Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Portabel och kompakt Bluetooth-högtalare!

Bem Wireless MOBILE SPEAKER - W

  Art.nr: 190341
 • Kompakt högtalare
 • Bluetooth
 • Touch-knappar
 • 3,5 mm ljudutgång
 • 3,5 mm ljudingång

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • kakj 2014-01-04

  Ett bra köp

  En riktigt bra produkt!
  Köpte den som en julklapp och fick mycket beröm för den.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Uteffekt (Max) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Uteffekt (RMS/Nominell) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Inbyggda högtalare Ja
Uteffekt per högtalare (RMS) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Integrerad subwoofer Nej
Högtalartelefon Nej
Övriga funktioner Seriekoppla flera högtalare
Anslutningar
Antal USB-portar 1 st
Typ av USB-anslutning Mini USB
3,5 mm ljudingång Ja
Hörlursutgång 0 st
AirPlay Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bluetooth-stöd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övriga anslutningar AUX-utgång
Dimensioner
Bredd 59,0 mm
Höjd 63,5 mm
Djup 59,0 mm
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg Vit
Strömförsörjning AC-adapter, Batteri, USB
Batteritid 5,00 timmar
Batterityp Li-Ion
Fjärrkontroll Nej
Medföljande tillbehör Mini USB-kabel, 3,5 mm kabel, USB AC-adapter, manual

Produktbeskrivning

Bēm Wireless Mobile Speaker är en otroligt kompakt och samtidigt otroligt välljudande och kraftfull högtalare utrustad med Bluetooth för trådlös uppspelning. Den har utrustats med en 3,5 mm ljudingång för anslutning av ljudenheter som mobiler, MP3-spelare och mycket mer. Den har ett uppladdningsbart batteri med upp till 5 timmars batteritid, en låg vikt och ett kompakt yttre vilket gör högtalaren till det självklara valet för dig som vill ta med dig musiken vart du än går.

Bluetooth

Philips Full HD 3D Ready Tack vare Bluetooth är begränsningarna få. Man kan spela upp musik trådlöst, både från iPhone's och Android-telefoner samt andra Bluetooth-enheter. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver man inte oroa sig för avståndet mellan högtalaren och ljudenheten. Upplev en trådlös frihet med Bluetooth.

Bärbar högtalare

Högtalaren är liten och kompakt och väger inte mycket, vilket gör den enkel att ta med sig överallt. Den har ett uppladdningsbart batteri och kan enkelt laddas via en USB-port vilket möjliggör laddning via dator, bil och mycket mer (adapter för laddning i bil finns att köpa som tillbehör), och man kan även ladda den via det vanliga eluttag med den medföljande AC-adaptern.

Bem Wireless Bem Wireless MOBILE SPEAKER - W HL2022A Bēm Wireless Mobile Speaker är en otroligt kompakt och samtidigt otroligt välljudande och kraftfull högtalare utrustad med Bluetooth för trådlös uppspelning. Den har utrustats med en 3,5 mm ljudingång för anslutning av ljudenheter som mobiler, MP3-spelare och mycket mer. Den har ett uppladdningsbart batteri med upp till 5 timmars batteritid, en låg vikt och ett kompakt yttre vilket gör högtalaren till det självklara valet för dig som vill ta med dig musiken vart du än går. Bluetooth Tack vare Bluetooth är begränsningarna få. Man kan spela upp musik trådlöst, både från iPhone's och Android-telefoner samt andra Bluetooth-enheter. Med en räckvidd på upp till 10 meter behöver man inte oroa sig för avståndet mellan högtalaren och ljudenheten. Upplev en trådlös frihet med Bluetooth. Bärbar högtalare Högtalaren är liten och kompakt och väger inte mycket, vilket gör den enkel att ta med sig överallt. Den har ett uppladdningsbart batteri och kan enkelt laddas via en USB-port vilket möjliggör laddning via dator, bil och mycket mer (adapter för laddning i bil finns att köpa som tillbehör), och man kan även ladda den via det vanliga eluttag med den medföljande AC-adaptern. Okategoriserade produkter 4 1 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter