Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Prisvärt chassi i enkel design

AW X5

  Art.nr: 189068
  • ATX, Micro-ATX & Mini-ITX
  • 3 st lediga fläktplatser
  • 2 st USB 2.0 i fronten
  • Plats för 4 st SSD-diskar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

X5 är modellen som är framtaget för att ge ett oslagbart pris men fortfarande vara snygg och funktionell.


Trots sitt låga pris så är grunden att erbjuda samma funktioner som idag kan anses vara standard. Utrymme för att enkelt öppna och byta komponenter i dator, Bra luftflöde genom att erbjuda kabeldragning bakom moderkortet, gott om platser för fläktar och placering för nätaggregat i chassits nedre del.


Fronten är i stilren svart mesh där plats för två stycken 5,25” finns samt en för 3,5”. Där finns även två stycken USB2.0 samt audiokontakter.

AW AW X5 AW1120 X5 är modellen som är framtaget för att ge ett oslagbart pris men fortfarande vara snygg och funktionell. Trots sitt låga pris så är grunden att erbjuda samma funktioner som idag kan anses vara standard. Utrymme för att enkelt öppna och byta komponenter i dator, Bra luftflöde genom att erbjuda kabeldragning bakom moderkortet, gott om platser för fläktar och placering för nätaggregat i chassits nedre del. Fronten är i stilren svart mesh där plats för två stycken 5,25” finns samt en för 3,5”. Där finns även två stycken USB2.0 samt audiokontakter. Okategoriserade produkter 3,6 9 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter