du bränner i sängen likväl som löp-rundan.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Installationscdn passar ej i min dator eftersom ni skickade med en minidisc. Hur ska jag installera drivrutinerna?Finns de online?

  trollpackan 2012-09-06
  Eller
  Avbryt

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp In-ear
Genre Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kabellängd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Mikrofon Nej
Volymkontroll Nej
Fjärrkontroll Nej
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Frekvensomfång till Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Känslighet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Impedans Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Vikt 26 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör USB-dongel, Installations-CD, Bruksanvisning
Färg Vit

Produktbeskrivning

HT-50 är inte bara en hörlur, den är din personliga träningspartner! Med inbyggd pulsmätare och stegräknare samt HeartPal tas träningen till en helt ny nivå. Med en batteritid på upp till 12 timmar kan man vara säker på att batteriet håller hela träningspasset och mer därtill. Hörluren kan kopplas till vilken mp3-spelare som helst vilket ger en stor valfrihet.

Hörlurarna har egen volymkontroll, samt att de har en slimmad design för att inte vara i vägen under träningen. Enheten har även ett fäste på baksidan som håller den på plats när man är ute och springer.

Med den medföljande programvaran HeartPAL kan man synkronisera HT-50 med en PC, och automatiskt föra statistik över sin träning i lättlästa diagram. Sätt upp personliga mål med din träning, och låt HT-50 hjälpa dig att uppnå dem!

Ladda hem programvaran här.
 

Pulsmätning
Den inbyggda pulsmätaren ger dig möjligheten att ta din puls när du vill, samt att spara pulsdata och statistik, eller synkronisera datan med HeartPAL för att följa dina framsteg.
 
Ansluta till dator
Med den medföljande USB-dongeln kan man enkelt ansluta hörluren till en dator och överföra träningsdatan från hörlurarna till din PC. Koppla hörlurarna till USB-dongeln, och USB-enheten till datorn.
Avancerad stegräknare
Med avancerad rörelseavkänning mäter och samlar enheten in din träningsinformation såsom sträcka, antal löp/gångsteg, tid och kaloriförbränning.
 
HeartPAL
HeartPAL låter dig enkelt synkronisera din HS-10/G med en PC, och automatiskt föra statistik över din träning. Du får information om löpsträckor, pulsdata och kaloriförbränning i lättlästa diagram, för individuella träningssessioner, veckovis eller månadsvis.

Med HeartPAL kan du även sätta upp personliga mål för din träning - programvaran jämför automatiskt träningsdata från HS-10/G med dina utsatta mål, och hjälper dig uppnå dem!
 
Avant Avant HT-50 HT-50 är inte bara en hörlur, den är din personliga träningspartner! Med inbyggd pulsmätare och stegräknare samt HeartPal tas träningen till en helt ny nivå. Med en batteritid på upp till 12 timmar kan man vara säker på att batteriet håller hela träningspasset och mer därtill. Hörluren kan kopplas till vilken mp3-spelare som helst vilket ger en stor valfrihet. Hörlurarna har egen volymkontroll, samt att de har en slimmad design för att inte vara i vägen under träningen. Enheten har även ett fäste på baksidan som håller den på plats när man är ute och springer. Med den medföljande programvaran HeartPAL kan man synkronisera HT-50 med en PC, och automatiskt föra statistik över sin träning i lättlästa diagram. Sätt upp personliga mål med din träning, och låt HT-50 hjälpa dig att uppnå dem! Ladda hem programvaran här.   Pulsmätning Den inbyggda pulsmätaren ger dig möjligheten att ta din puls när du vill, samt att spara pulsdata och statistik, eller synkronisera datan med HeartPAL för att följa dina framsteg.   Ansluta till dator Med den medföljande USB-dongeln kan man enkelt ansluta hörluren till en dator och överföra träningsdatan från hörlurarna till din PC. Koppla hörlurarna till USB-dongeln, och USB-enheten till datorn. Avancerad stegräknare Med avancerad rörelseavkänning mäter och samlar enheten in din träningsinformation såsom sträcka, antal löp/gångsteg, tid och kaloriförbränning.   HeartPAL HeartPAL låter dig enkelt synkronisera din HS-10/G med en PC, och automatiskt föra statistik över din träning. Du får information om löpsträckor, pulsdata och kaloriförbränning i lättlästa diagram, för individuella träningssessioner, veckovis eller månadsvis. Med HeartPAL kan du även sätta upp personliga mål för din träning - programvaran jämför automatiskt träningsdata från HS-10/G med dina utsatta mål, och hjälper dig uppnå dem!   Sporthörlurar 3 1 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
 1. Ljud & Bild
 2. Hörlurar & Headset
 3. Sporthörlurar