Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Den perfekta mixen av ljud och stil!

Beats by Dr. Dre Beats Solo® HD - Black

  Art.nr: 175561
 • Från populära Beats by Dr. Dre
 • ControlTalk för iPrylar
 • Bekväma med låg vikt
 • Kraftfull basåtergivning
 • Vikbara

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(3 st)

 • Lollipap 2013-08-07

  Bästa on ear lurarna.

  Lätta, smidiga och sköna on-ear lurar med bra ljud för hip-hop, Nu-disco, elektronisk musik/house osv. Gillar man "tunga beats" så diggar man beats by dre. Bra portabla lurar som kan hänga med överallt. Bra snabbreglage på sladden och fint ljud i micken vid samtal.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Speakern 2013-06-26

  90% av priset är design

  Jag brukar inte skiva om produkter jag inte självt har men i det här fallet ska jag göra ett undantag då det är på gränsen till ocker med 1300:- för en så pass dålig lur. Maken till dåligt ljud för pengarna är skrämmande. Man undrar om de som lovordar dessa redan har köpt och inte vill verka korkade för att man betalat så mycket pengar för en dålig produkt. Om man bortser från utseendet som man kan ha åsikter om så är ljudet i klass med ett par 100:- lurar.

  Efter mycket provlyssnande blev det till slut ett par AKG-lurar för en tredjedel av priset och typ 100ggr bättre ljud.

  Ska tillägga att jag mest lyssnar på bastung dansmusik som dessa lurar förväntas vara gjorda för.

  Eller
  Avbryt
  • snutten 2013-08-25

   Piratkopia?

   Låter som att du testat fejkade Beats lurar.

  • Speakern 2013-12-20

   Fejkade på Mediamarkt? Skulle inte tro det.

 • Sorken67 2013-01-13

  Kalasbra!

  Är helnöjd!!
  Sammanfattar med en liten lista:

  +Fantastisk ljudkvalitet
  +Bra bas
  +Go känsla
  +Lagom stora
  +Bra skyddsfack
  +Snygg design
  +Smidigt att man kan vika ihop dem
  +Bra längd på sladden
  +Enkel att förstå sig på
  +Prisvärt

  +Snabb leverans! (express)

  -Inte jättebilliga

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Slutna
Kabellängd 1,00 meter
Mikrofon Ja
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Ja
3,5 mm ljudingång Ja
6,3 mm ljudanslutning Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från 25 Hz
Frekvensomfång till 20000 Hz
Känslighet 98 dB
Impedans 24 Ohm
Dimensioner
Vikt 59 gram
Övrigt
Medföljande tillbehör Kabel med ControlTalk, bärväska, bruksanvisning
Färg Svart

Produktbeskrivning

Beats Solo HD

Beats Solo HD är hörluren för dig som älskar musik och kräver högkvalitativa hörlurar som är lika snygga som de låter bra. Beats Solo HD kombinerar avancerad ljudteknologi med premiumdesign och levererar legendariskt Beats-ljud samtidigt som de är lätta, smidiga och tåliga.

Kontrollera allt på ett smidigt sätt

Med den inbyggda ControlTalk-fjärrkontrollen på Beats by Dr. Dre Solo HD-hörlurssladd får du kontroll på din musik, samt hög kvalite på dina handsfree-samtal. Du får snabbt åtkomstkontroll till musikuppspelning, såsom volym, play / pause och spårning, utan att behöva gräva efter din iPhone eller iPod. Plus att den mycket känsliga mikrofonen och höga upplösningen, gör att du kan höra och höras mycket tydligare och bekvämare än du någonsin kunnat med din iPhone intill örat.

Tåliga hörlurar i flexibelt material

Varje par Solo HD är konstruerat av extra tåligt, flexibelt material förstärkt med en inbyggd metallskena som säkerställer att hörluren inte går sönder. De är snygga också – Solo HD har samma skinande, klarlackade yta som hos en splirrans ny bil.

Bekväm passform

Lätta och mjuka on-ear-hörlurar som är perfekta i alla miljöer. De håller buller ute och musiken inne. Hörlurarna är skapade med precision, avancerad högtalardesign och förstärkare, samt att hörlurarna har bra ljudisolering vilket låter dig njuta av ett klart, störningsfritt ljud. Genom att stänga ute en stor del av det dagliga bullret kan man njuta av ett klarare ljud samt att man inte längre har behovet att höja volymen i bullriga miljöer, vilket är skonsamt för öronen.

Beats by Dr. Dre Beats by Dr. Dre Beats Solo® HD - Black MH672ZM/A Beats Solo HD Beats Solo HD är hörluren för dig som älskar musik och kräver högkvalitativa hörlurar som är lika snygga som de låter bra. Beats Solo HD kombinerar avancerad ljudteknologi med premiumdesign och levererar legendariskt Beats-ljud samtidigt som de är lätta, smidiga och tåliga. Kontrollera allt på ett smidigt sätt Med den inbyggda ControlTalk-fjärrkontrollen på Beats by Dr. Dre Solo HD-hörlurssladd får du kontroll på din musik, samt hög kvalite på dina handsfree-samtal. Du får snabbt åtkomstkontroll till musikuppspelning, såsom volym, play / pause och spårning, utan att behöva gräva efter din iPhone eller iPod. Plus att den mycket känsliga mikrofonen och höga upplösningen, gör att du kan höra och höras mycket tydligare och bekvämare än du någonsin kunnat med din iPhone intill örat. Tåliga hörlurar i flexibelt material Varje par Solo HD är konstruerat av extra tåligt, flexibelt material förstärkt med en inbyggd metallskena som säkerställer att hörluren inte går sönder. De är snygga också – Solo HD har samma skinande, klarlackade yta som hos en splirrans ny bil. Bekväm passform Lätta och mjuka on-ear-hörlurar som är perfekta i alla miljöer. De håller buller ute och musiken inne. Hörlurarna är skapade med precision, avancerad högtalardesign och förstärkare, samt att hörlurarna har bra ljudisolering vilket låter dig njuta av ett klart, störningsfritt ljud. Genom att stänga ute en stor del av det dagliga bullret kan man njuta av ett klarare ljud samt att man inte längre har behovet att höja volymen i bullriga miljöer, vilket är skonsamt för öronen. Okategoriserade produkter 3,7 3 1190 SEK 1190 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter