Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Elegant fodral med perfekt passform till Galaxy Tab 3!

Belkin Formfit Tab 3 10.1"

  Art.nr: 191626
  • Inbyggt ställ
  • Perfekt passform
  • Tidlös design
  • Skyddar mot stötar, repor och smuts
  • Slitstarkt och tåligt

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Elegant fodral med perfekt passform till Galaxy Tab 3!

Designat med ett otroligt tunnt och stilrent material formar sig FormFit perfekt efter Galaxy Tabs kurvor. Med insperation från det populära, välkända utrycket "less is more" har FormFit en tidlös design som alltid kommer passa perfekt tillsammans med dina andra accessoarer.

Kvalitativt hantverk

Belkin FormFit är tillverkat i ett slitstarkt material som är riktigt mjukt och behagligt att hålla i. Med en perfekt passform ser den till att alla utgångar, uttag och nödvändigheter är fria och inte blockerade. Självklart kan du använda kameran, höja och sänka volymen eller ladda din Galaxy Tab 3 utan att behöva ta ur den ur fodralet.

Vilken vinkel passar dig bäst?

Placera din Galaxy Tab 3 i den vinkel som passar dig bäst. Tack vare det smarta stativet som är inbyggt i fodralet kan du ställa surfplattan i en perfekt vinkel beroende på vad du ska göra - titta på film, följa ett recept eller spela ditt favoritspel.

Den har också ett otroligt bekvämt skrivläge, så att du enkelt kan föra anteckningar eller dylikt på arbetet. Denna vinkel hjälper till att ha en ergonomisk vinkel vilket är viktigt för dina handleder när du antecknar och skriver under längre perioder.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Belkin Belkin Formfit Tab 3 10.1" F7P138vfC00 Elegant fodral med perfekt passform till Galaxy Tab 3! Designat med ett otroligt tunnt och stilrent material formar sig FormFit perfekt efter Galaxy Tabs kurvor. Med insperation från det populära, välkända utrycket "less is more" har FormFit en tidlös design som alltid kommer passa perfekt tillsammans med dina andra accessoarer. Kvalitativt hantverk Belkin FormFit är tillverkat i ett slitstarkt material som är riktigt mjukt och behagligt att hålla i. Med en perfekt passform ser den till att alla utgångar, uttag och nödvändigheter är fria och inte blockerade. Självklart kan du använda kameran, höja och sänka volymen eller ladda din Galaxy Tab 3 utan att behöva ta ur den ur fodralet. Vilken vinkel passar dig bäst? Placera din Galaxy Tab 3 i den vinkel som passar dig bäst. Tack vare det smarta stativet som är inbyggt i fodralet kan du ställa surfplattan i en perfekt vinkel beroende på vad du ska göra - titta på film, följa ett recept eller spela ditt favoritspel. Den har också ett otroligt bekvämt skrivläge, så att du enkelt kan föra anteckningar eller dylikt på arbetet. Denna vinkel hjälper till att ha en ergonomisk vinkel vilket är viktigt för dina handleder när du antecknar och skriver under längre perioder. Okategoriserade produkter 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter