Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlös frihet i sann Beats-anda

Beats by Dr. Dre Beats Wireless™ - Black

  Art.nr: 176220
 • Bluetooth med APT-X
 • Funger också med kabel
 • Fantastisk ljudkvalité
 • iPad/iPhone-kompatibel
 • Inbyggd mikrofon

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(6 st)

 • mikz 2014-08-22

  Klar ljud med riktigt bra bas

  Jag är otroligt nöjd med mitt köp. Första reaktionen när man öppnat paketet, var att dom kändes en aning plastiga. Oavsett att dom känns lite klena så håller dom otroligt bra!

  Ljudet är ju givetvis det man betalar för när man köper den här produkten(och designen). Ljudet är verkligen kristallklart, ibland kan basen ta över för mycket men det är inget som stör.

  Dom sitter bra på huvudet och är lätta att ha med sig oavsett vart man är på väg. Priset är ju en aning saftig men tycker ändå att det är värt det! Bästa hörlurarna jag någonsin haft.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Mattjarl 2014-08-17

  Låter skit.

  Vill man inte ha nåt annat än bas och feta bastrummor så är detta lurarna man ska ha. Är man intresserad av musik och vill höra alla frekvenser i ljudbilden så är de ett skämt. Allt över 100 Hz är skuret.
  Förutom det bedrövliga ljudet funkar de fint. Kanonbra BT, men det kvittar ju när huvudsyftet inte är uppfyllt.

  Eller
  Avbryt
 • Mikkin 2014-01-04

  Underbara

  Bara köp dem! Detta är de bästa hörlurarna som finns på marknaden. Ljudet lämnar inget mer att önska och passformen är så bra att det känns som att ha ett portabelt öronspa på huvudet. Enda negativa är priset men jag ångrar ingenting!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • nimos 2013-08-19

  Hörlurar för ungdomar

  Dessa lurar har verkligen mycket bas, i mitt tycke alldeles för mycket då det tar över hand. Låter som det är ett filter över alla ljusa ljuder. Bluetooth fungerar utmärkt, mycket bättre än andra lurar som jag har provat som ligger mellan 2200-3500 kr. Ljudvolymen är också bra, det går att spela på ordentligt. Passformen var dock inge bra då lurar som sitter runt örat sitter bättre och samtidigt ljudisolerar. Dessa faller gärna av om du skall röra lite på dig. Jag skickade tillbaks dem för att ljudet inte höll någon hög nivå, passar för ungdomar där basen brukar vara primära. Kan inte rekommendera dessa. Fick pengarna tillbaks på några dagar, netonnet är grym på det!

  Eller
  Avbryt
 • loffedolf 2013-08-17

  fantastiska

  finns inget som kan mäta sig med dom här lurarna, använder dom på gymmet som är en relativt hård miljö och det är inga problem

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt
 • Hej, Finns det någon Bluetoothdongel som kan kopplas till en vanlig stereo (som saknar bluetooth) som göra att jag kan lyssna via bluetooth med bluetoothlurar?

  Moan 2014-03-30
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Hej! Grundproblemet är att stereoapparaterna sällan har en Ljud-ut-funktion. Vanligtvis bara till 3.5mm. Vi rekommenderar att ni väljer ett par RF-hörlurar istället. http://www.netonnet.se/art/ljud-och-horlorar/horlurar/tradlosa/rf //Robin

   RobinJ 2014-09-08
  • Jag har aldrig hört om en plug n play bluetooth dongel. Dem jag sett behöver programvara för att fungera, tyvärr.

   BayQon 2014-10-18
 • 2013-05-04
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Ett år

   BayQon 2014-10-18
 • Vike 2012-11-13
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Ser inte varför den inte skulle fungera? Fungerar bra på iPhone 4s och HTC one m8. Med bra menar jag dock anslutningen. Kvalitén på dess mick är dock kass. Dåligt placerad och brusig. Ingen rolig upplevelse över skype eller samtal. Om du är ute är de ända mottagaren hör typ vinden som blåser rätt i micken.

   BayQon 2014-10-18

Teknisk specifikation

Allmänt
Hörlurstyp Trådlösa, slutna
Högtalarmembran Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Mikrofon Ja
Volymkontroll Ja
Fjärrkontroll Ja
Touchpanel Nej
Aktiv brusreducering Nej
Frekvensomfång från Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Frekvensomfång till Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kabelanslutning
Kabelanslutning Ja
3,5 mm ljudingång Ja
Kabellängd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Kommunikation
Bluetooth Ja
Bluetooth-stöd A2DP, aptX, AVRCP, HFP, HSP
Bluetooth-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Räckvidd 10 meter
Batteri
Batterityp Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Batterikapacitet Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Batteritid 10,00 timmar
Standbytid Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Laddning Via USB-kabel (medföljer)
Laddningstid Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Medföljande tillbehör 3,5mm ljudkabel med mikrofon och Apple ControlTalk, bärväska, Beats by Dr.Dre-rengöringsduk, USB-kabel
Färg Svart

Produktbeskrivning

Beats by Dr Dre. Wireless™ V2

Trådlösa bluetooth-hörlurar som ger den definitiva ljudupplevelsen i ett Bluetooth-headset! Detta är den nya V2-versionen där du har möjlighet att även lyssna med kabel om batteriet skulle ta slut, eller du använda hörlurarna till en musikkälla som saknar bluetooth, till exempel mp3-spelare.

Känn friheten

Utrustad med långvariga laddningsbara batterier så att du kan röra dig utan några sladdar som håller dig tillbaka. Kontrollen sitter direkt på kåporna så att du lätt kommer åt, allt för att öka bekvämligheten. Upplev ljudet - obundet!

Professionellt ljud

Med Beats teknologi inom ljud och det senaste inom Bluetooth, Beats Wireless levererar utökad diskant, naturliga mitten toner och kraftfull bas!

Lång batteritid

Med lång batteritid kan du lyssna i timmar på din favoritmusik utan avbrott, och Beats by Dr. Dre Wireless har en batteritid på hela tio timmar. För att ladda dem pluggar du bara in lurarna i din dators USB-port med den medföljande USB-kablen.
Skulle mot förmodan batteriet ta slut kopplar du bara in den medföljande stereokabeln med en enknappsfjärrkontroll för fortsatt musiklyssning!

Bästa komfort

Ultralätt material och en strömlinjeformad design gör att Beats Wireless hörlurarna färdas lätt och håller samma takt som dig! Beats Wireless har rymliga öronkåpor och kuddar som placeras på örat. Öronen andas genom förstklassigt material som gör att du känner ljudet och inte besväras av hörlurarna.

Plug and play

Telefoner, datorer, surfplattor eller TV, Beats Wireless är gjord för enkel ihopkoppling med de flesta bluetooth-klara enheter. Lång räckvidd och batteritid gör att du kan röra dig fritt så att inget ska få störa din upplevelse!

Alla reglage där du behöver dem

En inbyggd mikrofon och praktiska knappar för full kontroll sitter på kåpan. Knappar som svarsknapp, spårkontroll och volymkontroll.

Konstruerad av Beats

Pågående forskning om spjutspetsteknik tillät Beats by Dr. Dre att skapa en högpresterande driver med anmärkningsvärd ljud-prestanda och låg distorsion. Allt för att du ska få höra musiken precis så som artisten tänkt!

Medföljande tillbehör:

 • Bärväska
 • Sladd med mikrofon och Apple ControlTalk
 • Beats rengöringsduk
 • USB-kabel
Beats by Dr. Dre Beats by Dr. Dre Beats Wireless™ - Black MH652ZM/A Beats by Dr Dre. Wireless™ V2 Trådlösa bluetooth-hörlurar som ger den definitiva ljudupplevelsen i ett Bluetooth-headset! Detta är den nya V2-versionen där du har möjlighet att även lyssna med kabel om batteriet skulle ta slut, eller du använda hörlurarna till en musikkälla som saknar bluetooth, till exempel mp3-spelare. Känn friheten Utrustad med långvariga laddningsbara batterier så att du kan röra dig utan några sladdar som håller dig tillbaka. Kontrollen sitter direkt på kåporna så att du lätt kommer åt, allt för att öka bekvämligheten. Upplev ljudet - obundet! Professionellt ljud Med Beats teknologi inom ljud och det senaste inom Bluetooth, Beats Wireless levererar utökad diskant, naturliga mitten toner och kraftfull bas! Lång batteritid Med lång batteritid kan du lyssna i timmar på din favoritmusik utan avbrott, och Beats by Dr. Dre Wireless har en batteritid på hela tio timmar. För att ladda dem pluggar du bara in lurarna i din dators USB-port med den medföljande USB-kablen. Skulle mot förmodan batteriet ta slut kopplar du bara in den medföljande stereokabeln med en enknappsfjärrkontroll för fortsatt musiklyssning! Bästa komfort Ultralätt material och en strömlinjeformad design gör att Beats Wireless hörlurarna färdas lätt och håller samma takt som dig! Beats Wireless har rymliga öronkåpor och kuddar som placeras på örat. Öronen andas genom förstklassigt material som gör att du känner ljudet och inte besväras av hörlurarna. Plug and play Telefoner, datorer, surfplattor eller TV, Beats Wireless är gjord för enkel ihopkoppling med de flesta bluetooth-klara enheter. Lång räckvidd och batteritid gör att du kan röra dig fritt så att inget ska få störa din upplevelse! Alla reglage där du behöver dem En inbyggd mikrofon och praktiska knappar för full kontroll sitter på kåpan. Knappar som svarsknapp, spårkontroll och volymkontroll. Konstruerad av Beats Pågående forskning om spjutspetsteknik tillät Beats by Dr. Dre att skapa en högpresterande driver med anmärkningsvärd ljud-prestanda och låg distorsion. Allt för att du ska få höra musiken precis så som artisten tänkt! Medföljande tillbehör: Bärväska Sladd med mikrofon och Apple ControlTalk Beats rengöringsduk USB-kabel Okategoriserade produkter 3,7 6 2490 SEK 2490 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter