Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Professionella studiohörlurar av hög kvalité!

Beats by Dr. Dre Beats Pro™ - White

  Art.nr: 176232
 • Brusreducering
 • Hög ljudkvalité
 • Ihopvikbar design
 • Otrolig komfort
 • Beats® hörlurskabel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
MinMax
MinMax
MinMax
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • Laura89 2013-08-29

  Grymma lurar

  Grymma lurar som rubriken lyder, sitter lite löst, men är otroligt sköna att ha på i flera timmar. Priset är hög, men man blir väldigt är nöjd allt som allt.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (3/5)
  Prisvärdhet (2/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • ColdFeet 2013-04-16

  Bästa lurarna jag investerat i någonsin.

  Dessa lurarna är helt klart topnotch för allt från dagligt lyssnande på musik i spotify till att stå i ett dj bås osv, men dom ska ha en vettig ljudkälla för att briljera, kör du dom i datorn så se till att du har en bra DAC box, annars är det lite som att kasta pärlor för svin. Smällde in dom i min väns dj anläggning häromdagen med och höll på att tappa skallen av ljudet, klockrent i höga som låga frekvenser.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Macm 2012-11-02

  Skönt köp

  Sitter bra och känner en skön, varm och kraftig bas. Relativt äkta ljud. släpper inte ut så mycket ljud. Känns bra när man håller i dom och det är dom snyggaste lurarna. Väldigt smidiga att mixa med. Det enda negativa är väl att priset är lite högt och dom är relativt tunga.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Typ Slutna, brusreducerande hörlurar
Kabellängd 1,8 meter med en spole som utvidgas till 2,1 meter.
Kontakt 3,5 mm och 6,3 mm
Frekvensområde 20 - 20 000 Hz
Känslighet 115 dB
Vikt 270 g
Medföljande tillbehör 1,8 meter spiralsladd (2,1 meter i utspänt läge), kabel med ControlTalk, adapter för 3,5 mm till 6,3 mm stereoplugg, rengöringsduk, bärväska

Produktbeskrivning

Beats by Dr. Dre Beats Pro™

Nya hörlurarna från Beats erbjuder djupa bastoner och hög ljudkvalitet över hela registret. Detta är möjligt eftersom det inte finns några förstärknings- eller bullerisolerande kretsar som lägger till andra frekvenser, färgar ljudet eller försämrar bastonerna.

Överlägsen ljudisolering

Öronkåpor med tätare skumgummi och exakt passform stänger externa ljud ute för exakt och tydligt ljud .Öronkåporna kan också vridas så att det blir enkelt att höra ljudet i rummet, studion eller nattklubben utan att ta av dina Beats Pro.

Patentsökta, dubbla sladdkontakter

När du kopplar in sladden i den ena öronkåpan växlas den andra till utgångsläge, så att en annan person kan koppla in sina hörlurar och höra din mix.

Gängad 6,3 mm adapter med snodd

Den tåliga, guldpläterade 6,3 mm-adaptern säkerställer att du är förberedd för all utrustning. En snodd förhindrar dessutom att den tappas bort

Beats by Dr. Dre Beats by Dr. Dre Beats Pro™ - White MH6Q2ZM/A Beats by Dr. Dre Beats Pro™ Nya hörlurarna från Beats erbjuder djupa bastoner och hög ljudkvalitet över hela registret. Detta är möjligt eftersom det inte finns några förstärknings- eller bullerisolerande kretsar som lägger till andra frekvenser, färgar ljudet eller försämrar bastonerna. Överlägsen ljudisolering Öronkåpor med tätare skumgummi och exakt passform stänger externa ljud ute för exakt och tydligt ljud .Öronkåporna kan också vridas så att det blir enkelt att höra ljudet i rummet, studion eller nattklubben utan att ta av dina Beats Pro. Patentsökta, dubbla sladdkontakter När du kopplar in sladden i den ena öronkåpan växlas den andra till utgångsläge, så att en annan person kan koppla in sina hörlurar och höra din mix. Gängad 6,3 mm adapter med snodd Den tåliga, guldpläterade 6,3 mm-adaptern säkerställer att du är förberedd för all utrustning. En snodd förhindrar dessutom att den tappas bort Okategoriserade produkter 4,7 3 2590 SEK 2590 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter