Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Handsfree till bilen!

Belkin CarAudio Connect

  Art.nr: 185122
 • Handsfree-funktion
 • FM-sändare
 • Spela upp musik
 • USB-laddare för mobilen
 • Besvara samtal med en enkel knapptryckning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(2 st)

 • mikee 2014-07-26

  KÖP INTE

  Ljudet är helt olyssningsbart. Tappar allt vad som heter dynamik.
  En kassett inspelad 1972 låter bättre.

  Eller
  Avbryt
 • Pussgurkan 2014-03-24

  Dåligt ljud

  För att det ska höras något måste man vrida upp ljudet på nästan max för att det ska höras bra i bilhögtalarna. Glömmer man sen att dra ner ljudet innan man kopplar från den så är det som ni förstår inte skönt för öronen.

  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Display Ja
Bluetooth Nej
Röststyrning Nej
Anslutningar Ciggadapter med USB-anslutning, 3,5 mm AUX-ingång
Inkluderade tillbehör -

Produktbeskrivning

CarAudio Connect FM är en enhet som ansluts till bilstereon via en FM-sändare och ger tillgång till handsfree och ljuduppspelning från mobilen. Den strömförs via ciggadaptern som dessutom har utrustats med en USB-anslutning för laddning av mobilen. ljudkabeln (3,5 mm stereokontakt) ansluter man till mobilens ljudutgång och på så vis kan man spela upp musik från mobilen samt ta emot samtal.

Enheten har en inbyggd mikrofon och den är enkel att placera på en lämplig plats. Med en enda knapptryckning kan man ta emot samtal eller lägga på, samt växla tillbaka till musiken. Vid inkommande samtal pausas musiken automatiskt och med en enda knapptryckning svarar du på samtalet. Både enkelt och säkert.

Belkin Belkin CarAudio Connect F8M120cw CarAudio Connect FM är en enhet som ansluts till bilstereon via en FM-sändare och ger tillgång till handsfree och ljuduppspelning från mobilen. Den strömförs via ciggadaptern som dessutom har utrustats med en USB-anslutning för laddning av mobilen. ljudkabeln (3,5 mm stereokontakt) ansluter man till mobilens ljudutgång och på så vis kan man spela upp musik från mobilen samt ta emot samtal. Enheten har en inbyggd mikrofon och den är enkel att placera på en lämplig plats. Med en enda knapptryckning kan man ta emot samtal eller lägga på, samt växla tillbaka till musiken. Vid inkommande samtal pausas musiken automatiskt och med en enda knapptryckning svarar du på samtalet. Både enkelt och säkert. Okategoriserade produkter 1 2 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter