Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Hårtork med AC motor för snabbt torkningsresultat!

Babyliss 6615E Le Pro

  Art.nr: 155847
  • AC motor på 2300 W
  • Kylningsfunktion
  • IoniCeramic
  • 2 hastigheter
  • 2 värmelägen

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kompakt hårtork med mycket kraftfull AC motor för extra snabbt torkningsresultat
Babyliss 6615E Le Pro är en professionell, kompakt hårtork med kraftfull AC motor på 2300 Watt för maximalt lufttryck och lång livstid. Hårfönen är tillverkad i Italien och har ett bekvämt utformat handtag, 2 hastigheter, 2 värmelägen och kylningsfunktion. Filtret är löstagbart för enkel rengöring och sladdlängden är på 2,7 m. Ultratunna munstycken garanterar en komprimerad och stark luftström.

Två olika ultratunna fönmunstycken medföljer. Dessa smala munstycken ger effektivare torkning och styling tack vare att luftströmmen komprimeras extra i både kraft och koncentration.

IoniCeramic-teknologi (Joniseringsfunktion)
Babyliss 6615E Le Pro är utrustad med IoniCeramic-teknologi, vilket ger glänsande hår och mindre statisk elektricitet. Negativa joner lägger sig runt varje hårstrå och reducerar statisk elektricitet och gör håret mindre flygigt.

Kylningsfunktion
De olika inställningarna kan påverkas av kylningsfunktionen. Genom att avsluta stylingen med att aktivera kylningsfunktionen, så kyls håret av vilket ger en mer hållbar frisyr.

Upphängningsögla
Denna hårtork har en upphängningsögla vilket gör hårtorken lätt att hänga upp efteranvändning.

Babyliss Babyliss 6615E Le Pro 6615E Kompakt hårtork med mycket kraftfull AC motor för extra snabbt torkningsresultatBabyliss 6615E Le Pro är en professionell, kompakt hårtork med kraftfull AC motor på 2300 Watt för maximalt lufttryck och lång livstid. Hårfönen är tillverkad i Italien och har ett bekvämt utformat handtag, 2 hastigheter, 2 värmelägen och kylningsfunktion. Filtret är löstagbart för enkel rengöring och sladdlängden är på 2,7 m. Ultratunna munstycken garanterar en komprimerad och stark luftström. Två olika ultratunna fönmunstycken medföljer. Dessa smala munstycken ger effektivare torkning och styling tack vare att luftströmmen komprimeras extra i både kraft och koncentration. IoniCeramic-teknologi (Joniseringsfunktion)Babyliss 6615E Le Pro är utrustad med IoniCeramic-teknologi, vilket ger glänsande hår och mindre statisk elektricitet. Negativa joner lägger sig runt varje hårstrå och reducerar statisk elektricitet och gör håret mindre flygigt. Kylningsfunktion De olika inställningarna kan påverkas av kylningsfunktionen. Genom att avsluta stylingen med att aktivera kylningsfunktionen, så kyls håret av vilket ger en mer hållbar frisyr. UpphängningsöglaDenna hårtork har en upphängningsögla vilket gör hårtorken lätt att hänga upp efteranvändning. Okategoriserade produkter 5 1 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Okategoriserade produkter