Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Studiohörlurar av hög kvalité

Beats by Dr. Dre Pro - White

  Art.nr: 176232
 • Klara höga toner och djup bas
 • Tåligt hölje och vadderat huvudband
 • DaisyChain med dubbla ljudportar
 • RemoteTalk-kabeln för musik och samtal

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • Laura89 2013-08-29

  Grymma lurar

  Grymma lurar som rubriken lyder, sitter lite löst, men är otroligt sköna att ha på i flera timmar. Priset är hög, men man blir väldigt är nöjd allt som allt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • ColdFeet 2013-04-16

  Bästa lurarna jag investerat i någonsin.

  Dessa lurarna är helt klart topnotch för allt från dagligt lyssnande på musik i spotify till att stå i ett dj bås osv, men dom ska ha en vettig ljudkälla för att briljera, kör du dom i datorn så se till att du har en bra DAC box, annars är det lite som att kasta pärlor för svin. Smällde in dom i min väns dj anläggning häromdagen med och höll på att tappa skallen av ljudet, klockrent i höga som låga frekvenser.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Macm 2012-11-02

  Skönt köp

  Sitter bra och känner en skön, varm och kraftig bas. Relativt äkta ljud. släpper inte ut så mycket ljud. Känns bra när man håller i dom och det är dom snyggaste lurarna. Väldigt smidiga att mixa med. Det enda negativa är väl att priset är lite högt och dom är relativt tunga.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Typ Slutna, brusreducerande hörlurar
Kabellängd 1,8 meter med en spole som utvidgas till 2,1 meter.
Kontakt 3,5 mm och 6,3 mm
Frekvensområde 20 - 20 000 Hz
Känslighet 115 dB
Vikt 270 g
Medföljande tillbehör 1,8 meter spiralsladd (2,1 meter i utspänt läge), kabel med ControlTalk, adapter för 3,5 mm till 6,3 mm stereoplugg, rengöringsduk, bärväska

Produktbeskrivning

Beats Pro professionella hörlurar låter så bra för att de för tillbaka kvaliteten som förlorats i dagens moderna filkomprimering. Detta betyder att du verkligen hör musiken på samma sätt som artisten hörde den i studion

Klara höga toner och djup bas

Beats Pro är gjorda av stål och aluminium, vilket ger dig en inre ljudplattform som är mer solid än de flesta. Det är därför du känner basen som genljuder djupt i bröstet när du spelar din musik.

Praktiskt taget oförstörbara

Ingen billig plast, inga fransiga kablar. Beats Pro-hörlurarna är tillverkade med en aluminiumram och täckta av öronkåpor med stoppat läder.

Äkta brusreducering

Eftersom Beats Pro-hörlurarna har mycket stoppning och vridbara kåpor så får du den brusreducerande effekten utan strömbrytare eller batterier. Det är den äkta studioupplevelsen i en hörlur.

Detta hittar du i asken

 • Beats Pro hörlurar
 • 4,2 mm spiralkabel med 3,5 mm låsbar kontakt
 • ¼" audioadapter
 • Kabel med fjärrkontroll och mikrofon (funktioner kan variera)
 • Bärpåse
Beats by Dr. Dre Beats by Dr. Dre Pro - White MH6Q2ZM/A Beats Pro professionella hörlurar låter så bra för att de för tillbaka kvaliteten som förlorats i dagens moderna filkomprimering. Detta betyder att du verkligen hör musiken på samma sätt som artisten hörde den i studion Klara höga toner och djup bas Beats Pro är gjorda av stål och aluminium, vilket ger dig en inre ljudplattform som är mer solid än de flesta. Det är därför du känner basen som genljuder djupt i bröstet när du spelar din musik. Praktiskt taget oförstörbara Ingen billig plast, inga fransiga kablar. Beats Pro-hörlurarna är tillverkade med en aluminiumram och täckta av öronkåpor med stoppat läder. Äkta brusreducering Eftersom Beats Pro-hörlurarna har mycket stoppning och vridbara kåpor så får du den brusreducerande effekten utan strömbrytare eller batterier. Det är den äkta studioupplevelsen i en hörlur. Detta hittar du i asken Beats Pro hörlurar4,2 mm spiralkabel med 3,5 mm låsbar kontakt¼" audioadapterKabel med fjärrkontroll och mikrofon (funktioner kan variera)Bärpåse Okategoriserade produkter 4,7 3 3190 SEK 3190 NewCondition SoldOut
 1. Okategoriserade produkter