Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Lätta och kraftfulla - framtagna för DJ:s

Beats by Dr. Dre Beats Mixr™ - White

  Art.nr: 176226
 • Design av David Guetta!
 • Fantastisk ljudkvalité
 • Mikrofon
 • Kraftfull basåtergivning
 • iPad/iPhone-kompatibel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Snittbetyg
(1 st)

 • zodiAken 2013-09-05

  Överlag väldigt bra

  Bra passform, bra tillbehör, rebust utformad och väldigt bra ljud. Grymt skoj med 2 uttag för att få in 2 olika källor av ljud.
  Något dyra kan tyckas.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt

Frågor & svar

Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Beats by Dr. Dre Mixr White

Skapad i samarbete med den två gånger Grammy Award vinnande producenten och världsberömda DJ:n - David Guetta!

Mixr är en lätt men ändå robust hörlur bland de bästa i klassen när det kommer till ljud och hållbarhet. Det perfekta valet för professionella DJ:s eller krävande ljudentusiaster. Hörlurarna kan hantera även de högsta ljudnivåer utan att kompromissa men det är vad som ska förväntas från alla Beats by Dr Dre produkter.

Robust men lätt design

Ultraflexibla huvudband, kraftiga metallkåpor och en snabb-foldig design för kompakt och enkel lagring. Detta gör Mixr perfekt oavsett om du spelar på en klubb eller är på språng.

Roterbara öronkåpor

Öronkåporna avskärmar omgivande buller samt andra störande ljud och kan lätt vridas tillbaka bakom öronen för att tillåta användare att höra sin omgivning.

Professionell ljudnivå

Mixr är skapad i samarbete med två gånger Grammy Award-vinnande producenten och den världsberömda DJ:n - David Guetta. Levererar förstaklassigt ljud perfekt för en professionell DJ eller den kräsna hemanvändaren.

Medföljande tillbehör

 • Förlängningskabel med ControlTalk för iPad ®, iPhone ®, iPod ® och Smartphones.
 • Spiralformad förlängningskabel
 • 6,3 mm adapter
 • Bärväska
 • Beats rengöringstrasa

 

Beats by Dr. Dre Beats by Dr. Dre Beats Mixr™ - White Beats by Dr. Dre Mixr WhiteSkapad i samarbete med den två gånger Grammy Award vinnande producenten och världsberömda DJ:n - David Guetta!Mixr är en lätt men ändå robust hörlur bland de bästa i klassen när det kommer till ljud och hållbarhet. Det perfekta valet för professionella DJ:s eller krävande ljudentusiaster. Hörlurarna kan hantera även de högsta ljudnivåer utan att kompromissa men det är vad som ska förväntas från alla Beats by Dr Dre produkter.Robust men lätt designUltraflexibla huvudband, kraftiga metallkåpor och en snabb-foldig design för kompakt och enkel lagring. Detta gör Mixr perfekt oavsett om du spelar på en klubb eller är på språng.Roterbara öronkåporÖronkåporna avskärmar omgivande buller samt andra störande ljud och kan lätt vridas tillbaka bakom öronen för att tillåta användare att höra sin omgivning.Professionell ljudnivåMixr är skapad i samarbete med två gånger Grammy Award-vinnande producenten och den världsberömda DJ:n - David Guetta. Levererar förstaklassigt ljud perfekt för en professionell DJ eller den kräsna hemanvändaren.Medföljande tillbehör Förlängningskabel med ControlTalk för iPad ®, iPhone ®, iPod ® och Smartphones. Spiralformad förlängningskabel 6,3 mm adapter Bärväska Beats rengöringstrasa  Hörlurar & Headset 4 1 2185,0000 new Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Hörlurar & Headset