Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Fantastiskt elegant och stilfullt tangentbord till iPad!

Belkin Ultimate Keyboard Case IPAD

  Art.nr: 191638
  • Aluminium
  • Bluetooth
  • Perfekt passform
  • Skyddar mot repor och stötar
  • Tåligt och slitstarkt

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

OBS! Detta fodral fungera tillsammans med iPad 2, 3 och 4. Inte iPad Mini! Nordisk layout.

Tunn, lätt aluminium design

Med en bas gjord av speciellt bearbetad aluminium, har detta iPad fodral en enastående hållbarhet med bibehållen slimmad profil. Tangentbordet är endast 6,4 mm tunnt och tangentbord väger endast 17 ​​gram för att bidra till att upprätthålla iPads tunna, lätta design.

Fantastiskt bekväm att skriva på

Den trådlösa tangentbord för iPad har stora och smart fördelade TruType tangenterna för att leverera en laptop-liknande skrivkänsla, vilket hjälper dig minimera fel och öka skrivhastighet. Med Ultimate Keyboard Case, kommer du att göra snabbt kunna skriva din e-post, anteckningar, meddelanden och andra skriv-intensiva arbeten. Tangentbordet har också inbyggda kortkommandon som möjliggör enkel kontroll av media.

Bluetooth-tangentbord för bästa resultat

Det trådlösa tangentbordet parkopplas med din iPad via Bluetooth ® 2.0, så du behöver inte oroa dig för att ansluta jobbiga och krånliga kablar. Det aktiveras så fort du placerar din iPad i ett av de tre visningslägen och släcks när du stänger igen din iPad, vilket sparar batteritid.

Det inbyggda uppladdningsbara batteriet kan användas i upp till 160 timmar mellan laddningarna och upp till 1900 timmar (eller 6 månader) i standby-läge. När du behöver ladda den, kopplar du bara in den medföljande USB-till-micro-USB-kabel.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Belkin Belkin Ultimate Keyboard Case IPAD F5L149ayWHT OBS! Detta fodral fungera tillsammans med iPad 2, 3 och 4. Inte iPad Mini! Nordisk layout. Tunn, lätt aluminium design Med en bas gjord av speciellt bearbetad aluminium, har detta iPad fodral en enastående hållbarhet med bibehållen slimmad profil. Tangentbordet är endast 6,4 mm tunnt och tangentbord väger endast 17 ​​gram för att bidra till att upprätthålla iPads tunna, lätta design. Fantastiskt bekväm att skriva på Den trådlösa tangentbord för iPad har stora och smart fördelade TruType tangenterna för att leverera en laptop-liknande skrivkänsla, vilket hjälper dig minimera fel och öka skrivhastighet. Med Ultimate Keyboard Case, kommer du att göra snabbt kunna skriva din e-post, anteckningar, meddelanden och andra skriv-intensiva arbeten. Tangentbordet har också inbyggda kortkommandon som möjliggör enkel kontroll av media. Bluetooth-tangentbord för bästa resultat Det trådlösa tangentbordet parkopplas med din iPad via Bluetooth ® 2.0, så du behöver inte oroa dig för att ansluta jobbiga och krånliga kablar. Det aktiveras så fort du placerar din iPad i ett av de tre visningslägen och släcks när du stänger igen din iPad, vilket sparar batteritid. Det inbyggda uppladdningsbara batteriet kan användas i upp till 160 timmar mellan laddningarna och upp till 1900 timmar (eller 6 månader) i standby-läge. När du behöver ladda den, kopplar du bara in den medföljande USB-till-micro-USB-kabel. Okategoriserade produkter 799 SEK 799 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter